- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #7.081
geçmiş olsun sanada iyidileklerin içinde teşekürler
a.s.günaydın melekerimin güzeller güzeli annelerine ve meleklerime GÜNAYDINNNNNN
güzel bir gün ve güzel bir hafta inş. bizlerle olsunn
frezya canım çok geçmiş olsun .inş. anneciğinin sonuçları temiz çıkar canım benim tabikide dua ederiz
allah acil şifalar versin sonra görüşmek üzere bugün bayağı işlerim var fırsat buldukça gelicem anacıım beni bekleyin....................
ahanda haftanın çiçekleride benden meleklerime veee annişlerine( bu karda kışta zor buldum şekerler sizler içinnn.........)
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın herkese nasılsınız kızlar melekleriniz nasıl
özledim sizleri ama beni özleyen yok sanırım karular unutunuzmu
beni
ben geldim
arkadaşlar annemi dr götürdüm cnm çok sıkın
annemde 3 tane karaçigerinde nodıl çikti
dr şu anda küçük olduğu için herhangi bir şey yapmadı fakat bu ayın 23 de tekrar gideceğiz inşallah büyümemişler dr filim celip bakacak eger büyümüşse ordan bi parca alıp bakacaklarmiş arkadaşlar duanıza ihtiyacım var ne olur duanızı eksik etmeyin banden
bua rada eşimde kaç gündür evdeydi ondanda sizlere pek bakamadım sadec okuyup çiktim hepiniz öpyorum
hepinize güzel ve sağlıklı bir hafat diliyorum hasat olan varsa herkese geçmiş olsun diliyorum meleklerinizi ve sizleri öpyorum
tünaydınlar ,adercim meleğine geçmiş olsun acil şifalar canım
efsunefe nasılsın canım
nisely hoşgeldin canım meleğini allah bağışlasın
kızlar uykumu uyusum platesimi yaptım
sıra yemek yapma ortalık toplamaya geldi onlara başlamadan önce sizlere bi bakayım dedim
görüşürüz şu işleri halledeyim
hihoyyyt kızlar meraba ne güzel bir klüb beni ve melegimide kabul kaydirigubbakcemile3
a.s.günaydın melekerimin güzeller güzeli annelerine ve meleklerime GÜNAYDINNNNNN
frezya canım çok geçmiş olsun .inş. anneciğinin sonuçları temiz çıkar canım benim tabikide dua ederiz
allah acil şifalar versin sonra görüşmek üzere bugün bayağı işlerim var fırsat buldukça gelicem anacıım beni bekleyin....................
ahanda haftanın çiçekleride benden meleklerime veee annişlerine( bu karda kışta zor buldum şekerler sizler içinnn.........)
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın herkese nasılsınız kızlar melekleriniz nasıl
özledim sizleri ama beni özleyen yok sanırım karular unutunuzmu
beni
ben geldim
arkadaşlar annemi dr götürdüm cnm çok sıkın
annemde 3 tane karaçigerinde nodıl çikti
dr şu anda küçük olduğu için herhangi bir şey yapmadı fakat bu ayın 23 de tekrar gideceğiz inşallah büyümemişler dr filim celip bakacak eger büyümüşse ordan bi parca alıp bakacaklarmiş arkadaşlar duanıza ihtiyacım var ne olur duanızı eksik etmeyin banden
bua rada eşimde kaç gündür evdeydi ondanda sizlere pek bakamadım sadec okuyup çiktim hepiniz öpyorum
hepinize güzel ve sağlıklı bir hafat diliyorum hasat olan varsa herkese geçmiş olsun diliyorum meleklerinizi ve sizleri öpyorum
tünaydınnnnn
a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydınlar şekerler herkse güzel bir hafta diliyorum.........
kızlarrr büyük kızımı okula göndermiycem bugün yavrum üşütmüştü hafta sonu dinlendi ama tam atlatamamış neyseki sınav haftası bitti biraz üzgünüm
rüyacım sanada günaydın güzel dilekler için teşk. ederiz şekerim
bi mukabil
hihoyyyt kızlar meraba ne güzel bir klüb beni ve melegimide kabul kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerler
frezya,ader geçmiş olsun
herkesi öpüyorum.....
canım benim iyim sağolceren gunaydın canım
selam nabersın?
bu arada herkese tünaydın
meleklerinizi ve sizleri öpüyorum
ader ve frezya geçmiş olsun
aramıza yeni katılan arkadaşlar
hoş geldiniz
minik varya ben seni ne
yapayım sen karar ver
hepinize güzel bir hafta diliyorum
canım benim iyim sağol
eşimi 23 gün sonra işe gönderdim şüküğr
sen nasılsın
kızlarrr büyük kızımı okula göndermiycem bugün yavrum üşütmüştü hafta sonu dinlendi ama tam atlatamamış neyseki sınav haftası bitti biraz üzgünüm
bi mukabil
canım benim iyim sağol
eşimi 23 gün sonra işe gönderdim şüküğr
sen nasılsın
bi mukabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?