E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.541
hayatım şaka yapiyorum cnm allah bozmasın dostluğunuz cnm öptüm benimki sadece latıfe olsun diye dedim cnm :teselli:kaydirigubbakcemile5
yok kız anam niye döveyim yramazlık yaparsanız belki
gelirim cnm yarın sabah hazır olun
saol canım düzelecek bişey degil hayatım boyunca ilaç kullancam canım ama napalım allah başka dert vermesin..........merhaba hanımlar nasılsınız
melekleriniz nasıl
miniğim geçmiş olsun canım yat dinlen inşallah başağrın hemen geçer
rüyanaz sanada geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelirsin canım
ader inşallah kızının test sonuçları beklediğin gibi çıkar
tabiki meleğin için dua ederiz canım
allah bütün hastalara şifa versin darda kalanlara yardım etsin canım:Saruboceq:
hb canım benim iyiyiz merak etme rüyanazda ii bende seni ve yavrularını öpüyorum canım..............günaydın meleklerimin güzel anneleri inş. güzel bir gün geçiririz
rüyacıım gelmiş hoşgeldin canım benim nasılsın rüya da iyidir inş.
saat 2 de dr olıcaz Allah yardımcımız olsun canlarım inş. sonuçlarımız güzel çıkar
görüşmek üzere öpüyorum şekerlerrrr
ader canım benım gecmıs olsun ıcını rahat tut canım benım ınsaallah guzel haberlerle doneceksın canım
ruya canım hosgeldın evıne canım benım.hayırlısı olsun hakkınızda ınsaallah canım.ama ankara bambaskadır.memleketım oldugu ıcın demıyorum yasam buyuk sehırlerın ıcınde ankarada daha kolay canım.hakkınızda hayırlısı ınsaallah
sevvalcık canım benım cesaretını topla sekerım sende basla.beraber okuyak kıs:)))
gonca gul canlarım sormayın valla cok kotu oldum.huyumu bıldıgım ıcın cok uzucu haberlere bakmamaya calısıyorum
ama hıc ızlemedende dunyadan bıhaber yasıyorsun.aksam bır bakayım dedım.oglenden az bas agrım vardı sonra duvarlara vuracak sıddette arttı.az once uyandıgımda hala agrıyor ve gozlerıme vurmus durumda.kızlar uyanmadan sızlere bır bakayım dedım.oglen kızlar uyuyunca yatarım sanırım
herkesı cok cok opuyorum canlarım
allah yardımcımız olsun
gorusmek uzere canlarım
herkese gunaydınlar dılıyorum gununuz aydın olsun ınsaallah
meleklerımıde benım ıcın opun canlarım
Rüyanaz'cım sana da geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tüm hastalara a.s.
ruyacım geçmiş olsun canım.bu nasıl bir hastalık geçmeyen bi hastalık diye yazmışsın.allah yardımcın olsun.öpüm seni ve ruyanazı
saol canım tşk ederim...........rüyanaz allah acil şifalar versin geçmiş olsun güzelim.
Kızlar ben geldim aşıdan;
Biri damla üçüde bacaktan aşı yaptılar meleğim çok ağladı :1no2: Ama mecburuz herşey onların sağlığı için :Saruboceq: Şimdi ağrı kesici verdim uyudu..
Rüyanazcım Allah beterinden saklasın canım ilaçla hallolcak bişey Allah'tan. Allah yardımcın olsun dermansız hastalık vermesin kimseye :Saruboceq:
davıdof canım hadı gecmıs olsun gozunuz aydın bu da bıttı
tabıkı onların saglıgı ıcın canım
opuyorum melegımın ası olan yerınden
ruyam canım gecmıs olsun canım benım
allah buyuk canım ınsaallah duzelecektır
belınay canım benım aynen bende oyleyım sekerım
allah yardımcıları olsun rabbım korusun onları
Kızlar ben geldim aşıdan;
Biri damla üçüde bacaktan aşı yaptılar meleğim çok ağladı :1no2: Ama mecburuz herşey onların sağlığı için :Saruboceq: Şimdi ağrı kesici verdim uyudu..
Rüyanazcım Allah beterinden saklasın canım ilaçla hallolcak bişey Allah'tan. Allah yardımcın olsun dermansız hastalık vermesin kimseye :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?