- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.421
canım ben bugün gezmedeydim
daha öncede yazdığım gibi yaylaya kar görmeye gittik ama umduğumuz kadar kar yoktu parçalar halinde çok az kar vardı.yinede kızlarım çok sevindiler.geçen senelerde daha çok oluyordu.belki bundan sonra çok yağar çünkü burda havalar çok soğudu
hanımlar pek girmiyosunuz
neden CADIARZU
herkesin eşi evde galiba neyse iyi geceler hepinize
tatlı rüyalar:asigim:
iyi akşamlar adana da bu kadar soğuk olursa, buralar normaldir herhalde bildiğim kadarıyla adana çok soğuk biyer değildir demi :uhm:
frezyacım annenin rahatsızlığı ne bilmiyorum ama canım inşallah kötü birşey çıkmaz
hastaneden iyi haberlerle dönersin.tabiki dua ederim canım
allah bütün hastalara şifa versin :Saruboceq:
annene geçmiş olsun
sanada iyi geceler canım
slm melek annelerkımse yok galıba benım kızım kabız 26 ocakta bagırsaklarından parca alacaklar cok korkuyorum nasıl olcak bılmıyorum bılen varsa cevap beklıyorum herkese iyi geceler
slm melek annelerkımse yok galıba benım kızım kabız 26 ocakta bagırsaklarından parca alacaklar cok korkuyorum nasıl olcak bılmıyorum bılen varsa cevap beklıyorum herkese iyi geceler
canım öncelikle çok geçmiş olsun
kızın kaç yaşında bilmiyorum ama tek bi dr la yetinme canım sen daha iyi bilirsin mutlaka bence iyi araştır canım benim
bilgimde yokki yardımcı olsam hayırlısı olsun canım benim yanlış anlamadın umarım benim benimde 7 aylık kızım var 4 ay önce karaciğerde büyüme var dedi dr umuz parça almamız lazım dedi ayrıca kabızlığıda vardı başka dr lara götürdüm canım gerek görmediler fitil kullandım kabızlık için çok şükür geçti allahıma çok şükür şimdi sağlığı iyi teyzesi inş. senin meleğinde en kısa zamanda düzelir başımdan geçenleri anlatmak istedim canım mutlaka sende birçok dr göstermişsindir acil şifalar diliyorum seni ve meleğimi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
kızım iki yasına girecek tek bir dr gitmedim zaten kendisini doguştan beri tanıyan cerrahı var onada sorduk alsınlar dedi hastane buyuk ordakı dr lar dıyorsa alsınlar dedı ama bır renklı fılm cekmelerı daha ıyı olur dedı gecenlerde rahatsızlıgından dolayı tekrar cıktık renklı ultrason cektırdık gazı oldugundan dolayı cıddı bısey goremedı senın kızından ne parcası alacaklardı kabızlıgı ne zamandır vardı çok gecmiş olsun kızınada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?