- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.581
tekrardan selamlar kızlar evde oturup pencereden kar yağışını seyrediyorum...
belinay başın sağolsun ...
rüyanaz afiyet olsun benim yerimede ye....
ader nasılsın şekerim....
Selam kızlar...burda da hafif hafif kar yağmaya başladı.yarın babamı kaybedeli 16 sene olucak.arkadaşlarım gelicek kuran okucaz.bugün çok işim var kızımı okula bırakıp geldim temizlik yapıcam,camları bayrama silmiştim ama yine silmem lazım.kar yağarken cam silen bir manyak görürseniz o kesin benimdir.öpüyorum hepinizi...
nıhtrose hediyeni aldım canım bugün öğlen geldi
hatta serdim masama çok güzel canım diğerleride
öğle çok teşekkür ederim :1hug:a.s.
günaydın kızlar
nasılsınız
ne güzel oralara kar yağıyormuş, burayada yağsa olmazmı yaaa :1no2:
kızımda çok istiyo karda oynamak ama maalesef :dilcikar:
kızlar tekrar günaydın kızlarımın yanına sokuldum sıcacık uyumuşum.
bugün çok aşırı soğuk var bizde kombiyi yakmıyoruz malum,faturadan dolayı.doğalgaz sobası oturma odasında onu yakıyoz.ps de dışarda.yani ben bugün fazla giremem herhalde çünkü çook üşüyorum.
sizleri ve tatlı meleklerimi kokulu kokulu öpüyorum.kendinize iyi bakın.
kızlarrr çok mutluyum yawww evsahibii kiraya zamm yapmadııı oleyyy....bizde yapar diee kaçgündürr ev arıyozz...bu soğukta bide taşıncaktık bırrrrrrrrrrrrr......kaynanamda bugunn çok iimişşş şükürrr...ohhhbeee nezamandırr bukadar ii haberler almamıştıkk eşimde bende çok mutluyuzzz...bide karar versemm çalışmayaa???ben çalışırımda ilkime kim bakcakk anam var ozatii kendine bakamıyooo kendi evim,ze geçene kadar barii çalışıyımm diyomyaa bakalımm bukiracılıkk bizi maff etti..allah herkezee kendii evini nasip etsinn inşalahhhh...
ayyyy ne güzelll...biz burda kara hasretiz yaaa(((((benim yerimede izle kıss ohh bide kartopuu oynaa....hihoyyythihoyyyt
amaninnnnn benim camlarıı görsenizzzz ayyy leşşşş.......ilkimden rahatmı varrr diyip idyipp yırtıyomm silmektenn ama silmek lazım artık....hehehee
kızlarrr çok mutluyum yawww evsahibii kiraya zamm yapmadııı oleyyy....bizde yapar diee kaçgündürr ev arıyozz...bu soğukta bide taşıncaktık bırrrrrrrrrrrrr......kaynanamda bugunn çok iimişşş şükürrr...ohhhbeee nezamandırr bukadar ii haberler almamıştıkk eşimde bende çok mutluyuzzz...bide karar versemm çalışmayaa???ben çalışırımda ilkime kim bakcakk anam var ozatii kendine bakamıyooo kendi evim,ze geçene kadar barii çalışıyımm diyomyaa bakalımm bukiracılıkk bizi maff etti..allah herkezee kendii evini nasip etsinn inşalahhhh...
sağol canım...allahım inşallah mekanlarını cennet eder...babamı kaybettiğimde 10 yaşındaydım hala dün gibi ama tam 16 yıl olmuş en çok zoruma giden hiçbirşeyimi görmeyişi ne düğünümü görebildi ne kızımı ama en çok kızımı görmesini isterdim çünkü kızları çok aşırı severdi.seninle ne zaman bu konuyu konuşsam gözyaşlarımı tutamıyorum.neysee..cam konusuna delince bitti bile bir tek mutfak kaldı ne yapıyım ya silmesem bu gece uyku uymam neden silmedim diye yarın arkadaşlarım gelicek görürler diye...fazla kirlenmemiş ama oldu birkere bitti bileee...
selamlar melek anneler nasılsınız anca gelebildim
komşularım sağolsun hergün hergün bendeler
sabah bir kahvaltıya çay içmeye geliyorlar saat 9 da öğlen
bir buçukta kalkıyorlar ay bugün çok sinirim bozuk
her işim kalıyor ev dandini oluyor tabiki çocuklarıda geliyor
ay ben ne yapıcam bilmiyorum her gün böyle
kalpte kırmak istemiyorum offffffsenağlama
kizlar bugün ne oldu bilsenizzzzzz ben aksam kiz yatarken altini baglamayi unutmuysum gerisini siz düsünün onla ugrasiyorum yatagi yorgani herseyi yikadim mahfetti beni bu kiz
canım saol kimizde iyiyiz sen nasılsın kızın ve ogluşunu öpüyorum..................
rüyacım teşekür ederim cnm öperim teyzesi
bende sabhtan bir girip bide akaşma anca cnm gamze rahat vermiyo bende sizleri öpyorum:teselli:ŞenizŞeniz
canım kar yok ince yagmur ve soguk hava var bende öptüm............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?