- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.861
sağol canım:1hug:
nasılsın?
sağol canım bugün boğazım çok ağrıyor sesim falanda kısılmış dünden beride çok kötü kasıklarım ağrıyor bacaklarıma vuruyor,üşüttüm galiba canım:1no2:...kızlar nasıl iyiler mi?
iyiz belinaycımm
sende inş. daha iyi olursun canım meleğin nasıl
benim melekler uyuyolar hala
gerçi sabah sabah bi oğlandır aldı başını gitti
ader,lahanabebek,dilanaz,minik sizler nasılsınız melekleriniz nasıllar?
miniğim burdayım canım.dün evde yoktum onun için giremedim.nasılsın kızların nasıl?
Canım dün teyzeme gittik.teyzem tam hazırlığını yapmış en son banyoyu yıkarken bi düşmüş kolu kırılmış.biz giittiğimizde evde yoktu.pazartesi yada salı günü ameliyat olcakmış.sol dirseği parçalanmış.görünmez kaza işte.allahtan başını vurmamış ona dua ediyoruz artık.
günaydın kızlar ....güzel bir hafta sonu diliyorum sevdiklerinizle....
Biz bu sabah aglayarak uyandık ..ruyanın aglamasıyla uyndım sabah ben babamı bir daha göremeyecekmiyim die aglıyo rüya görmüş herhalde anlatmaddasadece agladı ...çok üzüldüm babamızla konuştu 4 gün sonra yanınızdayım dedi biraz neşelendi şimdi netten barbi giydircez...
ader,lahanabebek,dilanaz,minik sizler nasılsınız melekleriniz nasıllar?
yok kıss ne kusuru
ırmak ve ada
Günaydııııııııııııııın....nasılsınız kızlar....goncacım çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış....davidof sanada geçmiş olsun canım...dilanaz bizi tatlı kızının resimleriyle karşılamış yerim onu çok tatlı annesi benim için öp....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?