Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

dovidof cnm hoşgeldin
bende kabizliktan şikayetciyim cnm kızm 19 aylık kabızlık sorunumuz var cnm çok zor bebişinede geçmiş olsun cnm

Bitaneciğim çok sağol örmüş kadar oldun tatlım inan, yüreğine sağlık:1hug: Yarın çarşıya çıkıcam ben de bulurum inşallah hanfendinin yaşına uygun bir eldiven:CüvCüv: Afiyet olsun tatlım çaylarınız, seni ve kuzucuklarını öptüm, sevgiler:1rolleyes:

selam kızlar...Goncacım hediyeni aldım bi harika kızım bayıldı hediyeye teşekkür ederim canım.kızlar gonca yastığın üzerine kızımın resmini yaptırmış.paketi açınca kızım çok sevindi.Nigt Rose cim hediyeni yolladım canım yarın elinde olurmuş....

hanımlar sayfalar çok donuyo yavaş ilerliyo yazmakta zorlanıyorum
sizdede oluyomufisfisfis
bu arada nerdesiniz hanımlar:uhm:
ben geliyorum siz gidiyosunuz:çok üzgünüm:

canım hoşgeldin aramıza
bebeğini allah bağışlasın canım
benimde 6 buçuk aylık ve 9 yaşında 2 meleğim var
geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım...
Hepimizinkini inşallah...

Meleklerini öp benim için Şeniz İki prenses annesi olmak bambaşka bir güzelliktir eminim .. :1hug:

dovidof cnm hoşgeldin
bende kabizliktan şikayetciyim cnm kızm 19 aylık kabızlık sorunumuz var cnm çok zor bebişinede geçmiş olsun cnm

Eewet canım çok zormuş gerçekten ilk kez başıma geldi çok üzüldüm :1no2: Neyseki tavsiyeleriniz sayesinde biraz daha iyi akşam tekrar karnına masaj yapıp bi kaşık daha zeytinyağı içiricem..
Allah bağışlasın meleğini ve seninde meleğine çok geçmiş olsun canım ... :1hug:

kızlar nasılsınız laptopum bozuk cok sık giremiyorummm
rüya cım hediyemiz için tekrar tesekkürler
belinaycım begenmene cok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…