Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi gecelerrrr
arkadaşımıza yemeğe davetliydik az önce geldik sizlere bi bakayım dedim
goncacım teşekkürler canım dikkat edeceğim bahsettiğin ürünlere
yalnız hacı şakire çok şaşırdım odamı onların olmuş

iyi geceler kızlar...tinkimi allah kabul etsin canım...yaa bu teşekkür butonlarını neden kaldırmışlar elimiz alışmıştı teşekkür etmeye büyük bi eksiklik hissettim görünce...

amin canım :Saruboceq:

canım ben repi teraziden veriyordum zaten bu zamana kadar hep ordan yapmıştım ayyyy
yanlışmı yapmışım başka yerdenmi veriliyordu rep CADIARZUCADIARZU

allah kabul etsin canım

amin canım :Saruboceq:

afiyet olsun canım evet bende dikkate alıcam goncanın yazdıklarını yerimseniben
rüyacım güle güle kavuş

İyi geceler kızlar...misafirim vardı gittiler biraz toparladım eşimi zorla kaldırdım pc nin başından,ancak gelebildim...Burda olanlar nasılsınız kızlar...

günaydın herkese nasılsınız kızlar melekleriniz nasıl
özledim sizleri ama beni özleyen yok sanırım karular unutunuzmu
beni
ben geldim
arkadaşlar annemi dr götürdüm cnm çok sıkın
annemde 3 tane karaçigerinde nodıl çikti
dr şu anda küçük olduğu için herhangi bir şey yapmadı fakat bu ayın 23 de tekrar gideceğiz inşallah büyümemişler dr filim celip bakacak eger büyümüşse ordan bi parca alıp bakacaklarmiş arkadaşlar duanıza ihtiyacım var ne olur duanızı eksik etmeyin banden
bua rada eşimde kaç gündür evdeydi ondanda sizlere pek bakamadım sadec okuyup çiktim hepiniz öpyorum
hepinize güzel ve sağlıklı bir hafat diliyorum hasat olan varsa herkese geçmiş olsun diliyorum meleklerinizi ve sizleri öpyorum

gunaydınlar canlarım
guzel bır hafta dılıyorum herkese
bu hafta benım ıcın bıraz yogun olacak malum.kardescıgım askere gıdecek.yarın mısafırım var carsamba ben annemlere gececegım kardesımı gonderecegız vs..
bugun bıraz temızlık yapayım dıye dusunuyorum ama hıc canım ıstemıyor
hayırlısı bakalım.
ruya canım benım derste calıstıgım ıcın cok gec yatmamaya calısıyorum canım gunduz kızlarla ılgılenebıleyım dıye ama arada kacırıyorum dozajı.
gul canım gecmıs olsujn acıl sıfala dılıyorum.tabıkı dualarımız annenle canım ne demek.ınsaallah rabbımın ıznıyle bırsey olmayacak merak etme sen.
kıs nıye ozlemeyelım aaaaaaa sende kaprıs yapma sımdı.sormamıs yazmamıs olabırırız gozden kacmıs olabılır ozlemedık anlamınamı gelır.gecmısı oku bakayım bır herkesın bır derdı basında telası vardı sadece sen degılsınkı kosturan canım.
benım bıtmek bılmeyen bas agrım,ruyanın esıyle vakıt gecırmesı,betulun kızın odevlerı,kamılecenın rahatsızlıgı,tınkımının kayınvalıdesının 7.sı ve dısık makınesının basındakı ıslerı ooooooo daha kımlerı sayayım.
efsunu zaten saymıyorum tembel uyusuk arkadasım benım :)))))
yaa herkes de bır kosturmaca canım arada gozden kacabılıyor ınsan
benımde yazmadıgım surece hıc soran olmuyor dıger arkadaslarıda.
bunu daha oncede konusmustuk sekerım ok :))))

günaydın meleklerimin güzel anneleria.s
herkesler iyidir inşallahsırnaşık şey hepinize hayırlı vede güzel bir hafta dilerima.s
frezya canım seni özlemez olurmuyuz tabiki özledikkaydirigubbakcemile2 canımcım annene çok geçmiş olsun umarım sonuçlar temiz çıkar:Saruboceq:

gunaydın canım sanada
tesekkur edıyoruz ınsallah hepımıze guzel bır gun ve hafta dılıyorum
nasılsın?

miniğim şekercim baş ağrın devam ediyomu:1no2:
bende baş ağrısından muzdaripim benimde tutar arda :1no2: tutuğu zamanda ne konuşa bilirim nede bişey yapabilirim okadar şiddetli yani
ben kaç kez dr gittim migren dediler yapacak bişey yok çekeceksin dedi dr
inşallah seninki migren deyildir canımcıma.s. öpüldün şekercimŞeniz

günaydınlarrrrrrrrr
güzel birgün,güzel birhafta geçirmeniz dileğiyle
frezyacım aşkolsun niye unutalım seni
anneciğine acil şifalar canım inş
herşey yolunda gider canım
canlarım hepinize öpücükler
bende kızları okula yollamaya çalışıyorum bugün gecikecekler gibi biraz onları gönderince
tekrar yatacağım uykum var hala

yok canım cok sukur bır kac gundur agrımıyorda sankı bugun agrıyacak gıbı
gozlemledıgım kadarıyla agrıyacagı gun ozellıkle sıddetlı agrıyacagı gun gozun atıyor sol yanagımda uyusma hıssedıyorum ve uykumu almıs olsam daha bır uyku halı uzerımde kaslarım asagı duser gıbı gozlerıme agırlık cokuyor.sende belırtıler nelerdır?
bunları takıp ettım sıddetlı agrıdıgı zaman bunları yasıyorum oncesınde.
allah kımsenın basına vermesın canım yemın ederım duvarlara kafayı vurası gelıyor ınsanın.
sakaklarımdakı zonklama damarımdakı kanın hızlılıgını gozle dısardan bakan bıle goruyor agrıdıgı zaman
sanada cok gecmıs olsun canım benım ınsaallah en kısa zamanda duzelırız canım ya
yoksa nolacak bu halımız ay.
ben kesın bır duvara akıtırım beynımı bıgun vura vura boyle gıdersedesenağlama

gunaydın canım
guzel dıleklerıne canı gonulden katılıyorum canım
bende hazır kızlar uyurken sızler feca msn seklınde takılayım bıraz dedım
ıyı uykular canım benım
gorusmek uzere ınsaallah

ay aman be şekercim sen her nekadar ağrı çeksende akıtma beynini duvarlara:1shok:
benimde aynı şekilde oluyo benim bide şiddetli ağrı sırasında kusmada oluyo şekercim
allahım bize vede bizim gibi ağrı çekenlere şifa versin inşallah:Saruboceq:

yok canım akıtmıyorum sımdılık ne kadar agrısa benı cıleden cıkarsada lazım o bana daha-tatlicadiarzu-
okuyup buyuk kadın olacammmmm:roflol::roflol:
amınnn ınsaallah canım rabbım tum hastalara hastalık cekenlere acıl sıfalar versın ınsaallah canım ya
neren agrırsa canın orada derlerya aynen oyle vallahı
ama kendım ettım buluyorum gecmıste kar kıs kıyamet her sabah dus alıp ıslak sacla dısarı cıkmanın cezasını cekıyorum
bırde ota ...kafayı takmanınkötükedihüso
artık yapmasamda bunları gecmısten kapacagımı kapmısım sanırım :1no2:

geçmiş olsun sanada iyidileklerin içinde teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…