Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar ben kaçyom benim cadı ne var ne yok hep dağıttı ortalği şimdide masanın üzernde otruyo ne varsa hep ağaşi atıyo ya bu cadı çok fena hepiniz öpyorum görüşmek üzer hoşcakalın /B]

günaydın meleklerim ve annelerinea.s.nasılsınız?
adercim geçmiş olsun canım inş sonuçlar güzel çıkar.dualarım seninle canım.
kızlar ben hemen yazılanları okuyup çıkıyorum malum eşim evde,onun için fazla takılamıyorum.uyurlarken bi bakayım dedim öyle çok yazmışsınızki oku oku bitmedi.
isim yazmıyorum hepinizi öpüyorum tabiki meleklerimidekaydirigubbakcemile3Şeniz

saol canım düzelecek bişey degil hayatım boyunca ilaç kullancam canım ama napalım allah başka dert vermesin..........
hb canım benim iyiyiz merak etme rüyanazda ii bende seni ve yavrularını öpüyorum canım..............

slm minigim evet hayırlısı canım...

ruyacım geçmiş olsun canım.bu nasıl bir hastalık geçmeyen bi hastalık diye yazmışsın.allah yardımcın olsun.öpüm seni ve ruyanazı

günaydın canlarım ...rüyanaza kahvaltı yaptırdım ve okul için hazırladım şimdi tv izlio babamız hala uyuyo geç yttık gece bende rüyanazı okula göndereyim iş yapçam ev gidiyo yani...hertaraf çamaşır valiz ......

ruyacım geçmiş olsun canım.bu nasıl bir hastalık geçmeyen bi hastalık diye yazmışsın.allah yardımcın olsun.öpüm seni ve ruyanazı

saol canım yani tedavisi yok sadece ilerlemeyi ve böbrek yetmezligini durdurmak için ilaç kullanıcam..onunda zamanı yok yaniş sürekli ömür boyu kullancam ilaçları canım...........

Kızlar ben geldim aşıdan;

Biri damla üçüde bacaktan aşı yaptılar meleğim çok ağladı :1no2: Ama mecburuz herşey onların sağlığı için :Saruboceq: Şimdi ağrı kesici verdim uyudu..

Rüyanazcım Allah beterinden saklasın canım ilaçla hallolcak bişey Allah'tan. Allah yardımcın olsun dermansız hastalık vermesin kimseye :Saruboceq:

rüyanaz allah acil şifalar versin geçmiş olsun güzelim.
saol canım tşk ederim...........

saol canım....evet allah dermansız dert vermesin ben zaten bekliodum yani hazırlıklıydım emindim hata sonucun böyle çıkacagından ama hiç takmıyorum herzamanki giniyim ben hayatı ti ye almaya devam........

selam kızlar...gece yatmadan önce haberleri izlemiştim gazzedeki öldürülen masum çocukları gösterdi ağlamaya bir başladım ağlarken uyuyup kalmışım sabah kalktım başım çok kötü,gözlerim şişmiş bir haldeyim.Allahım yardım etsin onlara inşallah...:Saruboceq:.Rüyanazcım geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin...a.s.

davıdof canım hadı gecmıs olsun gozunuz aydın bu da bıttı
tabıkı onların saglıgı ıcın canım
opuyorum melegımın ası olan yerınden
ruyam canım gecmıs olsun canım benım
allah buyuk canım ınsaallah duzelecektır
belınay canım benım aynen bende oyleyım sekerım
allah yardımcıları olsun rabbım korusun onları

Sağol canım bizde seni öpüyoruz Şeniz

Uyandı kızlar benim ki sonra görüşürüz mama yedircem gamyoncuiremsu

hadi geçmiş olsun canım meleğine.evet biraz canları yanıyo ama ilerde hasta olmamaları için gerekli.inş fazla rahatsızlanmadan atlatır.öptüm meleğini yanaklarındanŞeniz

kızlar selam verip kaçayım dedim sonuçları göstermeye gidicem dr ye..nolur benim için dua edin temiz çıksınlar...
herkese sevgiler.......

belinay,minik bende haberleri izleyemiyorum.allah yardımcıları olsun.
yazık küçücük çocuklara onların suçu ne.elbet bu dünyanın öbür dünyası da var.allah onları cezasız bırakmıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…