- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.901
amin canım saol..........evet rüya görmüş olmalı ama anlatmadı bana bende üztüne gitmedim........ayyy canım kıyamam
rüya görmüştür tabi bide özlemde var
az kaldı canım
allah hayırlısıyla kavuştursun canım
sagol canım benım ıyıyız cok sukur
kahvaltıyı bıtırdık
ogleden sonra naz uyusun uyansın gezmeye gıdecegız
kızlar cok sıkıldı evde
parka goturup elıfı jetonlu parka gpturecegız
elıf jetonlu park dıyorda:))
sızlerde ıyısınız ınsaallah
cok gecmıs olsun canım benım
allah yardımcısı olsun ınsaallah
bununla gecmıs olsun canım benım
canım benım kıyamam ben ona yaaaaaaa
yılbasına gelecek yanına sevınır tabı canım benım
sanada ıyı hafta sonları dılıyorum canım
gorusmek uzere ınsaallah
rüya görmüş olmalı canım.....evet canım ya nasılda koyuyo babadan ayrı olmak allah babası olmayan çocuklarımıza sabır versin.....ayy kıyamam canım ya.ruya gördü herhalde.babasıyla konuşunca rahatlamıştır yavrum.biraz daha sabır dört gün sonra beraberler ama küçücük yüreğine ağır geliyo babadan ayrı kalmak.öp ruyanazı benim için kaydirigubbakcemile3
canım inş meleğinin sınavı güzel geçer.allah zihin açıklığı versin.:Saruboceq::Saruboceq:
allah yardımcısı olsun.allah daha fazla çektirmesin inş.:Saruboceq:
sizede allah kolaylık versin
canım resim için mesaj çektim sana dene bakalım olcakmı?
iyiz belinaycımm
sende inş. daha iyi olursun canım meleğin nasıl
benim melekler uyuyolar hala
gerçi sabah sabah bi oğlandır aldı başını gitti
miniğim burdayım canım.dün evde yoktum onun için giremedim.nasılsın kızların nasıl?
canım dün teyzeme gittik.teyzem tam hazırlığını yapmış en son banyoyu yıkarken bi düşmüş kolu kırılmış.biz giittiğimizde evde yoktu.pazartesi yada salı günü ameliyat olcakmış.sol dirseği parçalanmış.görünmez kaza işte.allahtan başını vurmamış ona dua ediyoruz artık.
iyi günler kızlar dün biraz yoğundum siteye giremedim... haftasonuda fazla giemiycem kızımın pazartesi ortak sınavı var kendimizi ona göre ayarlayıp ders çlışıcaz...ama molalarda yanınıza gelmeye çalışıcam...hepinizi kokulu kokulu öpüyorum...
amin canım saol..........evet rüya görmüş olmalı ama anlatmadı bana bende üztüne gitmedim........
inşallah bi aksilik olmazsa gelicek çarşamba canım özledi yine kriz zamanı kızımın...........
kızına başarılar canım
sanada kolay gelsin.sende kızınla birlikte sınava girecekmiş gibi hazırlanıyosun değilmi
belkide öğrenciliğinde bile bu kadar ders çalışmamışsındır :roflol:
annelik çok zor vesselam
aman mihriban canım
rabbim olmayanlara versin
iki meleğime sAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİNDE RABBİM
TABİİ CÜMLEMİZİNKİNE
öpüyorum şekerim
teşekkür ederim canım valla sorma kızım ilkokul ikinci sınıfa gidiyor ama kendim lise yıllarında bu kadar çalışsaydım herhalde öss birincisi olurdum...:roflol::roflol: senin kuzuların okula gidiyormu bilmiyorum ama artık öğrenci olmakta veli olmakta çok zor ve yorucu...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?