Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Gul canım dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllara canım
yenı yıl ve dogum gunun sana bır omur boyu aılenle bırlıkte saglık mutluluk huzur dolu yıllar nasıp etsın ınsaallah canım

günayın arkdaşla bir kaç gündür çok hastaydım yazamadım ve geçmişide okuyamadim
inşallah herkesler iyidir
bügün benim doğum günüm aslında eşiminde fakat biz akşam kutladık eşim bana çok güzel bir telefon almiş kayın validemde kıyafet almiş oğumda ketil almiş çok mutlu oldum bunu sizinle paylaşmak istedim bana süpriz yapmişlar hepinize sağlıklı ve güzel yıllar diliyorum hoca kalın belkı sonra yazamaya bilirim hepinizi çok öpyorum

günaydın arkadaslar
Hepinize saglıklı mutlu seneler diliyorum
İnsallah bu yıl zulümler katliamlar savaslar sona erer ve insanlar güler

oooooooo sekerım sen ganımetı toplamıssın masaallah canım
:roflol::roflol:
nıce mutlu yıllara canım ıyıkı dogdun
yenı yılında ayrıca kutlu olsun
hedıyelerın cok guzel gule gule kullan canım

günaydın arkadaslar
Hepinize saglıklı mutlu seneler diliyorum
İnsallah bu yıl zulümler katliamlar savaslar sona erer ve insanlar güler

gunaydın canım
amınnnnnnnn ınsaallah
tum dıleklerıne canı gonulden katılıyorum

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz

GÜNAYDIN MELEK ANNELERİİİİ
HEPİMİZE SEVDİKLERİMİZLE BERABER NİCE YILLAR DİLİYORUM................
FREZYA CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERİM
hediyelerinide güle güle kullan canım
kızlar bugün çok yoğun bi gün olıcak ama her fırsatta burda olıcam yinede
hepiinizii ve meleklerimi kocaman öpüyorum [ /COLOR]

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
güle güle 2008
hoş geldin 2009 umarım YENİ YIL hepimize pembe sayfalar açar YENİ YILIN herkese şans vede mutluluk getirmesini dilerima.sa.sa.s hepinize mutlu yıllar:1hug::1hug:a.s.a.s.

günaydın melek anneleri nasılsınız?
ben çok yoğunum.bugün anneme misafir gelcek.dün temizliğe gitmiştim.kübra da ilk defa annemlerde kaldı.neler yaptı bakalım gidince öğrencem.
yarın da çarşıya çıkcaz kardeşimin sözü için.cuma.cumarteside hazırlık yaparız.pazar günüde sözümüz var.ben yinede fırsat buldukça gelmeye çalışırım.
HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN.YENİ YIL SAĞLIK,HUZUR,MUTLULUK VE BİRAZDA PARA GETİRSİN

günaydınlarrrrrr gülcüm doğum günün kutlu olsun canım,
ailenle beraber sağlıklı huzurlu nice yaşalra canımmmm

sizler nasılsınız arkadaşlar ben kızları ve eşimi yolladım evide toparladım başaka işim kalmadı şimdilik hava muhalefetinden dolayı evde sular dondu açılmasını beklemek zorundayım :)))))))))))))))

meleklerinizle beraber öpüldünüz

günaydın meleklerim
ve onların melek anneleri
hapinize güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
ayrıca hepimize nice mutlu yıllar
bu yıl hepimize sağlık mutluluk huzur ve bol paralar getirir inşallah
frezya canım geçmiş olsun
doğum gününde kutlu ve mutlu olsun canım

FREZYA canımcım nice yıllaraa.s. sağlık vede mutlulukla inşallah:1hug:
KÜBRACIM kardeşinin nişanı hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallaha.sa.sa.s

günaydın kızlar
Frezya doğumgünü kutlu olsun, kaç oldun kıs delikafadulden
KubraBetul hayırlı olsun canım, darısı benim kardeşime :roflol: bu gidişle daha çok bekleriz biz ama neyyyse sırnaşık şey

ve günün klasik temennisi: yeni yıl hepinize sağlık,huzur ve mutluluk getirsin. Allahım nice yıllar boyunca Meleklerimizi bizlere bağışlasın :Saruboceq:

2009 hayırlı bir yıl olur umarım. a.s.

günaydın hanımlar
2008 in bu son günü umarım hepimiz için güğzel geçer
şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun
sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum herkese ve tabi birazda para olsun demikaydirigubbakcemile3

günaydın yılın son gününden.
freyzacım doğum günün kutlu olsun.
betülcüm gözünaydın.

kızlar yeni yıla gircez ama ben korkuyorum:1no2: nedenini şöyle hemen özetliyeyim size
2006 nın ocakayında hamile olduğumu öğrendim hamileliyim çok riskli geçti hem benin için hemde bebeyim için kabus gibi bir hamilelik döneminden sonra erken doğum ettim bebek kuveze kondu ölecek dendi ben hergün bıkmadan gittim yanına ve sonunda düzeldi vede bana verdiler bebeğimi... sorunlu günler bitti die sevinmiştim 2006 nın sonuna kadar herşey normaldi 2007 nin ocak ayında oğlum çok kötü hastalandı önce nolduğunu bilmediler tam doğum gününde kan hastası olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve 2008 ocak ayı oğlum hayata gözlerini kapadı ebedi istrahate çekildisenağlamasenağlamasenağlama

başın sağolsun canım kelimelerin tükendiği an mevlam cennette kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…