- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.201
kızlar yeni yıla gircez ama ben korkuyorum:1no2: nedenini şöyle hemen özetliyeyim size
2006 nın ocakayında hamile olduğumu öğrendim hamileliyim çok riskli geçti hem benin için hemde bebeyim için kabus gibi bir hamilelik döneminden sonra erken doğum ettim bebek kuveze kondu ölecek dendi ben hergün bıkmadan gittim yanına ve sonunda düzeldi vede bana verdiler bebeğimi... sorunlu günler bitti die sevinmiştim 2006 nın sonuna kadar herşey normaldi 2007 nin ocak ayında oğlum çok kötü hastalandı önce nolduğunu bilmediler tam doğum gününde kan hastası olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve 2008 ocak ayı oğlum hayata gözlerini kapadı ebedi istrahate çekildisenağlamasenağlamasenağlama
günaydın kızlar ...öncelikle gülüm dogum günün kutlu olsun canım..kızlar çok işim var rüyanaza kahvaltı yaptırdım hazırlancaz şimdi o okula ben alışverişe sonra yemekler falana eşim akşam 5 gibi burda olur gediginde herşey hazır olsun isiyorum şimdilik grş...
kızlar yeni yıla gircez ama ben korkuyorum:1no2: nedenini şöyle hemen özetliyeyim size
2006 nın ocakayında hamile olduğumu öğrendim hamileliyim çok riskli geçti hem benin için hemde bebeyim için kabus gibi bir hamilelik döneminden sonra erken doğum ettim bebek kuveze kondu ölecek dendi ben hergün bıkmadan gittim yanına ve sonunda düzeldi vede bana verdiler bebeğimi... sorunlu günler bitti die sevinmiştim 2006 nın sonuna kadar herşey normaldi 2007 nin ocak ayında oğlum çok kötü hastalandı önce nolduğunu bilmediler tam doğum gününde kan hastası olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı ve 2008 ocak ayı oğlum hayata gözlerini kapadı ebedi istrahate çekildisenağlamasenağlamasenağlama
tünaydin arkadaslar nasilsiniz 2008 songünü ne yapiyorsunuz bakalim
merhaba melekler ve annelerı ben melegımle bırlıkte hepınızın yenı yılını kutlıyoruzzz.HERKESE MUTLU SAGLIKLI.ŞANSLI .GONLUNUN DILEDIGI HERSEYIN OLMASI DİLEGIYLE ...bende annemdeyım bugun pasta mı alcam anneme gıtcem canlarım bayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?