Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

minik kuşlarım geçmiş olsun canım birkaç gün daha sürer ağrıların inş çok sürmez canım,
bakım yapacak günüde tam bulmuşlar ama en ihtiyaç duyulan günde yapılırmı hiç
yöneticinin sana garezi mi var yoksa:)))))))))))))))))))
senin kilo almanı önlemek için olmasın:))))
aday gösterme süresini gece bitirmişler yogunluktan adaylar bugün açıklanacakmış

günaydınnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız melek anneleri
miniğim canım geçmiş olsun
ee kolaymı kıss 8 kat in çık
yaaa tam olarak okuyamadım geçmişi
ama sanırım oylama bitmiş
ama ben kullandım şekerler
topiğimizin adını kocaman harflerle yazdım
inş. herkes kulanmıştır
şimdi kahvaltıyı hazırlıycam
sonra yine gelirim
mucxxx

kızlar ben kaçıyorum annemler gelecek birazdan.:sm_cool:kendinize ve meleklerinize iyi bakın görüşmek üzere a.s.

kacma sekerım allahın emrıyle gıt:roflol:
teyzemlere cok selamlar soyle canım
gorusmek uzere ınsaallah

gecmıs olsun canım benım
evet ılaclar cok kılo aldırıyor dıyorlar canım.ne guzel bak ılaclarıda bıraktıgına gore bıraz yuruyus ve su tuketımını artırmayla 3 kıloyuda hemencecık verırsın canım
evet170e 62 60 daha ıyı olur canım
hayırlısı sekerım.ama kahve cayla ıcılen su tuketımı buna dahıl degıl canım.

hayırlı cumalar sanada canım gunaydınlar dılıyorum nabersın sekerım
keyıfler ıyıdır ınsaallah

sagolasın canım benım
ınsaallah gecer canım bacak kaslarım dehset agrıyor.kremleyıp masaj yapayım barı sıcak bır dus alıp
sorma yaa durdular bugune kadar persembe pazar gunu yapılacak ısmı bu yaa
yılsonu geldıya yonetım toplantısı varya yalakalık olsun dıye sekerım klava:
haaa garez konusuna gelırsen vallahı garezlerı var
cıvrı dılımden dolayı cok kapısırızda kendılerıyle:roflol::roflol:

gunaydın bebegım
sanada hayırlı cumalar canım benım
cok sagol bebegım yaaa
sorma kıs sıcagıyla hıssetmedımde ama sımdı yuruyusumu bır gorsen altı bezlı bebeler yururya paytak paytak aynen oyleyım:roflol:
ıyı yapmıssın canım yaaa
bız yetısemedık sekerım
artık adayları oylarız anacıgım ne yapalım
gorusmek uzere sımdılık sekerler ben kactım kahvaltı yapalımda bır dus alıp masaj yapayım bıraz

Bende şimdilik kaçıyorum kızım uyandı kahvaltı hazırlıcam biraz okuma yaparız sonra da okula....öğleden sonra görüşürüz...kaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalar sanada canım gunaydınlar dılıyorum nabersın sekerım
keyıfler ıyıdır ınsaallah

iyi be gülüm ne olsun bildiğin gibi çoluk çocuk karrr cebelleşiyorus
sende iyisin umarım gerçi burdan alıyorum haberleri amaşakkıdı

şekerim kilon gayet iyi boyuna göre bence gayet iyisin hihoyyyta.s.sen böyle diyorsan bende kiloluyum demektir boy 1,50 kiloda 50 bence gayet iyiyim diye düşünüyorum 16,17 yaşızdaki gibi olursak şimdiki sorumluluklarımızı kaldıramaz ki bedenimiz kiloluyum diye düşünme canım gayet formdasın yinede sen bilirsina.s.

canım miniğim aslında ben çok su içerim yaz kış hiç farketmez ama
çayı acayip fazla içiyorum 8. takım arkadaşlarada söyledim çaya attığım şekeri
ve beyaz ekmeği kestim günlük çaya attığım şeker 1 su bardağı yapıyormuş :1shok:
hiç hesaplamamışım laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
işte benim kaybım bu bıraktım artık şekeri
daha çok vermem lazım çokkkkk

kızlar yarışmaya aday gösterme işlemi bitmiş
ben bugün son diye biliyodum daha aday falan göstermemiştim
neyse hayırlısı bakalım siz topiğimizi aday gösterdiyseniz oy veririm artık bende :sm_cool:

Kızlar herkese selamlar ve hayırlı cumalar.. Bişey sormak istiyorum tecrübeli annelere benim meleğim kabız oldu sanırım ne yapmam lazım bu durumda senağlama

Kızlar herkese selamlar ve hayırlı cumalar.. Bişey sormak istiyorum tecrübeli annelere benim meleğim kabız oldu sanırım ne yapmam lazım bu durumda senağlama

gecmıs olsun canım
ne kadarlık bebegın oncelıkle
bır cay kasıgı yag ıcır canım yumusatır bagırsaklarını
eczaneden kabız ıcın bıtkısel bıseylerde alabılırsın
bebek kucukse poposu ıkınmaktan kuruyor ve canı acıyor
derecenın ucuyla zeytın yag sur ve ellerınle karnına masaj yap
bacaklarından tut dızlerını karnına hafıf hafıf bastır canım
rahatladıgını goreceksın
gecmıs olsun

Çok sağol canım çok teşekkür ederim.. Kızım 6 aylık.. Yazdıklarını deniycem ve haber vericem inşallah geçince senağlama

Canım poposuna zeytin yağı sür demişsin birde bir çay kaşığı yağ içir demişsin zeytinyağımı içireyim???

Canım poposuna zeytin yağı sür demişsin birde bir çay kaşığı yağ içir demişsin zeytinyağımı içireyim???

rıca ederım canım benım
ıyı haberlerını beklıyorum ınsaallah
evet canım bır cay kasıgı ıcer bagırsaklarını cozer
poposunada dereceyle sur makatın orası ıkınmadan dolayı kuruyor kakasını cıkarırken canı yanıyor
ıkısınıde yap elınlede karnını ovala
dızlerıyle bastır masaj yap hemen yapacaktır kakasını

Tamam canım gerçekten çok sağol.. :1hug: Ben uygulamaya geçeyim haber vericem a.s.

arkadaşlar kızlara atkı örmek için istediğim yünü ve renkleri bulamamıştım kız kardeşim aradı pazarda var diyince dayanamadım sıkıca giyinip pazara gittim yünümü diğier eksiklerimide aldım geldim anne olmak bambaşka bişey hiçbirşey bugün beni evden çıkaramazdı ama kuzuzuklarım için herşey feda
daviof geçmiş olsun meleğine küçükmüşte onun için zor tabi minik kuşlarımın dediği gibi zeytin yağı sür canım o çok rahatlatır hem yumuşatırda acil şifalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…