Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

al bendende o kadar
benimde canım hiç iş yapmak istemiyor
ama mecbur yoksa ev beter böceğin delikafaduldendelikafadulden
evine döner biri beni dürtsede işe koyulsam:roflol::roflol:

ben işlertimi bitirdim efsunum şimdi arkadaşımı kahve içmeye çagırdım şekerim sende hallet hadi..........

kızlar kknın enleri seçiliormuş 2008 için bizde topikçe ketılalım olurmu herkesi görmek istiyorum ...bilmeyenlerde burdasn ögrensin istedim...........

merhabalar:teytey::teytey::teytey:
oglusum daha iyi oldu. Kücük bir soguk algınlıgı geciriyo sanırım
Cocuklar gül gibi hemen soluyorlar
İlginiz için sagolun her ne kadar burası melek annelerinin olsada oglumla ilgilenmeniz cok güzel sagolun nede olsa damatta olabilir de mi?:roflol::roflol::roflol:

kızlar kknın enleri seçiliormuş 2008 için bizde topikçe ketılalım olurmu herkesi görmek istiyorum ...bilmeyenlerde burdasn ögrensin istedim...........

evet canım ben bi bakmıştım dün ama çok kategori var. birde herkesin takıldığı topikler farklı, tanımadığımız ve bizi tanımayan bi sürü nick var. -tatlicadiarzu- ama yinede bildiğim kadarıyla seçeyim diyorum bi kaç kategori hihoyyyt bu arada yarın son, aday belirlemek için.

ne haber sevgili anneler iyimisiniz.melekleriniz nasıl.benim meleğim kocaman bilirsiniz belki.karsta kaymış ve kuyruk kemiğini kırmış.15 gündür çocuğum poposunun üzerine oturamıyor doğru dürüt.ona simit minder aldık ortası delik.bayramda geldi ve gitti.aklım onda hep.genç bir bayan olduğu halde bilemedi kırk olduğunu,ançak dr. kontrolunde,filmle öğrendik.
söylemek istediğim,çocuklarımız okula,dışarıya gidip düşer allah korusun olurya,,düşe kalka büyüyorlar.aman dikkat edin böyle durumlarda.ağrıyan inçiyen yerlerini ihmal etmeyin.gecer acımış demeyin.benim koca meleğim demiş çünkü.zamanında gitseymiş kırığı düzelte bilirmiş,gec kalındığından 6 ay o minderde oturcak şimdi,kemik kendi halinde düzelmesi için.
haddim olmayarakda olsa,bi uyarıda bulunmak istedim.hepiniz çok dikkatlisinizdir eminim.ama insanlık hali işte.
hepinizi öpüyor,meleklerinizle sağlıcaklı günlere,genç anneler.:Saruboceq:

irna çok geçmiş olsun
uyarıların için teşekkür ederim
canım yaa 6 ay da bayağı uzun bi zaman
düzelsin de inş.

selam arkadaslar
bugun yorulacaktımya yonetım sagolsun yorgunluguma yorgunluk kattı
bınanın elektrık panoları degısıyormus
saat 11den berı elektrık yoktu
pazarıma gıdılecek yemek yapılacak aksam olmadan derken 2ye kadar bekledım yok gelmedı
pazara gıttım
8kat pazar arabasıyla ın ve dolu arabayla gerı cıktım
naz uyurken yemek yapayım dedım onları yerlestır yemegı pısır 3de elektrık geldı ekmek ve sut almak ıcın markete ıneyım dedım elektrık geldı dedım
gıyındım cıktım elektrık asansorde yookkkkkkkkkkk((((((((((
8kat ın ve gerı cık.
canım burnuma geldı resmen.
allaha sukur tum ıslerım bıttıde pazartesıye kadar dınlenecegım.sadece bır kızların banyosu kaldı onuda yarın yaptıracagım hafta sonu gezmeye gıdersek dıye
sızler neler yaptınız sekerler?????????????

amaninnn kıss bu 8 katt iğneipliğee dönmüşündürr vallaaa ayyyy kıyamam....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım zaten sorun orda 45 kıloyum ben zayıflamayım dıye kılomu koruyum dıye ugrastıkca sureklı boyle seyler buluyor benısenağlamasenağlama
sagol canım benım tesekkur ederım
sen nasılsın?melegımız nasıl sekerım

elektrik ve suyun değeri yokluğunda belli oluyo. insanın eli ayağı valla onlar.
geçmişler olsun minikim. bende öğrenciyken yurttayken çok inip çıktım 8 katı ama şimdi 4 katta nefesim tıkanıyo valla.
irna kızınada geçmiş olsun canım.

merhaba arkadaşlar geceden beri kar yağıyor.
elektrikler bir gidiyor,bir geliyor.ancak girebildim.

TABİ ŞEKERİM YALNIZ BİZ DAMATLARI İÇGÜVEYSİ ALICAZ HABERİN OLSUN...OĞLUNU SEN GELİN EDİCEN ONA GÖRE HAZIRLAN...sırnaşık şey

Ader oksan canım sagolun sekerler
koy kahveyı gelıyorum sekerım hemen
bu arada canlarım yenı duydum yarısmayı
en topık aday olmaya ne dersınız?
Ruya canım yarın son sanırım.adaylıgımızı ılan edelımmı sekerler.
Cok fırsatım yok su an kızlardan yazamıyorum.pcdede cok yavaslama var benım canım.
ıstersenız topıgımızı aday yapalım
nasıl ve kıme yazılıyorsa?

evet yaa bende okudum ama anlayamadım
rüya canım hadi yap kısss
bizim topiğimiz kesin kupayı alıcak şekerim
bilgileri burdan verin de nereye ne yazıcaz

okşilkim canım hadi bakalım kim tutar seni kıssss
nasıl oy kullanıcaz yaw sonradan kullanıacak diye anladım sen nasıl puan topladın hemen bea
ayyyy biri anlatsınn yaaa nasıl bişeydir bu

iyi akşamlar gündüz giremedim ama hızlı giriş yaparak ençok ses gtiren topik için topiğimizi aday gösterdim hadi bakalım hayırlısı bize en uygun kategori o gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…