Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım ya allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
allahım çektirmesin inşallah:Saruboceq:
bu arada sizede kolaylıklar versin rabbim

ayy kıyamam canım ya.ruya gördü herhalde.babasıyla konuşunca rahatlamıştır yavrum.biraz daha sabır dört gün sonra beraberler ama küçücük yüreğine ağır geliyo babadan ayrı kalmak.öp ruyanazı benim için kaydirigubbakcemile3

canım inş meleğinin sınavı güzel geçer.allah zihin açıklığı versin.:Saruboceq::Saruboceq:

allah yardımcısı olsun.allah daha fazla çektirmesin inş.:Saruboceq:
sizede allah kolaylık versin

Kızlar bende kızımı size göstermek istiyorum ama nasıl resim ekliycem bilmiyorum

canım resim için mesaj çektim sana dene bakalım olcakmı?

iyi günler kızlar dün biraz yoğundum siteye giremedim... haftasonuda fazla giemiycem kızımın pazartesi ortak sınavı var kendimizi ona göre ayarlayıp ders çlışıcaz...ama molalarda yanınıza gelmeye çalışıcam...hepinizi kokulu kokulu öpüyorum...

canım allah zihin açıklığı versin :Saruboceq: kolay gelsina.s

sevvalcik nasılsın canım.bu aralar karşılaşamıyoruz.meleklerin nasıl?öp onları benim yerime.
kolay gelsin hem kızına hem sana.allah zihin açıklığı versin meleğine.
bende şimdi çıkcam.annemlere gitcem cumartesi anne günüm.hem pazar işini hallediyorum iyi oluyo.

meleklerimde bende iyiyiz canım cumartesi pazarını benim içinde gez belki sana saçma gelecek ama ben o pazarı çok özledim...

tinkimi canım ne denirki böyle durumlarda canım yaa
allah çektirmesin
kubracım geçmiş olsun canım teyzene
şewalcik canımAllah zihin açıklığı versin kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…