Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

başın sağolsun mekanı cennet olsun gerıde kalanlara allah sabır versın

slm arkadaslar bu aralar kimseler yok ya nerelerdesiniz
huhuuuuuuuuuuuuuuu kizlarrrrrrrrr tatil bitmedimi daha

selam canlarım herkese merhabalar
dun bıraz ıslerımız vardı dısarı cıktık onları hallettık sonra gezdık aksam gec geldık
cok soguk bır hava var kar yagıyor yagmur da basladı
bugun bıraz temızlık falan yaptım evde dınlendık
sızlere bır bakayım dedım
gecmısı okuyamadım son sayfadan gordum
tınkımı canım basın saglık allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsaallah canım
herkes ıyıdır umarım canlarım
gorusmek uzere opuyorum canlarım

Son düzenleme:
ee kızlarr nerdesiniz yaww
minik frezya kubrabetül gülzeyno nightrose lahanabebek efsunnn kamilece mihriban veee adını sayamadıklarım oooofffffffffffff nerdesinizzzzzzzzzzzzz
umarım herkesler iyidir

cok sukur ıyıyız canım benım
sızler nasılsınız?
melekler ıyıler ınsallah
opuyorum canım gorusmek uzere

herkese slm şekerler nasılsınız neler yaptınız
ooo minğimde gelmiş hoşgelmiş
özlettin kıss sen olmayınca bomboş oldu buralar
canım benim ihmal etme bizi

kızlarrr nirilerdesiniz bi cee deyip kaçtınızzz
rüyacıım bugün yok kapanış benden olsun
melekler ve anneleri iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
canım sen idare et bak ben yokken ok...

canım başınız saolsun çok üzüldüm allah ailenize sabır versin canım öpüyorum................

hb canım evet ben büyük şehir olarak ankarayı çok seviyorum izmire ist. gittim kaldım ama sevemedim oraları ya..............özleyin şekerim yarın akşam döncez herhalde biz 3 gibi falan yola çıkçaz bakalım planlarımız öyle bi degişiklik olmazsa....................

kızlarrr nerelerdesiniz yawww
rüyanaz canım hg kısss ankaraya
canım gez keyfini çıkar gerçi çok soğuk dikkat etde canım üşütmeyin

geziyorum canım valla sogukda olsa geziyorum kızımla anıtkabire gittik bugun birazda kızılay çarşı pazar yaptık öle canım şimdi de sizlere bakayım dedim............

ayy kimse yok herhalde bakın evde olmadıgım yanımda netim olmadıgı halde szden çok gişriom kızlar nerdesiniz yahu neyse çok öptüm herkesi grş kızlar..................

başınız sağolsun..Allah gani gani rahmet eylesin cnm:Saruboceq:

adercıgım canım benım buralardayım canım
esım evdeydı 4 gundur gezdık dolastır bugunde evde takıldık fırsat buldugum ılk fırsatta yazmaya calısıyorum canım benım
ruya canım benım sen nasılsın?ankara baya soguk demı sekerım:)
gorusmek uzere herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
sızlerı sevıyorummmmmmmmm

Minikkuşum hoşgeldin, canım benim nasılsın? Ben de ancak bugün toparlanabildim ailecek antibiyotikleri içtiksenağlama yattık hep, zorlu bir hafta sonu ve vitaminler falan derken öüleden sonra kendimi iyi hissettim diye kalkıp yemekler yaptım patatesli börek, elmalı turta ve pastane pohaçasını da akşam çayımızın yanına hazırladım, bu kadar tembellik yeterdi tabiiyerimseniben Nasıl güseller mi?

Rüyanazcım inşallah Ankara'ya tez zamanda taşınırsın bitanem, gerçekten güzel bir şehir ama herşeyden önemlisi ailecek hep beraber olmanıza.s.

Tinkimicim başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun, allah sizlere sabırlar versin:Saruboceq:

Kızlar hepinizi şimdililk öpüyorum forum sayfaları çok geç açıldığı için diğer sayfaları okuyamadım kusuruma bakmayın olur mu? Herkese sevgilerimi yolluyoruma.s.

kız akşam akşam canımı poğaçayla elmalı turta istettin...çay yaptım ama yanındakilerdende olsa iyi olurdu,karnım da acıkmıştıcokacimcoook

Kızlar selam herkese eşim 2 gündür pc nin başından kalkmadı yeni oyun yükledi gören gerçekten savaşıyo sanır :roflol:
Şimdi ateşkes ilan ettiler bisüre sanırım, dinleniyo içerde sırnaşık şey
Umarım iyisinizdir hepiniz :1rolleyes:

Tinkimi canım başınız sağolsun, Allah kayınvalidenin günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun. Hepinize sabırlar diliyorum canım..

kızlar herkese selamlar umarım hepiniz ,meleklerinizde dahil iyisinizdir.:Saruboceq:..buralar çok yağışlı bi kaçgündür eşim evde çok dışarı çıkmadık, oda çıkmayınca pc yi feht ediyo adambenneyaptımki ..delioluyorum birazdan gelir hehalde ,ama ben gelinceye kadar takılayım:jeyyar:..bu arada arkadaşıma başsağlığı diliyorum ...mekanı cennet olsun...buralardayım arkidişleğa.s.

şevvalcik geçmiş olsun canım
sağlık önemli sakın ihmal etme yaşında çok genç belki önlemini alabilirsin
inşallah kan sayımı sonucun iyi çıkar.tekrar geçmiş olsun

başın sağolsun canım
allah sevenlerine sabır versin
mekanı cennet olsun.

ee kızlarr nerdesiniz yaww
minik frezya kubrabetül gülzeyno nightrose lahanabebek efsunnn kamilece mihriban veee adını sayamadıklarım oooofffffffffffff nerdesinizzzzzzzzzzzzz
umarım herkesler iyidir

canım ben bugün gezmedeydim
daha öncede yazdığım gibi yaylaya kar görmeye gittik ama umduğumuz kadar kar yoktu parçalar halinde çok az kar vardı.yinede kızlarım çok sevindiler.geçen senelerde daha çok oluyordu.belki bundan sonra çok yağar çünkü burda havalar çok soğudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…