- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.501
günaydın meleklerimin güzel anneleri inş. güzel bir gün geçiririz
rüyacıım gelmiş hoşgeldin canım benim nasılsın rüya da iyidir inş.
saat 2 de dr olıcaz Allah yardımcımız olsun canlarım inş. sonuçlarımız güzel çıkar
görüşmek üzere öpüyorum şekerlerrrr
mınğım günaydın hayatım nasılsın başin nasıl oldu cnm
ya buğün nerde bu karular huuuuuuuuuuuu uyyonuzmu haydı kalkın ne uykusu bu ya
herkese günaydınnnn
bayağıdır uğrayamadım ama okuduğum bi kaç mesajdan anladığım kadarıyla tinkimi kayınvalidesini kaybetmiş. başınız saolsun canım. mekanı cennet olsun.
minik kuşlarım sanırım sende derslere başlamışsın, Allah zihin açıklığı versin canım.
kubrabetül sizde nişanı yapmışsınız, hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin. mutluluklar dilerim onlara.
ader geçmiş olsun canım.
bengigök sanada kolay gelsin canım ama istersen bu sorununu sağlık bölümünden psikolog meltem hanıma bir yaz. en azından uzman birinden tavsiye almış olursun. benim tavsiyemde kızına çok sert çıkma. onunla arkadaş olmaya onu anlamaya ve onun gözüyle bakmaya çalış, ona değişik sürprizler yap. o sana karşı geldiği zamanlar üsteleme. kızının anlayış kapasitesi nasıl bilemicem ama uygun bir zamandada onun bu hareketlerine üzüldüğünü söyle. kendinin ona kızıp bağırdığın zamanlar içinde ondan özür dile.her ne kadar çocukta olsa anlayacaktır, birde ilgi bekliyorlar.
Frezya uyumuyorum güzelim ya, benim maraton 7 de başlıyor, bir dahada uyuyamıyorum. bebişi uyuttumda bi bakim dedim.
minik burdasın sanırım
başın nasıl oldu canım
umarım daha iyisindir
Kızlar biz bugün aşıya gidicez geçen hafta gittik fakat vurmadılar haftaya pnömokok aşısı gelcek beraber vururuz dediler.
İnşallah huysuzlanmaz bu akşam kızım :Saruboceq:
mınık bana bas vermiyon kız mesenede küstüm
ilaç al cnm birazda uyu geçer inşallah cnm öptüm
teşekkürler canım.biz iyiyiz küçük kızım biraz üşütmüş bende onunla uğrasşıyorum canımgunaydın canım buralardayım
eh ıdare edıyorum canım
agrıyla yasamayı ogrenıyorum sanırım
sagol canım benım sen nasılsın?
hangı ası canım?
yok ya bısey olmaz bırde asıya gıtmeden yarım saat once ates dusurucu ver.asıdan sonra etkısını gosterıyor sonra bır daha ver 4 5 saat sonra bısey olmuyor
gecmıs olsun canım sımdıden
pnomokok gelmısmı saglık ocaklarına sekerım?
bende kucuge yaptırsam 18 aylık oluyor bu ay.
oda cıksa aradan
arayım sorayım bır ara olmazsa?
mihriban bizsiz kahvaltı yaparsan ayrılamazsın işte böyle :roflol:
kızlar pnömokok sağlık ocaklarına geldi ama mayıs ayından sonra doğanlara yapıyorlar. önceki doğanlara yapmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?