Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mihribancım ben burdan adres vermeyi bilmiyorum şöyle tarif edeyim ana sayfada aşağılara doğru git güzel yazma sanatı başlıklı zaten karşısında yazıyor 2008 enleri diye oraya gir...öyle işte nasıl güzel tarif ettimmi...

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

daha temizlikler bitmedimi kızlar?bilmiyorum gördünüzmü 2008 enleri sonuçlanmış birinci olamamışız kızlar bizim yerimize hindi cumhuriyeti değiliz topiği birinci olmuşsenağlama

hiç sıkma canım sen kendini niye üzülüyosun :hooray:
biz kendi aramızda birinciyiz biz birbirimize yeteriz :hooray:
derdimizi sıkıntımızı hayatı paylaşıyoruz burda
en büyük bizim kulübümüz melek kız çocuğu anneleri kulübü :hooray::hooray:
öptüm melek anneler :1hug:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız yarın neler yapıcaksınız
ben bugün temizliğimi bitirdim temek falanda hallettim
yarında pasta kurabiye falan yapıcam
ewde kızlar we eşimle beraber giricez yeni yıla inş.
sizler den nehaber

iyi akşamlar meleklerim vede güzel anneleri
belinaycım üzülme bizim topiğimiz bizim gönlümüzde birinci secildi çoktan
hepinizi öpüyorum kocamann

herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
kızları yatırdım geldımmmmmmmmmmm
evımı temızledım yemeklerımı yaptım yarın ıcın pasta yapacagız onların malzemesını aldım
esıme hındı yada tavuk yapayım dedım
oda ıskembe yapalım dedı
bız ıskembe manyagıyızda soylemesı ayıp.
yarın ıskembe yapacagım kızlara kavurma
yaprak sarması sıgara boregı pasta tatlı kuruyemıs meyve ıceceklerde tamam
ay daha ne olsun bız bızeyız zaten
kızkardesımde bızde evde 4 kızız 1de kocıskom var

iyi akşamlar meleklerim vede güzel anneleri
belinaycım üzülme bizim topiğimiz bizim gönlümüzde birinci secildi çoktan
hepinizi öpüyorum kocamann

daha onemlı bır konu bırıncılık kazanmıs kızlar bunun adına sevındım
tebrık edıyorum topıkdekı arkadasları:lepi::lepi:
bızler gonullerımızde bırıncıyız zaten sekerlerım:hooray::hooray:

iyi akşamlar...abartmayın kız:jeyyar: üzülmüyorum tabikide bizim gönlümüzde topiğimiz birinci:hooray: kk yı açar açmaz ilk buraya giriyorum ne var ne yok bakıyorum sonra başka yerleri geziyorum burası bizim ikinci evimiz...öpüyorum melekleri ve annelerini...Şeniz

herkese iyi akşamlar

herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum. herkese yeni yıl sağlık, huzur, mutluluk ve herşeyin en güzelini getirsin...

herkese iyi geceler kızlar fazla giremiyorum siteye ama herkesin yeni yılını şimdiden kutlar yeni yılda saglık mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum meleklerimizede uzun ömürler diliyorum

napıonus kızlar bende netten meze salata falan bakçam şimdi yarın rüya okula gidince alışveriş yapıp yemeklerimi yapçam....kocişim 5 gibi evde olacak............

selam kizlar bende yeni girdim bende simdi kk ya girdigim zaman ilk burya bakiyorum
hepiniz cok cana yakin kizlarsiniz
ayrica yeni yiliniz simdiden kutlu olsun
yarin belki giremem vakit olmaz
görüsmek üzere

iyi gecelerrr kızlarrr
herkese güzel uykularrrr

erkencisin canım ya..bu gece benim kociş şimdi yoldaankaraya geçio ordan buraya geçicek ben bu gece uyuyamam sabahta rüyanazla ilgilenirim kahvaltı okul hazırlıgı falan sonra market ve yemekler derken eşim gelene kadar bende hiç hal kalmayacak yarın.............

gunaydınlar dılıyorum canlarım herkese
aksam hafıf bır bas agrım vardı sıze en son yazdıktan sonra bıraz uzanayım gerı kalkarım demıstım
sabah 5de kalktım
masaallah sabaha kadar delıksız uyumusum
uykumuda aldıgım ıcın dedım kalkıp sızlere gunaydın dıyıp yazılanları ancak okurum dedım ama
aksamda cok sohbet edılmemıs
masaallah ruyacıgım canım benım hadı gozun aydın canım benım
cok sevındım sızın adınıza.
bugun benımde cok ıslerım var sekerler
ara ara kacamak yapacagım emın olun
herkesı cok ama cok opuyorum canlarım benım
sızlerı sevıyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…