- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.521
teşekkürler canım bi yazayım meltem hanıma haklısın aslında biraz 3 maymunu oynamam gerekiyor.:çok üzgünüm:herkese günaydınnnn
bayağıdır uğrayamadım ama okuduğum bi kaç mesajdan anladığım kadarıyla tinkimi kayınvalidesini kaybetmiş. başınız saolsun canım. mekanı cennet olsun.
minik kuşlarım sanırım sende derslere başlamışsın, Allah zihin açıklığı versin canım.
kubrabetül sizde nişanı yapmışsınız, hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin. mutluluklar dilerim onlara.
ader geçmiş olsun canım.
bengigök sanada kolay gelsin canım ama istersen bu sorununu sağlık bölümünden psikolog meltem hanıma bir yaz. en azından uzman birinden tavsiye almış olursun. benim tavsiyemde kızına çok sert çıkma. onunla arkadaş olmaya onu anlamaya ve onun gözüyle bakmaya çalış, ona değişik sürprizler yap. o sana karşı geldiği zamanlar üsteleme. kızının anlayış kapasitesi nasıl bilemicem ama uygun bir zamandada onun bu hareketlerine üzüldüğünü söyle. kendinin ona kızıp bağırdığın zamanlar içinde ondan özür dile.her ne kadar çocukta olsa anlayacaktır, birde ilgi bekliyorlar.
Frezya uyumuyorum güzelim ya, benim maraton 7 de başlıyor, bir dahada uyuyamıyorum. bebişi uyuttumda bi bakim dedim.
gunaydın canım
hala agrıyor ama cok kotu degıl canım kahvaltı yapınca gecer dıye umıt edıyorum ınsaallah
kızların uyanık olan kısmı msnde :roflol:
efsun ve aderle konustum sabah.
ada uyandı ader gıttı
efsunu susturabılırsemde ben kahvaltıya gıdecemmmm:roflol::roflol::roflol:
mihriban bizsiz kahvaltı yaparsan ayrılamazsın işte böyle :roflol:
kızlar pnömokok sağlık ocaklarına geldi ama mayıs ayından sonra doğanlara yapıyorlar. önceki doğanlara yapmıyorlar.
SORSANA KIS KIME PAS VERIYOMUSUM
ACTIM KIZLAR UYANMADAN HEMEN TOPIGE YAZAYIM DIYE
ADER ORDAYDI COCUGUN DR ISINI SORDUM KONUSTUK DERKEN EFSUNUM BASIMIN BELASI DAMLADI
O YUZSUZ ZATI YAZMAMA GEREK KALMADAN BIR TUTUYOR OGLENE KADAR OGLENDEN SONRA TELDE AKSAM MSNDE GECE TELDE SEKLINDE SULUK GIBIYIZ:rQUOTE]
anacum benim gibi belaya can kurban
binbir surat efsunun şimdi topikte
anacım artı ne suluğu kutsal damacana oldukdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
suluk çok küçük:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
minnoşum öpüyorum
ohoh bütün kızlar toplanmişlar
efune cnm kız bu mınğı biraz da bize birak anam
kızlar pnomokok geldi sağlık ocakları yapıyo geçen ay yapıldık biz ilk dozunu
bu ayda ikincisini yaptırıcam
miniğim durma canım götür hemen meleğimi
inş. yaparlar canım
canım na ber
bir tıkla senin olsun anamdelikafaduldendelikafadulden
ben msnyi açınca hemen günaydın derimkaydirigubbakcemile3
sende gel katıl bizeeee:roflol::roflol:k
efsune ve mınık bu sizlerekaydirigubbakcemilehihoyyyt
kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık
anacum bizi niye dövuyosun ki
yasık bizeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
selam canım
bebiş nasıl uykuları normale döndümü
dr gidecekmişsin hadi hayırlısı
güzel haberlerle dönersin inşallahŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?