- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.181
günayın arkdaşla bir kaç gündür çok hastaydım yazamadım ve geçmişide okuyamadim
inşallah herkesler iyidir
bügün benim doğum günüm aslında eşiminde fakat biz akşam kutladık eşim bana çok güzel bir telefon almiş kayın validemde kıyafet almiş oğumda ketil almiş çok mutlu oldum bunu sizinle paylaşmak istedim bana süpriz yapmişlar hepinize sağlıklı ve güzel yıllar diliyorum hoca kalın belkı sonra yazamaya bilirim hepinizi çok öpyorum
günaydın arkadaslar
Hepinize saglıklı mutlu seneler diliyorum
İnsallah bu yıl zulümler katliamlar savaslar sona erer ve insanlar güler
başın sağolsun canım kelimelerin tükendiği an mevlam cennette kavuştursun canımkızlar yeni yıla gircez ama ben korkuyorum:1no2: nedenini şöyle hemen özetliyeyim size
2006 nın ocakayında hamile olduğumu öğrendim hamileliyim çok riskli geçti hem benin için hemde bebeyim için kabus gibi bir hamilelik döneminden sonra erken doğum ettim bebek kuveze kondu ölecek dendi ben hergün bıkmadan gittim yanına ve sonunda düzeldi vede bana verdiler bebeğimi... sorunlu günler bitti die sevinmiştim 2006 nın sonuna kadar herşey normaldi 2007 nin ocak ayında oğlum çok kötü hastalandı önce nolduğunu bilmediler tam doğum gününde kan hastası olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve 2008 ocak ayı oğlum hayata gözlerini kapadı ebedi istrahate çekildisenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?