- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.761
kızlar ben kaçıyorum annemler gelecek birazdan.:sm_cool:kendinize ve meleklerinize iyi bakın görüşmek üzere a.s.
su mu hiç içmiyorum desem yeridir canım yazın biraz içiyorum da kışın hiç içmiyorum.:1no2: çayı,nescafeyi çok seviyorum çok içiyorum o yüzden su içemiyorum.herkes kilon normal diyor ama bi 3-4 kilo versem daha iyi olacak gibi geliyor boyum 1.70 kilom 65 ama 62 falan olmak istiyorum.bende senin gibi çok zayıftım 2 yıldır alerji hapı,doğum kontrol hapı ve depresyon hapı kullanıyordum onlar aldırdı bana kilo ama şimdi ilaçların hepsini bıraktım bakalım ne olacak...
minik kuşlarım geçmiş olsun canım birkaç gün daha sürer ağrıların inş çok sürmez canım,
bakım yapacak günüde tam bulmuşlar ama en ihtiyaç duyulan günde yapılırmı hiç
yöneticinin sana garezi mi var yoksa:)))))))))))))))))))
senin kilo almanı önlemek için olmasın:))))
aday gösterme süresini gece bitirmişler yogunluktan adaylar bugün açıklanacakmış
günaydınnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız melek anneleri
miniğim canım geçmiş olsun
ee kolaymı kıss 8 kat in çık
yaaa tam olarak okuyamadım geçmişi
ama sanırım oylama bitmiş
ama ben kullandım şekerler
topiğimizin adını kocaman harflerle yazdım
inş. herkes kulanmıştır
şimdi kahvaltıyı hazırlıycam
sonra yine gelirim
mucxxx
şekerim kilon gayet iyi boyuna göre bence gayet iyisin hihoyyyta.s.sen böyle diyorsan bende kiloluyum demektir boy 1,50 kiloda 50 bence gayet iyiyim diye düşünüyorum 16,17 yaşızdaki gibi olursak şimdiki sorumluluklarımızı kaldıramaz ki bedenimiz kiloluyum diye düşünme canım gayet formdasın yinede sen bilirsina.s.su mu hiç içmiyorum desem yeridir canım yazın biraz içiyorum da kışın hiç içmiyorum.:1no2: çayı,nescafeyi çok seviyorum çok içiyorum o yüzden su içemiyorum.herkes kilon normal diyor ama bi 3-4 kilo versem daha iyi olacak gibi geliyor boyum 1.70 kilom 65 ama 62 falan olmak istiyorum.bende senin gibi çok zayıftım 2 yıldır alerji hapı,doğum kontrol hapı ve depresyon hapı kullanıyordum onlar aldırdı bana kilo ama şimdi ilaçların hepsini bıraktım bakalım ne olacak...
sekerım ben sana soyleyım
kılo vermenın en ıyı yolu su ıcmektır
gunluk su tuketımın ne kadar bılmıyorum ama kendımden orneklendıreyım sekercıgım
22kılo aldım ıkıncı kızımda ve 62kıloyla doguma gıttım
boyumda kısa oldugu ıcın cok geldı kılo bana ve yuruyuse basladım.olmak ıstedıgım kılo 50ydı.
2 3 ay sabahları yuruyus ve gerek hamılelıklerımde gerek gecmısten su tuketımımın cok olması vucudumda yag bırıktırmıyor
kızın gunde 3 yazın 4 4.5 lt su tuketıyorum canım
emın ol dıledıgım kadar yıyorum ama su cok tukettıgım ıcın sanırım kılo tutmuyorum
deneye bılırsın canım.3 kılodan bahsedıyorsun cok fazla degıl cabucak verebılırsın
gunluk su tuketımını azar azar artır vucudunun suyu cogalır daha cok terler terledıkcede kılo vereceksına.s
Kızlar herkese selamlar ve hayırlı cumalar.. Bişey sormak istiyorum tecrübeli annelere benim meleğim kabız oldu sanırım ne yapmam lazım bu durumda senağlama
gecmıs olsun canım
ne kadarlık bebegın oncelıkle
bır cay kasıgı yag ıcır canım yumusatır bagırsaklarını
eczaneden kabız ıcın bıtkısel bıseylerde alabılırsın
bebek kucukse poposu ıkınmaktan kuruyor ve canı acıyor
derecenın ucuyla zeytın yag sur ve ellerınle karnına masaj yap
bacaklarından tut dızlerını karnına hafıf hafıf bastır canım
rahatladıgını goreceksın
gecmıs olsun
gecmıs olsun canım
ne kadarlık bebegın oncelıkle
bır cay kasıgı yag ıcır canım yumusatır bagırsaklarını
eczaneden kabız ıcın bıtkısel bıseylerde alabılırsın
bebek kucukse poposu ıkınmaktan kuruyor ve canı acıyor
derecenın ucuyla zeytın yag sur ve ellerınle karnına masaj yap
bacaklarından tut dızlerını karnına hafıf hafıf bastır canım
rahatladıgını goreceksın
gecmıs olsun
Canım poposuna zeytin yağı sür demişsin birde bir çay kaşığı yağ içir demişsin zeytinyağımı içireyim???
rıca ederım canım benım
ıyı haberlerını beklıyorum ınsaallah
evet canım bır cay kasıgı ıcer bagırsaklarını cozer
poposunada dereceyle sur makatın orası ıkınmadan dolayı kuruyor kakasını cıkarırken canı yanıyor
ıkısınıde yap elınlede karnını ovala
dızlerıyle bastır masaj yap hemen yapacaktır kakasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?