Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım çok sağolasın amin rüyanaz babaya çilve yapıyor desene kaydirigubbakcemile3

tinkimi canım benim allah kabul etsin

rüyanaz üzülme şekerimm
biz hep yanındayız kuşumm
sağol canım amin :Saruboceq:

arkadaşlar teşekkür butonu kaldırılmış.
artık sadece rep verebilecekmişiz....

offff keşke kaldırılmasaydı ya kötü olmuş

merhaba kızlarrr
kociş hasta biraz
ara sıra girip cıkıyorum bakayım koca bebeğime
nasılsınız

geçmiş olsun canım
dikişe ara verdim çok yoruldum bugün

kimseler yok muu
belinay canım sen varsın galiba
nasılsın canım
teşk.ler nereye gitmiş rep ne yaaa ben pc kulanmada çok acemiyim arkadaşlar yardım edin banada

iyi geceler kızlar...tinkimi allah kabul etsin canım...yaa bu teşekkür butonlarını neden kaldırmışlar elimiz alışmıştı teşekkür etmeye büyük bi eksiklik hissettim görünce...

iyiyim adercim sen nasılsın?ben de acemiydim ama karıştıra karıştıra öğrendim herşeyi.rep mesajlarımızın üst kısmında terazi resmi varya ona tıklıyosun mesaj hakkında yorum yapıyosun eğer mesajına katılıyorum dersen o kişinin puanı artıyor.

Estagfirullah canım ne cahilliği herkes anasını karnında mı öğrendi...yanlız bana yorum yapmadığın için puanım artmadı yorum yaparsan puan artıyor canım...aklında olsun...

belinay canım olmuyoo sana rep yollamaya çalışıyom ama
başka kullanıcılarıda değerlendirin diyoo
başka arkd. yaptım oluyooo sana olmiyiii
nedennn

Onu bende pek bilmiyorum herhalde birkaç kişiye rep verdikten sonra aynı kişiye rep verebiliyosun.ama kaç kişiye bilmiyorum...

allah kabul etsin canım

iyi aksamlar arkadaslar
Tesekkürleri niye kaldırmıslar acaba?
Bilgisi olan varsa yazsın lütfen
Bence güzel bi uygulamaydı yazmadan tesekkürü belirtiyoduk inşallah gecici bi durumdur
Neyse herkese sevgiler...a.s.a.s.

aynen canım sana katılıyorum
umarım bir an önce teşekkür geri gelir

kimseler yok muu
belinay canım sen varsın galiba
nasılsın canım
teşk.ler nereye gitmiş rep ne yaaa ben pc kulanmada çok acemiyim arkadaşlar yardım edin banada

adercim acemilik konusunda iyi tek değilmişimkaydirigubbakcemile3
bende rep olayını anlamadım canım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…