Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın meleklerin güzel annişlerine hepinize güzel bir afta diliyorum
arkadaşlar bugün annemi dr götürecekrim olmadı gece kardeşim telefon açti annemde hıper tansiyon olduğu için yükselmiş ya kötü birşey çikarsa diye üzülmüş ondan tansiyonu çok yükselmiş daha kötü olur diye gidemedik inşallah bu hafta içinde gide biliriz

Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

frezya annene geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

gunaydınlar guzel bır hafta sızlerın olsun canlarım benım
nıhgtrose sevvalcık canlarım gecmıs olsun
nıhgtrose canım cok sagolasın bızler cok ıyıyız allaha sukur.esım evdeydı 4 gun tatıl yaptık dınlendık.bugun o ıse basladı bızde kızlarla gunluk hayatımıza donduk.
gul canım annene gecmıs olsun dıleklerımı ılet canım acıl sıfalar dılıyorum
karalım canım benım konuda bır fıkrım yok ama dualarım sızınle canım benım.netten arastırdınmı canım
detaylı olarak oradan bakabılırsın canım
ıcını rahat tut canım dua et bol bol.rabbımın ıznıyle hersey guzel olacaktır emınım.
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım benım
kızlarım hala uyurken bır bakınayım dedım.cok yagmurlu ve kapalı bır hava var baskentte uyanamadılar benımkıler.aksam 8de yattılar halbukı.
gorusmekk uzere sekerler opuyorum sızlerı canlarım benım
meleklerımıde mıncıklayın benım ıcın

günaydın melek anneleri
Hepinize güzel bir hafta diliyorum
Frezya annene gecmiş olsun
Tinkimi basınız sağolsun
Güzel haberler duymanız dilegiyle...a.s.a.s.:1hug:

Herkese günaydınlara.s. Hep güzel haberlerle, mutluluklarla dolu hayırlı bir hafta diliyorum:Saruboceq:
Frezyacım çok geçmiş olsun Allahın izniyle anneciğinin önemli bir şeyi yoktur, hipertansiyonda çok dikkat etmek gerekiyor tez zamanda iyileşir inşallah:Saruboceq:

günaydın meleklerimin güzel anneleri
umarım çççooookkkkk güzel bir hafta bizleri bekliyodur inş.
frezya canım çok geçmiş olsun

günaydınlar melek anneleri
hepinize iyi haftalar
tinkimi başın sağ olsun canım
gülcünm geçmiş olsun
allah şifa versin
sevalcik nightrose sizlerede geçmiş olsun
karalım hayırdır neyin var
yeni gelenler aramıza hoş geldiniz
kızlar hepinizi öpüyorum
meleklerinizide

günaydın melek anneler güzel bir hafta geçirmenizi dilerim
tinkimi başın sağolsun canımcım
gül, sevvalcik, nightrose sizlerede geçmiş olsun şekerler
karalım kızın nasıl oldu canım naptınız parça alınacakmı???

Günaydın kızlar;

Frezya canım çok geçmiş olsun. Biran önce şifa bulur annen umarım.
Benim halama bikaç ay önce zatüre teşhisi konuldu canım. Bi öksürükle gitti zatüre olduğu çıktı ortaya erken teşhis çok önemliymiş canım şu anda halam gayet iyi durumda tedavisi sürüyo ve bakım gerekiyo biraz.
Umarım ciddi bişey çıkmaz annende .. :Saruboceq:

canlarım hepınızı cok opuyorum
kızlarla bıraz oynayalım onları yatırıp ders calısacagım
netten derslerı testlerı falan buldum onları ındırecegım
programımı yaptım ders bası yapacagım bugun ıtıbarıyle
gorusmek uzere hepınızı opuyorum canlarım benım
kıb

melek annişler bu çiçekler topicimizdeki tüm hastalara olsun
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

herkese selam umarım bütün hafta bereketli ve güzel olur hepiniz için...frezya arkadaşıma geçmiş olsun allah acil şifalar versin...karam sana öyle canım meleğin için hayırlı sı neyse o olsun...ama bende sana bikaç doktora git derim benim kızımda geçen sene bağırsak enfeksiyonu oldu doğduğundan beri götürdüğümüz hemde özel doktoru vardı herşeyiyle takibini yapan ama kızım nerdeyse onun rahatlığı yüzünden ya ölcekti yada çok ciddi hasarlar alcaktı,başka bi doktora götürdük hemen serum felan taktılar hastaneye yatırdılar ve kendine geldi aynı şeyi bayramdan önce yine yaşadım bu seferde kulak ları ve boğazları iltihap olmuş hemen sağlık ocağına götürdüm üşütmüş bişeyi yok boğazları tertemiz korkma dedi gece ateşlenince çocuk hastanesine götürdük heryerini iltihap sarmış dediler, orda tedavi ettiler penisilin vurdular antibiyotiklerle iğnelerle zor atlattık ...gerçi başka bi doktora sorduğunuzu yazmışsın ama nebileyim yazayım dedim ,benim kızım doktorların mağduriyetinde çok kaldı çünkü ...tekrar geçmiş olsun...

freyza,davidof çok geçmiş olsun.
tinkimi başın sağolsun canım.
gülzeyno imzan çok güzel..........

CANLARIM HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKÜR EDERİM
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ALLAH RAZ OLSUN BİTANELERİM İYİKİ VARSİNİZ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM CNM ARKADAŞLARİM ALLAH SİZLERE VE SEVDİKLERİNİZE SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH SEVGİLERİMLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…