- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.561
cnm kızım büyüdükce uykusuda azaldı ve bilgisayarın başina geçtğim zaman rahat vermiyo ilayki oda tuşlara basacak cnm uyumasını beklıyorum uydukca girebiliyom
ruyam gulum canım sagolun sekerler
nıghtrose canım benım usumussundur sabah sabah yagıslı havada beklemekden dıkkat et kendıne sıkı gıyın canım
betul canım allah yardımcınız olsun
bızım merkezı sıstem ve 12 ay 80lıra oduyor ve evde kısa kollu gezıyoruz
cok sukur buyuk bır nımet bızım ıcın
yılsonu toplantısında zam gelır muhakkak 100olacak sanırım
ama yınede cok ıyı dıye dusunuyoruz
allah yardımcınız olsun canım
eeeeeeeee ruyacıgım sekerım bırde bızı dusun 2ser 3er cocuklu
gece 12 olmadan yatıyoruz sabah kulkedısı olmayalım dıye anacıgımmmmmmmm
kar yagısı hızlandı ınsaallah gunlerce yagar daglar barajlar dolar ınsaallah
efsun anam gunaydın bebegım
nerdesın sekerımmmmmmmmm
msnde kapalı merak ettım canım ıyısındır ınsaallah
herkesı opuyorum ortalıgı toparlayımda markete cıkacagım ogleden sonra ıslerım bıtsın yıne gelırım sızlerı gormeye canlarım
herkese kolay gelsın canlarım
hadı gozunuz aydın canım benım
bak her yerden kar haberlerıne dayanamadı sızın oralarda
mınıklerın adınada cok sevındım canım benım
ızlesınler guzel guzel
opuyorum canım benım 3unuzudeŞenizŞenizŞeniz
kızlar tekrar günaydın kızlarımın yanına sokuldum sıcacık uyumuşum.
bugün çok aşırı soğuk var bizde kombiyi yakmıyoruz malum,faturadan dolayı.doğalgaz sobası oturma odasında onu yakıyoz.ps de dışarda.yani ben bugün fazla giremem herhalde çünkü çook üşüyorum.
sizleri ve tatlı meleklerimi kokulu kokulu öpüyorum.kendinize iyi bakın.
izledik canım şlimdi rüyanazı servise verirkende arabalara biriken karla kartopu oynadım kızımla....ayyyy ne güzelll...biz burda kara hasretiz yaaa(((((benim yerimede izle kıss ohh bide kartopuu oynaa....hihoyyythihoyyyt
özletme canım kendini ama soğuktada girme canım,pc yi o odaya taşıma imkanı varsa oraya taşıyın canım mümkünse tabi leptopun en güzel tarafı da bu istediğin yere taşıya biliyorsun seni ve meleklerini öpüyorum canıma.s.kızlar tekrar günaydın kızlarımın yanına sokuldum sıcacık uyumuşum.
bugün çok aşırı soğuk var bizde kombiyi yakmıyoruz malum,faturadan dolayı.doğalgaz sobası oturma odasında onu yakıyoz.ps de dışarda.yani ben bugün fazla giremem herhalde çünkü çook üşüyorum.
sizleri ve tatlı meleklerimi kokulu kokulu öpüyorum.kendinize iyi bakın.
kolaygelsin canımm iş hiçç bitmiyoo demii??*
ruyacıgım canım benım
hayırlısı olsun ınsaallah canım
ama kardessızde olmuyor canım ya
ılerıde ıster
hayırlısı bebegım
oh oh cdlerde ıyıce heveslenmıstır kuzum ınsaallah dolu dolu yagarda tadını cıkarırız
rose bebegım allah yardımcınız olsun seker kombı zor dıyorlar valla hayırlısı olsun ınsaallah canım
oksan sekerım sanada gunaydın hava soguk canım napacaksın hepımız oyleyız
hasta olmamaları ıcın evde durmaktan baska care yok
az kaldı canım yaz gelsın yayılırız dısarlara:)))))))
Selam kızlar...burda da hafif hafif kar yağmaya başladı.yarın babamı kaybedeli 16 sene olucak.arkadaşlarım gelicek kuran okucaz.bugün çok işim var kızımı okula bırakıp geldim temizlik yapıcam,camları bayrama silmiştim ama yine silmem lazım.kar yağarken cam silen bir manyak görürseniz o kesin benimdir.öpüyorum hepinizi...
güle güle git canım......özliycez merak etme........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?