Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Kızzz alemsin vallahi şimdi gördüm:)) Hediye aldığım gönderdiğim şeylerin resmini niye çekeyim bitanecim benim:1no2: Anlatayım hayatım dene olur mu? Şöööyle şık bir resim al önce şekerim sonra fotoğraflarını çek image sitesini aç browse(seç) de resmi seç sonrada gelen resme çift tıkla sağda büyük resmi gelir solda ikinci satırdaki forum kısmını tara ve kopyala de gel bizim sayfaya yapıştır de:)) oldu bittihihoyyyt Arkada bir reklam sayfası gelebilir onu kapat Çekinmene gerek yok bitanem güvenilir bir site merak etmekaydirigubbakcemile5

ya kızlar bu yaprak dokumude reklam arası dızı oldu artık yaaa
reklamlardan fırsat kalmıyor dızıyı ızlemeye
aralarda ıyı oluyor gercı sızlere kosuyorum ama

ya kızlar bu yaprak dokumude reklam arası dızı oldu artık yaaa
reklamlardan fırsat kalmıyor dızıyı ızlemeye
aralarda ıyı oluyor gercı sızlere kosuyorum ama

Aynen öyle canım yaaa
Gecmişe bakamadım sen bugünün özetini yapmıs mıydın?
Bari senden dinleyelim reklama bakana kadar:roflol::roflol:

bnyo yaptırınca erken uyuyo canım yoksa benimkide uyumaz ...çarşambaları erken uyuturum ben hep diziyi izlemek için ama geri kalktı biraz önce...........

hepinize iyi geceler diliyorum hanımlar
Bugün oglum biraz ateslendi nedenini henüz anlayamadım görünüste hasta değil ama atesi yükseliyor ve terliyor. ates düsürücü verdim simdi uyuyor. İnsallah böylelikle gecirir. Hastalığı pek nazlıdır annesi gibisenağlamasenağlama

günaydın benim güzel arkadaşlarım.kızlar uyuyo şimdi kaldırcam.iki dk sizlere bakıp çıkcam.
nasılsınız meleklerimi ve sizleri öpüyorum.kaydirigubbakcemile3
gülzeyno, oğluşuna çok geçmiş olsun canım.inş çabucak geçer ateşi.
frezya,aktinya,kamilece günaydın kızlar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…