Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

güzel kızlarıma ve annelerine iyi uykular diliyorum

günaydın melekanneleri:teytey::teytey::teytey:
Bugün acılış yapmak bana kısmetmiş
Hepinize güzel bir pazar diliyorum
Sevgiler...:1hug:

kıyamam sanaa canım benim geldim burdayım şekerim üzülme kısss
Allah sağsalim eşini yerine vardırsın canım
sizide en kısa zamanda kavuştursun

gunaydın meleklerımın annelerııııııııı
karlı bır pazar sabahından herkese gunaydınlarrrrrrr
gununuz aydın olsun ınsaallah canlarım benım
hepınızı cok sevıyor ve opuyorum
ruyacıgım bebegım gel canım benım guclu kollarıma senı tesellı edeyım sekerım:))
allah kavustursun bebegım ınsaallah yapma boyleee yaa
gelır nasılsa 1 2 hafta sonuna canım.rabbım en kısa zamanda kavustursun ınsaallah canım

geldim minigim güçlü kollarına...
ya bu sefer rüya çok güçlü hiç aglamadı ...
bende alışmaya çalışıom işte şimdi alıştık evde olmasına yokulguna alışlıcaz birde...
canım artık öle 2 haftada bir gelemez çünki ist. kursa gitti ve hiç izni yok sadece hafta sonu izinli 3,5 ay kurs var bakalım nasıl geçecek yarıyıl tatilind biz gitçez kızımla bakalım.......

GÜNAYDINLAR güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle
rüyacım allah kavuştursun canım
şubat tatilinede az kaldı canım
sayılı gün çabuk geçer

-Arkadaşlar seçim yapmak elimizde...
Markete gittiğimizde kolayı seçmek, ya da çoçuğumuza yedireceğimiz yoğurdu seçmek bu kadar zor mu???
Biraz düşünceli olalım, bu insanlara verdiğimiz her kuruş, bomba olarak dindaşlarımızın başına düşüyor!!!

----------Yaşasın Boykot Kardeşliğimiz!-------------------
Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu Oraya buraya değil tam da bağrıma bağrıma attırdığın bombaların ateşi sarıyor ruhumu!
Düzden bakınca zulüm görüyorum,tersten baktığımda inkarındaki şifreyi!
Zaten ancak Bir Siyonist Zekası’nın işi olabilirdi, şişesinde “Mekke Ve Muhammed’e Hayır” yazan zehirli sıvıları
Muvahhid Mekke Muhalefeti’ne ve Eşsiz Lider ve Önder Resul Hz.Muhammed’e(s.a.v) sevdalı insanlara içirip sonra buradan gelen Cola-Dolar’larla Müslüman kardeşlerini katletmek iğrençliği…
Ne TANG’ini kabul ediyorum soframa ne CAPPY’ini!
FANTA FANTA FANTA içtiğimde Çanta Çanta Bomba verdiğimi biliyorum lanet olasıca ordularına!
“Susuzluğunu Dinle” diyen sese inat “Filistin’i Dinle” diyor içimden bir ses SPRİTE’nı iterken!
MARLBORO pakedine baktığımda şarjör görüyorum , sigarasına baktığımda M-16 veya Uzi mermisini!
Tek bir dal izmarit ile tek bir merminin maliyetinin de satış rakamının da neredeyse aynı olduğunu öğrendiğimde kalakalıyorum!
”ALLAH’ım” diyorum !...“İçmeyerek kaza edemem,zira on sene içtim,maaş verir gibi para verdim,şu kuluna para nasib et de yolunda harcayıp bari bunlara verdiğim paraları kaza etmiş olayım Ya Rabbim!..”
Bu arada sigara içen insanlara da “Onu içmen kadar efkara sebeb bişi mi var” diye soruyorum!
”Dikkat et! Her içtiğin sigarayla bir mermi sıktırabilirsin bak kardeşlerinin kafasına ama ” diye ekliyorum “Radikal” damgası yeme pahasına!
isgalci güc PHİLİP MORRİS ve diğerlerinin paketlerinin üstündeki aslanlara da,
PEUGOT marka arabaların üstündeki aslanlara da kafam takılıyor!
Çünkü ben onlara bakınca,ALLAH’ın Aslanı Hamza’nın katillerini ,
Resul’un Aslanı Ali’nin hainlerinin zihniyetlerini görüyorum!...
PEUGOT hızlı kaçarmış!...Azap meleklerinin zaman mefhumu bile yokken kim nereye kaçıyor,gülüyorum..
VOLVO dünyanın en güvenlisiymiş!...işgalci güc’e gidecek paraları verip içine binildiğinde direkt ateşe giden araba nasıl güvenli olur merak ediyorum!...
En az siyon kardeşlerinin sembolu aslan kadar tehlikeli olduğunu biliyorum NESTLE’nin ambalajındaki güvercinin…NESTLE’nin çikolatasını,gofretini mi yemişim ki NESTLE SUyunu veya yeni aldıkları ’sini içeyim!
Su demişken; COCA COLA’nın bırak kolasını ne TURKUAZ ne DAMLA SUyu’nu içmiyorum!...
Baktım ki ALGİDA’nın arkasında UNİLEVER yazıyor,almam efendim almıyorum!
Bula bula MAGGİ çorba mı içmişim ki sonrasında LİPTON’unu, NESCAFE’sini zıkkımlanacağım?
NESCAFE’den ve JACOBS’tan çıkan dumanla Gazze’den ve Bağdat’tan yükselenin benzerliğini fark edemeyecek kadar da saf değilim!
Irak,Filistin,Çeçenistan,ordan,burdan değil hiçbir yerden ve hiçbir şeyden verdikleri haberlerinde güvenmiyorum CNN’e,NTV’ye,REUTERS’e!...
Huy işte!Hucurat üstü müydü “Hucurat 6” mı ne?!...
FOX,adı gibi tilkilik yaptı,TGRT’yi alıp ******-Neocon birliğini Türkiye’de bir medya sahibi daha yapmakla…
Malum,sadece iki hafta var HÜRRİYET GAZETESİ ve icgalci gücün doğum günleri arasında…Rastlantı işte…
NTV’nin ve GARANTİ’nin sahipleri Şahenk’ler de AMERİKAN-isgalci güc ortağı GENERAL ELECTRİC’le el sıkışmışlar bir de… Duy da inanma!...Oku da inanma!...
Evet Evet ! Budur !
Oku ama asla inanma!...Duy ama asla inanma!...
Bir de NATIONAL GEOGRAPHIC var ki ****** Darwin’izm’in Türkiye Temsilciliği sanki!O da Şahenk’lerin…Seyrettirmiyoruz çocuğumuza!
NİKE..LEE …ADİDAS-SOLOMON veya LEVİ’S…Giymiyoruz ve giymeyeceğiz!
UNİLEVER… PROCTER&GAMBLE…JOHNSON&JOHNSON kokmuyoruz ki L’OREAL,VİCHY , LANCOME veya ARMANİ sürünelim!

Bu TİMBERLAND ile şu DOCKERS çok güzel dururdu üzerinizde” diyen tezgahtara aldırmıyoruz…“TİMBERLAND İtalyan, DOCKERS Alman’dı ama ikisini de Amerikalı isgalci güc aldı ve biz onlardan alışveriş yapıp Müslüman kardeşlerimize ihanet etmiyoruz” diyerek şoktaki tezgahtarı bırakıp dükkandan çıkıyoruz!
Gelirinin tamamına yakınını düzenli olarak İsrail’e gönderen şirketler listesindeki MARKS&SPENCER’a ibretle bakıyorum!
PHİLİPS’ten, IBM’den, NOKİA’dan başka tercih edilebilecek teknoloji kalmadı mı diye düşünüyorum…
Zira,dayanışmaları ve sonuçları gözümüzü yaşartıyor! Kanımızı döküyor! İşte bundan dolayıdır ki;
Müslüman kardeşlerimizle rabıtalarımız baki,muhabbetkar tasavvurları gönüllerimizin bembeyaz listelerinde daimi olmalı ama emperyalist zalimlerin markaları her zaman kara listelerimizde kalmalı!
Bu kara listelerdekilere para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!
YAŞASIN BOYKOT KARDEŞLİĞİMİZ!
“Ali’nin”…”Ömer’in”… “Ahmed’in…”diye marka yapsan gülüp geçecek ümmetin YAKUB’UN veya LEVİ’nin veya MC DONALD’ın deyince yağmalarcasına rağbetini anlamıyorum!
Ne Osmanlı Mutfağı diye koca bir sofrası olan kadim milletimin ne de yetmiş çeşit baharatla yedi yüz çeşit yemek çıkartan Arap kavminin MC DONALD’S ve BURGER KİNG Hayırseverliğini çözemiyorum!...
Tek bildiğim hamburger arası zulüm yemediğim!...
Bir de dalga geçer gibi “Ateş Seni Çağırıyooor” diye kampanya yapıyor elin gavuru da hala yiyor bizim Ayşe veya Ali!
Siz…Biz…Hepimiz…Kardeşlerimize saldıranlara,bacılarımızı kirletmeye çalışanlara para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!
YAŞASIN BOYKOT KARDEŞLİĞİMİZ!
Alışveriş yapacak bir tek Fransız isgalci güclerin CARREFOUR’u mu kaldı dediğimde arkadaşımın yüzündeki şaşkınlığı unutamıyoruz!
Yoksa bizim ferasetsizliğimizden ve basiretsizliğimizden başka sermayeleri mi var sanıyorsunuz?
Durumlar üstü kabul ederek düzenli kıldığı namazlarında günde beş defa uluslar arası çıkış yaparak Kabe’ye yönelen bizler… Her Ettehıyyatü’nün aleyna’sında…Her Rabbena atina’sında kardeşlerini hatırlayan bizler…
Sizler…Bizler…Hepimiz…Rabbimiz ALLAH’ın düşmanlarına ve Peygamberimiz Hz.Muhammed’in inkarcılarına para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz!
Bu yaptığımızı da kınayanın kınamasından korkmadan veya şaşıranın şaşkınlığına aldırmadan yapacağız , yayacağız ve tavsiye edeceğiz!
“Az” alınmasını değil “hiç” alınmamasını sağlayacağız!
Biz,para verip sonra bu parayla yakılacak yıkılacak el değil siyon aslanının pençesini kıracak eliz!
--------YAŞASIN BOYKOT KARDEŞLİĞİMİZ--------
BU ÜRÜNLERİ KULLANDIGIN MÜDDETCE ZULÜM DEVAM EDECEK VE SENİN BUNU KINAMAYA HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!SAVAŞA HAYIR DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!YETER ARTIK SUÇSUZ İNSANLAR ÖLÜYE DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!!ELİNDE KOLA BARDAGIYLA HABERLERİ İZLERKEN GÖRDÜKLERİNE 'BRAVO BANA..COCA COLA İÇTİM,PEPSİ İÇTİM,ARİEL KULLANDIM,SABAH NESCAFE Mİ İÇTİM,CARREFORUDAN ALISVERİŞ YAPTIM,MAGGİ ÜRÜNLERİNİ SOFRAMDAN EKSİK ETMEDİM..........VS VS..VE NETİCEDE BUNLARIN OLMASINI SAĞLADIM...YAŞASIN İSRAİL...YAŞASIN ABD...YAŞASIN AVRUPA ÜLKELERİ..YAŞASIN RUS ÜRÜNLERİ......YAŞASIN EMPERYALİZM.....KAHROLSUN FİLİSTİN...KAHROLSUN LÜBNAN.....MASUM İNSANLARA ÖLÜM....' DEMEK TEK HAKKIN OLACAK....ÇÜNKÜ BUNLARIN SEBEBİ BU ÜRÜNLERE PARA ÖDEDİĞİN MÜDDETÇE SENSİN!!!!
--COCA COLA NIN SAHIBI, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA ILE TÜM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI!
--Kefenin altındaki filistinli bir kız cocugu.Ölmeden önce cok güzel di sanırım.Ama senin yaptıgın gibi LOREAL kullanmadıgına eminim.
bunun SORUMLUSU SİZSİNİZ..!HALA ISRAİL MALI MI KULLANIYORSUNUZ..? ONUN NE SUÇU VARDI?
--SEN LIKIR LIKIR COCA COLA IÇERKEN ISRAİL TIKIR TIKIR COCUKLARI KATLEDIYOR? BELKI 1 COLA DAHA AZ İÇSEN 1 CAN KURTARIRSIN
---ALDIĞIN HER MARLBORO DA ISRAİLE 4 KURŞUN PARASI VERIYORSUN ONUNLA NE MI OLUYOR?? ŞU RESME DIKKATLI BAK TA KENDISI....!
---BUNU YAPAN PKK ,İSRAİL VE ABD YE YARDIM YAP ONLARDA PKKYA YAPSIN COCUKLAR OLSUN NE KADAR BASIT DIMI SENIN ICIN SENDE ELINDE COCA COLA OLAN BITENI IZLE EYBASİT İNSAN

İŞTE AMERİKAN VE İSRAİL ŞİRKETLERİ...........
AOL internet Time magazine Life magazine Time-Life books, etc. Lilt Rad Sunkist
Delta Galil Industries Ltd Marks & Spencers Hema Auchan Tchibo GAP Banana Republic
Structure J-Crew J.C. Penny Pryca Lindex DIM Donna Karan / DKNY Ralph Lauren Playtex
Hugo Boss Aramis Clinique DKNY Estee Lauder Prescriptives Origins Natural Resources
MAC Cosmetics La Mer Bobbi Brown Essentials Jane Bumble and Bumble Kate Spade Baby Products
LEWIS TRUST GROUP LTD Britannia Pacific Properties Marks & Spencer M&S stores St. Michaels Fox TV
Sky TV Star TV National Geographical Weekly Standard Newspaper, TV Guide News of the World (UK)
The Sun (UK) The Times Sunday Times, Times Educational Suppliment (TES), etc The Telegraph (Australia), Gold Coast Bulletin, Herald Sun, Independent Newspapers Ltd, Newsphotos, Sunday Herald, Zondervan
Sunday Mail ..etc... lots more Australian papers! The New York Post (US)newspaper Festival Records
Harper Collins Book Publishers, Ragan Books, Nursery World, Rawkus, NDS, Mushroom Records, ChinaByte.com,
Revlon cosmetic products New World Entertainment Forbes Selfridges Selfridges Stores Nescafé
Home Depot retails stores EXPO Design Centers Villager’s Hardware stores Apex Supply Company Vittel
Georgia Lighting Maintenance Warehouse National Blinds and Wallpaper LEA & PERRINS CNBC
LU Biscuits APAX PARTNERS & CO. LTD Ariel Intel IBM NOKIA DANONE CNN Phillips Morris Perrier
Parlement Marlbora Carrefour Coca-Cola Dr Pepper Sprite Fanta Schweppes Fruitopia Kia Ora
Johnson & Johnson ICQ (internet chat program) Maggi Calvin Klein Danone yogurt The Limited Inc
SARA LEE Leggs – Hosiery Sara Lee Bakery Kiwi - Shoe care Nur die – Hosiery Sanex - Body care
Gossard - Intimate apparel Kiwi - Shoe care Nokia electronic products NESTLE Pure Life Carnation Libby's
Milkmaid Nesquik Buitoni Crosse & Blackwell Milkybar, KitKat, Quality Street, Smarties, After Eight, Lion, Aero, Polo Shreddies cereal KitKat, Quality Street, Smarties, Baci, After Eight, Baby Ruth, Butterfinger, Lion, Aero, Polo, Frutips Felix - cat food L'Oréal (important interest) L'OREAL Giorgio Armani Perfumes Redken 5th Avenue NYC Lancome Paris Vichy Cacharel La Roche-Posay Garnier Biotherm Helena Rubinstein Maybelline
Ralph Lauren Perfumes Carson KIMBERLY-CLARK KLEENEX facial tissues KOTEX products ANDREX products
HUGGIES disposable baby products Walt Disney Disneyland EuroDisney Disney Products Strauss dairy
Jacob biscuits HP foods Evian, Volvic Galbani

--TÜRKİYEDE BULUNAN FİRMALAR.....
ACE ALO ALWAYS ÜRÜNLERİ ARİEL(İSRAİL BAŞBAKANI KAFİR) BANAT ASEL KAĞIT BLENDAX CALGON
CALGONİT CAN BEBE CAN LADY CİF CLEAR COLGATE DOMESTOS DOVE ELENA ELİDOR GARNİER
HACI ŞAKİR HEAD &SHOULDERS HELENE RUBİNSTEİN İPANA JOHNSON KAMİL KREMLERİ LOREAL LİTAMİN
LUX MİNTAX OMO ORAL-B PALMOLİVE PANTENE REJOİCE RİNSO SİGNAL YUMOŞ VİM ALGİDA AYMAR
BECEL BURGER KİNG CALVE COCA COLA ÇAPA FALIM DANONE FANTA DORİTOS FRUKO GAZİ HAYAT
KAR GIDA KENT KİT KAT KNORR LİPTON LUNA M&M'S MAGGİ MARET MC DONNALD'S NESCAFE NESQİK
NESTLE PEPSİ PINAR SANA SEN SUN SPRİTE TAMEK TURKUAZ UZAY GIDA VİTA YEDİ GÜN YES YUDUM
ADİDAS BOSS BOZKURT GAP LEE LEVİ'S MARKS&SPENCER MÜJDE NİKE PARİZYEN SAKS SARA LEE VAKKO
-SİGARA-İÇENLERE DUYRULUR
(MÜTHİŞ KANPANYA;BİR PAKET SİGARA AL İSRAİLE BİR KURŞUN KAZANDIR.ÇEKİLŞSİZ KURASIZ BİR FİLİSTİNLİ YANINDA EŞANTİYON IRAKLI CESEDİ...ALAH'TAN KORKMUYORSAN HAYDİ SENDE KATIL...KATİL)
PARLEMENT MALBORA L&M CAMEL KENT
BENDEN YAZMASI SİZLERDEN UYMASI...
MÜSLÜMANLAR OLARAK BRAZ UYANIK OLALIM.
ÖNCE RABBİMİZİN RIZASINI KAZANMAK İÇİN.
SONRA HEM KENDİMİZ HEMDE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN İSRAİLİ VE İŞBİRLİÇİLERİNİ BOYKOT EDELİM.
MALİ
GÜCÜMÜZÜ KULLANALIM VE ONLARI
ALLAH'IN İZNİYLE YOK EDELİM.
TÜM MÜSLÜMANLARA SELAM OLSU

günaydın melek anneleri
güzel hafta sonları
rüyacım allah kavuştursun
miniğim oh ne güzel
kar yağıyormuş ne güzel
benim içinde seyret tatlım
kızlar hepinizi öpüyorum

kızlargünaydın
cok güzel bir kar yagıyor dışarda
sizleri ve melekeri öpüyorum
yukarda
israil ürünlerini ve şirketlerini belirttim alışverişyaparken lütfen dikkat edin

Kızlar selam herkese iyisinizdir umarım hepiniz...
Öpüyorum hepinizi iyi pazarlar..

Teşekkürler uçmuş gitmiş :1shok:

Neyse hepinize teşekkür ediyorum hihoyyyt

iyi pazarlar kızlar...oh oh ne güzel kar yağıyomuş ankaraya biraz da bize yollayınkaydirigubbakcemile2...rüyanazcım allah kavuştursun canım:a015:,üzülme canım elbet bu günlerde geçer bu günleri güzel bir anı olarak hatırlarsınız...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…