Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar adana da bu kadar soğuk olursa, buralar normaldir herhalde bildiğim kadarıyla adana çok soğuk biyer değildir demi :uhm:

herkese hayrlı geceler diliyorum sizlerive melekleriniz kocaman öpyorum
arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir bu arda yarı yokum hastaneye annemi götürecem duanıza ihtiyacım var kızlar ne olur dua edin annemde kötü bir şey çikmasin
şimdiden teşekürler ediyorum sevgiler

frezyacım annenin rahatsızlığı ne bilmiyorum ama canım inşallah kötü birşey çıkmaz
hastaneden iyi haberlerle dönersin.tabiki dua ederim canım
allah bütün hastalara şifa versin :Saruboceq:
annene geçmiş olsun
sanada iyi geceler canım

ader cnm ben bugünlerde fazla giremiyorum ama aklım hep burda cnm
inanki sizlerle muhabet etmeyi çok özledim bugünde ne olduysaa net çalişmadi cnm birde çocuklardan bana zaman kalmıyo cnmöpyorum görürşmek üzere

iyi akşamlar adana da bu kadar soğuk olursa, buralar normaldir herhalde bildiğim kadarıyla adana çok soğuk biyer değildir demi :uhm:

yok canım çukurova sıcak memleketdir
aslında 1 hafta öncesine kadar böyle soğuk yoktu ama son günlerde hava çok soğuk burası eksileri bile gördü
allah soğuk memleketlerde yaşayanların yardımcısı olsun:Saruboceq:
bende soğuğu hiç sevmem zor dayanıyorum canım:çok üzgünüm:

hanımlar kızım uyandı yanına gidicem uykusu açılmadan tekrar uyutayım
herkese tekrar iyi geceler
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyya.s.a.s.a.s.a.s.

CNM BENİM İKİ KEZ ZATÜRE TEŞİSİ KONULDU İĞNELERLE ATLATI SANDIK
GEÇEN GÜN KARDEŞİM DR GÖTÜRMÜŞ SANIRIM RONTGEN ÇEKİLMİŞ VE DR BAŞKA BİR YERE SEVK ETMİŞ ORADA CNM DAHA DETAYLI MAKINA VARMİŞ
DAHA DETAYLI ÇEKİYOMUŞ CNM İNŞALLAH BİŞEY ÇİKMAZ :Saruboceq:GİĞERİNDE CNM
AMIN :Saruboceq:

slm melek annelerkımse yok galıba benım kızım kabız 26 ocakta bagırsaklarından parca alacaklar cok korkuyorum nasıl olcak bılmıyorum bılen varsa cevap beklıyorum herkese iyi geceler

slm melek annelerkımse yok galıba benım kızım kabız 26 ocakta bagırsaklarından parca alacaklar cok korkuyorum nasıl olcak bılmıyorum bılen varsa cevap beklıyorum herkese iyi geceler

merhaba canim öncelikle gecmis olsun, malesef bu konuda bilgim yok, ama insallah melegin en kisa zamanda sagligina kavusura.s.a.s.

canım öncelikle çok geçmiş olsun
kızın kaç yaşında bilmiyorum ama tek bi dr la yetinme canım sen daha iyi bilirsin mutlaka bence iyi araştır canım benim
bilgimde yokki yardımcı olsam hayırlısı olsun canım benim yanlış anlamadın umarım benim benimde 7 aylık kızım var 4 ay önce karaciğerde büyüme var dedi dr umuz parça almamız lazım dedi ayrıca kabızlığıda vardı başka dr lara götürdüm canım gerek görmediler fitil kullandım kabızlık için çok şükür geçti allahıma çok şükür şimdi sağlığı iyi teyzesi inş. senin meleğinde en kısa zamanda düzelir başımdan geçenleri anlatmak istedim canım mutlaka sende birçok dr göstermişsindir acil şifalar diliyorum seni ve meleğimi öpüyorumkaydirigubbakcemile3

kızım iki yasına girecek tek bir dr gitmedim zaten kendisini doguştan beri tanıyan cerrahı var onada sorduk alsınlar dedi hastane buyuk ordakı dr lar dıyorsa alsınlar dedı ama bır renklı fılm cekmelerı daha ıyı olur dedı gecenlerde rahatsızlıgından dolayı tekrar cıktık renklı ultrason cektırdık gazı oldugundan dolayı cıddı bısey goremedı senın kızından ne parcası alacaklardı kabızlıgı ne zamandır vardı çok gecmiş olsun kızınada

canım anladım dr unuz ne diyosa o şekilde yapın
kızımdan karaciğerinden parça alınacaktı neyseki gerek kalmadı
üzülme canım hayırlısı olsun RABBİM acil şifalar versin

kızlarrrrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel ve deliksiz uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…