Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

cnm kızım büyüdükce uykusuda azaldı ve bilgisayarın başina geçtğim zaman rahat vermiyo ilayki oda tuşlara basacak cnm uyumasını beklıyorum uydukca girebiliyom

benim kızımda pek rahatlık vermiyor.bende fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.
allahtan gündüz uykusu var.hihoyyyt

ya zor muş ama kızım nasıl ablalaşıtı görcen ona anlattım nisanın annesi gitti onu oynat die...nasıl oyalıo onu yavrum...aman allah size sabır versin şekerim yok ben 2. hayatta düşünmüyorum..........

evet canım daha dün akşam geçen yılki yaptıgımız kardan adam ve kartopu savaşını izledik cdden ve keşke yagsa falan dedik ...
rüyanazda anne yagsın babam gelince onunla oynarım dedi kuzum....

canım allah .c.c yardımcınız olsun. soğuk odada k.k ya girmek nasıl bilirim.
bizim lojmanda sobalı.bu sene inşallah kalorifer döşenecek.ama sobada
kestane ve çay keyfide bir başka oluyor:içelim:

Minikkuşum Bitanem çok sağol, daha yeni ısındım vallahi, yün hırkalar bile fayda etmedi bu saate kadar, evinizin merkezi ısıtma olması çok güzel canım maşallah, biz korkudan 2.kademeye getiremiyoruz kombiyi:sm_confused: Ne olur ne olmaz geçen ay doğru düzgün yakmadan 171 geldi şimdi nasıl gelir bilmiyosCADIARZU Allah herkese yardım etsin bu karda kışta, kimsecikler hasta masta olmasınkaydirigubbakcemile3

Rüyanazcım bizim yerimize de seğredin Allahın mucizesi kar tanelerini; her birini bir melek indirirmiş ve hiç biri diğerine benzemezmiş, kendine has özellikleri varmış tıpkı biz insanlar gibi.. Birbirine çarpmadan yavaş yavaş düşerlermiş yeryüzüne.. İnşallah bu sene çok yağarda yazın kuraklık olmaz ülkemizde, kardan adam yaparız yavrularımızla, kar topu oynarız sevdiklerimizle ne güzel olur değil mi? kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
her yere kar yağmaya başlamış burda güneş açtı hazır güneş açmışken bende biraz odun taşıdım,kar yağmazsada karın soğugu vurur artık buz keser her yer diye odunların hepsini taşıyamadık bu sene yaktıkca getirebiliyoruz evin önünden koyacak yer kısıtlı olunca eksilen yerleri doldurdum bende yorulmuşum,şimdi kızlar öğle arasına geldi yemeklerini yedirdim bulaşıklarıda halledeyim,kızların sobasını yakılacak hale getireyim dinleneceğim artık
rüyacım ne güzel kar yağmaya başlamış bizim içinde izle olurmu izlerken bir yudum çay veya kahve benim içinde iç olurmu

ayyyy ne güzelll...biz burda kara hasretiz yaaa(((((benim yerimede izle kıss ohh bide kartopuu oynaa....hihoyyythihoyyyt
izledik canım şlimdi rüyanazı servise verirkende arabalara biriken karla kartopu oynadım kızımla....
[QUOTE="NightRose";4650492]Minikkuşum Bitanem çok sağol, daha yeni ısındım vallahi, yün hırkalar bile fayda etmedi bu saate kadar, evinizin merkezi ısıtma olması çok güzel canım maşallah, biz korkudan 2.kademeye getiremiyoruz kombiyi:sm_confused: Ne olur ne olmaz geçen ay doğru düzgün yakmadan 171 geldi şimdi nasıl gelir bilmiyosCADIARZU Allah herkese yardım etsin bu karda kışta, kimsecikler hasta masta olmasınkaydirigubbakcemile3

Rüyanazcım bizim yerimize de seğredin Allahın mucizesi kar tanelerini; her birini bir melek indirirmiş ve hiç biri diğerine benzemezmiş, kendine has özellikleri varmış tıpkı biz insanlar gibi.. Birbirine çarpmadan yavaş yavaş düşerlermiş yeryüzüne.. İnşallah bu sene çok yağarda yazın kuraklık olmaz ülkemizde, kardan adam yaparız yavrularımızla, kar topu oynarız sevdiklerimizle ne güzel olur değil mi? kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

evet canım onları izlemek bile insana huzur verio.........

özletme canım kendini ama soğuktada girme canım,pc yi o odaya taşıma imkanı varsa oraya taşıyın canım mümkünse tabi leptopun en güzel tarafı da bu istediğin yere taşıya biliyorsun seni ve meleklerini öpüyorum canıma.s.

ruyacıgım canım benım
hayırlısı olsun ınsaallah canım
ama kardessızde olmuyor canım ya
ılerıde ıster
hayırlısı bebegım
oh oh cdlerde ıyıce heveslenmıstır kuzum ınsaallah dolu dolu yagarda tadını cıkarırız
rose bebegım allah yardımcınız olsun seker kombı zor dıyorlar valla hayırlısı olsun ınsaallah canım
oksan sekerım sanada gunaydın hava soguk canım napacaksın hepımız oyleyız
hasta olmamaları ıcın evde durmaktan baska care yok
az kaldı canım yaz gelsın yayılırız dısarlara:)))))))

Selam kızlar...burda da hafif hafif kar yağmaya başladı.yarın babamı kaybedeli 16 sene olucak.arkadaşlarım gelicek kuran okucaz.bugün çok işim var kızımı okula bırakıp geldim temizlik yapıcam,camları bayrama silmiştim ama yine silmem lazım.kar yağarken cam silen bir manyak görürseniz o kesin benimdir.öpüyorum hepinizi...

evet hayırlısı canım ama şlimdilik hiç niyetim yok ama eşim 2.olsun dio....neyse ben çıkıom arkadaş geldi kızını aldı bende şimdi başka bir arkadaşa mantı yemeye gidiom by......

canım başın sağolsun
mekanı cennet olsun
rabbim şimdiden kabul etsin canım benim

estağfurullah canım
silmesen daha iyi hasta olursun
ama sen daha iyi bilirsin şekerim
kolay gelsin
bizde seni öpüyoruz canım:1hug:

kızlar işlerimi bitirdim geldim yine kimse yookkk
bu gün arkadaşa gidecektim ama kar yağıyoo ve hava oldukça soğuk onun için gitmedim
Ada hasta falan olurda allah korusun
evdeyim yinee

rüyanaz canım afiyet olsun şekerim benim içinde yee

tekrardan selamlar kızlar evde oturup pencereden kar yağışını seyrediyorum...

belinay başın sağolsun ...

rüyanaz afiyet olsun benim yerimede ye....

ader nasılsın şekerim....

kizlar bugün ne oldu bilsenizzzzzz ben aksam kiz yatarken altini baglamayi unutmuysum gerisini siz düsünün onla ugrasiyorum yatagi yorgani herseyi yikadim mahfetti beni bu kiz

slm kızlarrr nabersiniz
belinaycım başın sağ olsun nur içinde yatsın mekanı cennet olsun
rüyanaz afiyet bal şeker olsun
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…