Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tekrardan selamlar kızlar evde oturup pencereden kar yağışını seyrediyorum...

belinay başın sağolsun ...

rüyanaz afiyet olsun benim yerimede ye....

ader nasılsın şekerim....

iyim canım sen nasılsın
kusura bakma canım yaa yazıp çıkıyom ben
cadı durmuyo ara ara gelip bakıyom
hemen cevap yazamıyom
seyret canım
keyfini çıkar

Canım kuranınızı Allah kabul etsin, yerine ulaştırsın inşallah. Babacığının mekanı nurla dolsun bitanem. Bizim de 12,5 yıl oldu ama boşluğu doldurulamayan bir eksikliğin acısı hala tazesenağlama Allah sizlere sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin:Saruboceq:

Bu arada sana çok kızdım hem kendin hem ev üşüyecek camları sileyim derken, ne yapıyonn böyle kısss vazgeç şu cam silme işinden bu buz gibi havada hasta falan olmaŞeniz Benim de bayramda silindi çok kirlenmemiştir, yazık canına tatlım:1hug:

selamlar melek anneler nasılsınız anca gelebildim
komşularım sağolsun hergün hergün bendeler
sabah bir kahvaltıya çay içmeye geliyorlar saat 9 da öğlen
bir buçukta kalkıyorlar ay bugün çok sinirim bozuk
her işim kalıyor ev dandini oluyor tabiki çocuklarıda geliyor
ay ben ne yapıcam bilmiyorum her gün böyle
kalpte kırmak istemiyorum offffffsenağlama

nıhtrose hediyeni aldım canım bugün öğlen geldi
hatta serdim masama çok güzel canım diğerleride
öğle çok teşekkür ederim :1hug:a.s.

[QUOTE="NightRose";4653248]Canım kuranınızı Allah kabul etsin, yerine ulaştırsın inşallah. Babacığının mekanı nurla dolsun bitanem. Bizim de 12,5 yıl oldu ama boşluğu doldurulamayan bir eksikliğin acısı hala tazesenağlama Allah sizlere sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin:Saruboceq:

Bu arada sana çok kızdım hem kendin hem ev üşüyecek camları sileyim derken, ne yapıyonn böyle kısss vazgeç şu cam silme işinden bu buz gibi havada hasta falan olmaŞeniz Benim de bayramda silindi çok kirlenmemiştir, yazık canına tatlım:1hug:[/QUOTE]

sağol canım...allahım inşallah mekanlarını cennet eder...babamı kaybettiğimde 10 yaşındaydım hala dün gibi ama tam 16 yıl olmuş en çok zoruma giden hiçbirşeyimi görmeyişi ne düğünümü görebildi ne kızımı ama en çok kızımı görmesini isterdim çünkü kızları çok aşırı severdi.seninle ne zaman bu konuyu konuşsam gözyaşlarımı tutamıyorum.neysee..cam konusuna delince bitti bile bir tek mutfak kaldı ne yapıyım ya silmesem bu gece uyku uymam neden silmedim diye yarın arkadaşlarım gelicek görürler diye...fazla kirlenmemiş ama oldu birkere bitti bileee...

Emıy canım benım kıs hala bezlıyormusun canım
ogrenmedımı tuvaletını canım
baglama artık gecede alıssın
ben elıfı 2sıne 1 hafta vardı gece gunduz aynı gun bıraktırdım
nazada baharda baslıyacagım temmuza 2 yas olmadan ogrenecek
ılkımın annesıııııı gozunuz aydın sekerım hayırlısı ınsaallah rabbım kendı evını nasıp etsın herkese
kayınvalıden adınada sevındım allah saglık versın ınsaallah
tınkımı seker senden nabersın canım
herkesı cok opuyorum markete gıdecegım daha
gorusmek uzere sekerler

günaydın kızlar
nasılsınız
ne güzel oralara kar yağıyormuş, burayada yağsa olmazmı yaaa :1no2:
kızımda çok istiyo karda oynamak ama maalesef :dilcikar:

hilalcim benim burasıda aynı
arkadaşlarda en azından kar yağar diye umut var bizde o da yok
buraya hiç kar yağmaz malum çukurova
bugün soğuk kapalı bir hava var
dağa kar yağmıştır.eşimi ikna edebilirsem haftasonu yaylaya çıkıp kar görürüz .çocuklarda biraz oynarlar

betülcüm ben klima kullanıyorum
buralar pek soğuk olmuyo.klima yeterli geliyo ama pc nin olduğu oda soğuk gerçi burdada ufo var bazen onu açıyorum
ne yapayım bağımlılık yaptınız ayrılamıyorum sizlerden

canım gözün aydın
sevindim sizin adınıza bu devirde kiracılık gerçekten zor
rabbim olmayan herkesi ev sahibi yapsın
öptüm şeker

iyi akşamlar arkadaşlar gününüz nasıl geçti,
en işleri hallettikten sonra annem geldi beraber çay içtik sizlere bakamadım annem ben gelince bari bunun başına oturma diyor az önce onu uğurladım size bi bakayım dedim
belinaycım başın sağolsun canım mevlam cennette kavuştursun canım

okşancım senin adına sevindim canım
kaynananın daha iyi olmasınada sevindim canım.allah hiç kimseyi sağlığından etmesin
amin okşancım inşallah en kısa zamanda ev sahibi olursun kiracılıktan kurtulursun kaydirigubbakcemile5

işlerimi bitirdim,evim mis gibi oldu artık rahatım...birazdan da kızımı almaya gidicem.yemek ye,ders yap,pasta yap derken gece olur herhalde yine,daha sonra görüşürüz.:bbo:

allah babanın mekanını cennet etsin canım
dualarınızı kabul etsin rabbim
benim babam yaşıyo ama yurt dışında pek fazla görüşemiyoruz.bende hasretim yani seni çok iyi anlıyıorum.bende kızlarımla vakit geçirmesini çok isterdim ama mesafe izin vermiyo
başın sağolsun canım

arkadaşlar benim küçük cadı bıktırdı beni-tatlicadiarzu-
şimdi kucağımda yine huysuzluk yapıyo bana yazdırmıyo
şimdilik byyyyyy
yemeğim fırında.çocukların karnını doyurayım ben yine gelirimkaydirigubbakcemile3

OKŞİN CNM YEN OKUYORUM GEÇMİŞ OLSUN KAYIN VALIDENE CNM
EVET ALLAH OLMAYANLARDA NASIP ETSİN İNSANİN EVİ GİBSİ YOK CNM AMA ÖNCELİKLE SAĞLIK VERSİN :Saruboceq:

TİNKİM CNM SENDE MAZETE UYDUR İŞİM FİLAN VAR DİYE
YA ÇOK KIZARIM ÖYLE PATANAKDA AN GELENLERE
ÇOK HAKLISIN CNM GELİNCE HER İŞ KALIR NEYSE KOLAYILKLAR DİLERİM DÜŞÜNCE OLACAK CNM BİR İNSANDA:sm_cool:

kizlar bugün ne oldu bilsenizzzzzz ben aksam kiz yatarken altini baglamayi unutmuysum gerisini siz düsünün onla ugrasiyorum yatagi yorgani herseyi yikadim mahfetti beni bu kiz

emiy cnm ay çok güldüm kusura bakma cnm ya nasıl unuttun allah iyliğini versin bu kezde daha kötü olmuş cnm kızın ne kadarlık

a.sa.s:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…