Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Canım poposuna zeytin yağı sür demişsin birde bir çay kaşığı yağ içir demişsin zeytinyağımı içireyim???

Merhaba Bitanem öncelikle çok geçmiş olsun, şimdi bebişini de rahatsız eder bu durum, huysuzluk yapabilir canı yandığı için:teselli: Daha pek ufak Allah bağışlasın tatlım. Şu anda anne sütü aldığı için büyük olasılıkla sütünün yapısından ve senin yediklerinden etkilenmiş olabilir. Bu yüzden senin bol bol kabızlığı önleyici gaz yapmayan sıvı gıdalar alman ve dengeli sağlıklı beslenmen lazım. Minikkuşlarımın dediği gibi masaj da çok iyi geliyor. Hakiki sızma zeytinyağı kullan canım, mama kullanıyorsan onun içine de ekleyebilirsin. Yine eczanelerde hem uyku veren hem barsakları yumuşatan bebek çayları gerçekten işe yarıyor ondan da alabilirsin. Çay kaşığıyla da arada su vermeyi ihmal etmemelisina.s.

Canım benim ne güzel bir fedakarlık yapmışsın yavruların için maşallah:CüvCüv: Ben yazdıklarını okuyunca kendi mi kötü hissettim:1no2: Neden dersen elimden hiç öyle şeyler gelmiyor Bayağı pahalıya aldığım hazır takımı vardı eldivenini kaybetti, inat ettim almıycam sana eldiven falan dedim; düşmüştür falan deyip çok umursamaz davranıncayasakkelime Bazı şeyleri anlasın istedim paranın kolay kazaılmadığını, kolaylıkla alınmadığını, sahip çıkması gerektiğiniCADIARZU Fakat soğuk bastırınca
yine hazır alayım dedim bu seferde uygun bedeni bulamadım Şimdi de ne kendim ne yakınlarım öremediği için aramaya devam ediyorum. Eski hazır atkı beresini takıyor ama eldivenleri olmadığı için 2 gündür elleri üşüdü ve bugün okula gitmedi Babsı doktora götürdü faranjit demiş ve antibiyotik vs ilaçlar vermiş şimdi dinleniyor.. Yani kıyamıyorum aslında ama bir şeyleri anlasın diye ufak bir ceza verdim üşüttü yavrum, inşallah Allah bütün çocuklara acil şifalar versin:Saruboceq: Onlar üzülünce biz üzülüyoruz, onlar sevinince biz daha çok coşuyoruz ne de olsa...

Bu arada şimdiden ellerine sağlık tatlım ördüğün modellerin resmini koy olur mu? öptümŞeniz

[quote="NightRose";4674381]Canım benim ne güzel bir fedakarlık yapmışsın yavruların için maşallah:CüvCüv: Ben yazdıklarını okuyunca kendi mi kötü hissettim:1no2: Neden dersen elimden hiç öyle şeyler gelmiyor Bayağı pahalıya aldığım hazır takımı vardı eldivenini kaybetti, inat ettim almıycam sana eldiven falan dedim; düşmüştür falan deyip çok umursamaz davranıncayasakkelime Bazı şeyleri anlasın istedim paranın kolay kazaılmadığını, kolaylıkla alınmadığını, sahip çıkması gerektiğiniCADIARZU Fakat soğuk bastırınca
yine hazır alayım dedim bu seferde uygun bedeni bulamadım Şimdi de ne kendim ne yakınlarım öremediği için aramaya devam ediyorum. Eski hazır atkı beresini takıyor ama eldivenleri olmadığı için 2 gündür elleri üşüdü ve bugün okula gitmedi Babsı doktora götürdü faranjit demiş ve antibiyotik vs ilaçlar vermiş şimdi dinleniyor.. Yani kıyamıyorum aslında ama bir şeyleri anlasın diye ufak bir ceza verdim üşüttü yavrum, inşallah Allah bütün çocuklara acil şifalar versin:Saruboceq: Onlar üzülünce biz üzülüyoruz, onlar sevinince biz daha çok coşuyoruz ne de olsa...

Bu arada şimdiden ellerine sağlık tatlım ördüğün modellerin resmini koy olur mu? öptümŞeniz[/quote]
geçmiş olsun canım benimkiler kaybedebiliyor küçük yer olduğu için bulunabiliyor
eldiven örmesini bilmiyorum bilsem örüp gönderirdim canım meleğine öğrenebilirsem öreyim canıma.s.bitirince koyarım canım resmini

güzel meleklerim vede güzel annişleri:1hug: herpinize tünaydın:sm_cool:
2 gün girmedim sayfalar dolmuş maşşallah oku oku bitiremedimkaydirigubbakcemile3
oh ne güzel kar muhabbeti yapmışınız bizde kar yağmıyo:çok üzgünüm: kızımda çok istiyo bir gün böle lapa lapa kar yağmasınıa.s ama tabiki yağmıyo
bütün hastalarımız daha iyilerdir inşallah hepsine şifalar diliyorum
bu çiçekleride bütün meleklerim vede annelerinea.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.

HAYIRLI CUMALAR
Arkadaslar bogazım müthiş yanıyor ve burnum akmaya basladı sanırım şifayı kaptım
Sizler nasılsınız herkese sevgiler...a.s.a.s.a.s.a.s.

gülzeyno geçmiş olsun canım acil şifalar
rüyacım bende birazdan çıkacağım bugün ikindi çayını babannemde içmeye karar verdik kardeşimle kızlarda okuldan oraya gelecekler hinizi öpüyorum meleklrimi kokulusundan
görüşmek üzere

bende istiyorum kamilecim:roflol:
benimde elimden hiç böyle şeyler gelmez
çok beceriksiz bir anneyim
şaka tabi canım ellerine sağlık
kızların güle güle eskitsin a.s.

[QUOTE="NightRose";4674132]Merhaba Bitanem öncelikle çok geçmiş olsun, şimdi bebişini de rahatsız eder bu durum, huysuzluk yapabilir canı yandığı için:teselli: Daha pek ufak Allah bağışlasın tatlım. Şu anda anne sütü aldığı için büyük olasılıkla sütünün yapısından ve senin yediklerinden etkilenmiş olabilir. Bu yüzden senin bol bol kabızlığı önleyici gaz yapmayan sıvı gıdalar alman ve dengeli sağlıklı beslenmen lazım. Minikkuşlarımın dediği gibi masaj da çok iyi geliyor. Hakiki sızma zeytinyağı kullan canım, mama kullanıyorsan onun içine de ekleyebilirsin. Yine eczanelerde hem uyku veren hem barsakları yumuşatan bebek çayları gerçekten işe yarıyor ondan da alabilirsin. Çay kaşığıyla da arada su vermeyi ihmal etmemelisina.s.[/QUOTE]

Merhaba canım çok teşekkür ederim.. Gerçekten çok rahatsız ediyodu dün akşamdan beri huysuzluk yapıyodu akşam yıkadım öyle uyudu ancak..
Malesef bebeğim anne sütü almıyo canım 2.5 aylıkken sütüm tamamen kesildi senağlama
Strese bağlıyorum bunun nedenini Allah bilir artık.. :1no2:

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızım az da olsa kakasını yaptı rahatladı.. Şimdi uyuyo... Sevgiler... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…