Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ayyy canım kıyamam
rüya görmüştür tabi bide özlemde var
az kaldı canım
allah hayırlısıyla kavuştursun canım
amin canım saol..........evet rüya görmüş olmalı ama anlatmadı bana bende üztüne gitmedim........

inşallah bi aksilik olmazsa gelicek çarşamba canım özledi yine kriz zamanı kızımın...........

rüya görmüş olmalı canım.....evet canım ya nasılda koyuyo babadan ayrı olmak allah babası olmayan çocuklarımıza sabır versin.....

Selam canlarım hepinize tünaydınlar, nasılsınız?

Şevvalcim kızına Allah zihin açıklığı versin, yanısıra bizimkilere de inşallah. Amin.
Kübracım benim yerime de pazarı gez olur mu ben de senelerdir gidemiyorum şşöyle incik boncuklara bakmayı ne çok severim:)
Tinkimicim Allah iyilik versin inşallah bitanem , daha kötüsünü göstermesin.

Ben de kızıma mercimek çorbası yaptım ilaçlarını verdim şimdi uyuyor biraz foruma uğrayayım dedim Bugün aksırık tıksırığa aynen devam, ateşi de arada çıkıyor ve çok titriyor o zaman, korkuyorum. Habire üstüne bir şeyler örtmek istiyor. Ateş düşürücüsünü veriyorum rahatlıyor. Sanırım antibiyotik yarından sonra etki edecek. Acaba diyorum 2-3 gündür İstan bul çok soğuk okuldan sonra yolladığım etüd merkezinde mi üşüdü. Çünkü sorunca öyle diyor. Büyük olduğu için ısınmıyormuş Göndermesem mi diyorum bilmiyorum annemin tansiyonu var ona da zahmet vermek istemiyorum, hem ödevlerini yapsın ders çalışsın diye de iyi oluyor ama ısınmıyor. Etüd merkezinin sahibine söyleyince de hilal aşırı üşüyor diyor, yoksa sıcak falan kararsız kaldım anlayacağınız. Neyse bütün hastalarımıza çok geçmiş olsun, sevgiler...

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Allaha emanet oluna.s.

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";4686990]Selam canlarım hepinize tünaydınlar, nasılsınız?

Şevvalcim kızına Allah zihin açıklığı versin, yanısıra bizimkilere de inşallah. Amin.
Kübracım benim yerime de pazarı gez olur mu ben de senelerdir gidemiyorum şşöyle incik boncuklara bakmayı ne çok severim:)

Ben de kızıma mercimek çorbası yaptım ilaçlarını verdim şimdi uyuyor biraz foruma uğrayayım dedim Bugün aksırık tıksırığa aynen devam, ateşi de arada çıkıyor ve çok titriyor o zaman, korkuyorum. Habire üstüne bir şeyler örtmek istiyor. Ateş düşürücüsünü veriyorum rahatlıyor. Sanırım antibiyotik yarından sonra etki edecek. Acaba diyorum 2-3 gündür İstan bul çok soğuk okuldan sonra yolladığım etüd merkezinde mi üşüdü. Çünkü sorunca öyle diyor. Büyük olduğu için ısınmıyormuş Göndermesem mi diyorum bilmiyorum annemin tansiyonu var ona da zahmet vermek istemiyorum, hem ödevlerini yapsın ders çalışsın diye de iyi oluyor ama ısınmıyor. Etüd merkezinin sahibine söyleyince de hilal aşırı üşüyor diyor, yoksa sıcak falan kararsız kaldım anlayacağınız. Neyse bütün hastalarımıza çok geçmiş olsun, sevgiler...

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Allaha emanet oluna.s.[/QUOTE]

geçmiş olsun prensesine bu soğuk algınılığı sorunun bende yaşıyorum kızımla küçük hanımı giydiriyorum üşümüyormuş şapka takıyorum saçı bozulcak diye çıkarıp atıyo kısacası kızlarla başımız dertte...süsleri bozulmasın diye üşümeyi tercih ediyolar...

iyiz belinaycımm
sende inş. daha iyi olursun canım meleğin nasıl
benim melekler uyuyolar hala
gerçi sabah sabah bi oğlandır aldı başını gitti

adercim herkes bebeğini erkek sanıyo
sanırım oğlun olacak.bir kere daha şansını dene bence:roflol:
meleklerini öp canıma.s.

[QUOTE="NightRose";4686990]Selam canlarım hepinize tünaydınlar, nasılsınız?

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Allaha emanet oluna.s.[/QUOTE]

güzel kızına geçmiş olsun canım.................

betülcüm teyzene çok geçmiş olsun.inşallah ameliyatıda iyi geçer çabucak iyileşir
dediğin gibi görünmez kaza canım

nıghtrose canımgeçmiş olsun
ancak canım ilaçlar hemen etkisini göstermiyordur
inş. biran önce iyileşir meleğimiz
acaba etüt merkezini değiştirme imkanınız yokmu
acil şifalar diliyorum canım

aman mihriban canım
rabbim olmayanlara versin
iki meleğime sAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİNDE RABBİM
TABİİ CÜMLEMİZİNKİNE
öpüyorum şekerim

kızına başarılar canım
sanada kolay gelsin.sende kızınla birlikte sınava girecekmiş gibi hazırlanıyosun değilmi
belkide öğrenciliğinde bile bu kadar ders çalışmamışsındır :roflol:
annelik çok zor vesselam

amin canım saol..........evet rüya görmüş olmalı ama anlatmadı bana bende üztüne gitmedim........

inşallah bi aksilik olmazsa gelicek çarşamba canım özledi yine kriz zamanı kızımın...........

babasını özlemiş rüyasına girmiştir canım en iyisini yapmışsın boşver üsteleme
anladığım kadarıyla senin kızın çok içli canım.
inşallah yeni yıla babasıyla girer yavrun.allah kavuştursun canım

teşekkür ederim canım valla sorma kızım ilkokul ikinci sınıfa gidiyor ama kendim lise yıllarında bu kadar çalışsaydım herhalde öss birincisi olurdum...:roflol::roflol: senin kuzuların okula gidiyormu bilmiyorum ama artık öğrenci olmakta veli olmakta çok zor ve yorucu...:1no2:

yok canım benim büyük kızım seneye okula başlıcak
inan şimdiden sıkıntısı beni aldı.okullu çocuğu olan anneleri görünce ben ne yaparım diye düşünüyorum.birde benim 2 kızım daha var onlarla nasıl ders çalıştıracam büyük kıza bilmem.:bbo:
şimdi dua ediyorum inşallah kızım zeki bir kız olurda beni fazla yormaz
şimdilik okula ilgisi çok seneye görücem hanfendiyikaydirigubbakcemile3

bu arada herkese güzel bir hafta sonu diliyorum:teytey:
tinkimi allah kayınvalidene çektirmesin.hakkında hayırlısını versin canım
frezya belinay sizlerede geçmiş olsun canlarım
şimdilik byyyyyyyyyy

Canlarım çok teşekkür ederim hepinize geçiş olsun dilekleriniz için, iyi ki varsınızŞeniz
Uykusunda bile hapşırıyor inanamazsınız ardarda hem de... İnşallah yarın antibiyotik ettki eder de iyileşir.. Etüd merkezini değiştirmek iyi olurdu ama okula ve eve yakın en yakın uygun fiyatlı yer orası diğer yerler hem uzak, hem pahalı diye şimdilik mümkün gözükmüyor tatlım, keşke o imkan olsa...

Rüyanazcım inşallah sizde prensesinle tez zamanda babacığının yanına gidersiniz, zira babaya çok düşkün olduğu için bilinçaltına atıyo sonra rüya görüyor yavrucak. Allah kavuştursun bitanem:Saruboceq: Herkese öpücükler, yavrularınızla sağlıklı, mutlu bir hafta sonu diliyorum kızlara.s.

ewt şewalcik her kelime katılıyorum canım
bide performans
proje ödevleri yokmu
deli oluyorum
kızım 4.sınıfta bu sene artık kendisi daha çok yapıyo ama yinede bizden yardım alıyo
Allah kolaylıklar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…