- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.781
Canım poposuna zeytin yağı sür demişsin birde bir çay kaşığı yağ içir demişsin zeytinyağımı içireyim???
arkadaşlar kızlara atkı örmek için istediğim yünü ve renkleri bulamamıştım kız kardeşim aradı pazarda var diyince dayanamadım sıkıca giyinip pazara gittim yünümü diğier eksiklerimide aldım geldim anne olmak bambaşka bişey hiçbirşey bugün beni evden çıkaramazdı ama kuzuzuklarım için herşey feda
daviof geçmiş olsun meleğine küçükmüşte onun için zor tabi minik kuşlarımın dediği gibi zeytin yağı sür canım o çok rahatlatır hem yumuşatırda acil şifalar canım
HAYIRLI CUMALAR
Arkadaslar bogazım müthiş yanıyor ve burnum akmaya basladı sanırım şifayı kaptım
Sizler nasılsınız herkese sevgiler...a.s.a.s.a.s.a.s.
bende istiyorum kamilecim:roflol:geçmiş olsun canım benimkiler kaybedebiliyor küçük yer olduğu için bulunabiliyor
eldiven örmesini bilmiyorum bilsem örüp gönderirdim canım meleğine öğrenebilirsem öreyim canıma.s.bitirince koyarım canım resmini
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızım az da olsa kakasını yaptı rahatladı.. Şimdi uyuyo... Sevgiler... a.s.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızım az da olsa kakasını yaptı rahatladı.. Şimdi uyuyo... Sevgiler... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?