- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #7.901
cnm çok haklısın kesınlıkle insan olmaz
allah hepimizi korusun böyle ruh hastalrından
korkar olduk ya toplum plarak
inanki ben bütün kapilarimi ve camlarımi demirel ve sürekli kilitliyorum
olayı tam bilmiyorum frezyacım ama zamane çok kötü oldu artık kimseye güven kalmadı:1no2:
ama çocuklara masum insanlara kıyan yaratıklara şaşırıyorum bu nasıl bir vicdansızlıkkötükedihüso
öylelerinin cezasını allah versin canımkötükedihüso
ay tatlım izlemeyin şu proğramları insanı insandan soğutuyor,üstüne birde depresif yapıyorÇok üzgünüm çoook
hayat yeterince zor ve güvensiz uzak durun onlardanyasakkelime
CNM ÇOK HAKLISIN DEDĞİN GİBİ KİMSEYE GÜVEN KALMADI
CNM BENMİ ZATEN TVDE İZLENECEK PRGRAM YOK AMA BUNLAR ACI GERÇEKLER
İNSANİZ HEPİMİZ KENDİNİ ALAMİYOSUN ÖZELİKLE BEN ÇOK DUYGUSALIN EN UFAK BİRŞEYE KİMSE BENİ TUTAMAZ AĞLAMAYA BAŞLARİM CNM senağlama
AMA HAKLSIN:teselli:
selamlar kızlar...aa katil bulundumu demek alt komşusunun kardeşiymiş bende arada bir bakıyordum acaba kim çıkacak katil diye merak ediyordum:1shok:bu sabah seyredemedim komşum vardı.ne derdi varmış da öldürmüş o çocukları ve annesini:uhm:
Evet canım alt komşusunun kardeşiymiş 18 yaşlarında bi çocuk. Henüz soruşturması bitmemiş. İlk soruşturmayı İst. Emniyet Müdürü bizzat kendi yaptı ve canlı yayında açıkladı hasta ruhlu filan diyodu katil için ama yarın ki programda derdi ne anlaşılır herhalde iyice şerefsizin senağlama
İyiki izlememişsin çok acıklıydı senağlama
kızlarrr ben mümkün olduğunca izlememeye çalışıyorum zaten hayat zor insanları anlamak zor bi de bunları izleyince paranoyalaşıyom ben yaa
duygusalım zaten ota b... ağlıyan bi tipim etkileniyorum hemen benim için en hayırlısı izlememem
bence arkadaşlar sizde fazla izlemeyin ,
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi kötülüklerden korusun
inanmıyorum yaaa...hiçkimseye güvenemicez bu gidişle...gerçekten iyikide izlememişim bende çok etkilenirdim kızım da çok etkilenirdi....allah sabırlar versin ailesine....
kızlar görüşürüz bi sürü işim var cnm iç istemiyo ne olacak bu halım
hepinizi öpyorum allah emanet olun
Amin canım..
Bebişin nasıl dişi patladı mı??
saol canım yok şeker yaa diş falan patlamadı ama çok kaşıyoo
huysuzlaştıda iyice uyuyunca giriyom artık burayada yoksa dewamlı dewamlı ilgi oyun istiyoo
senden naber canım bebişin nasıl öp benim için Şeniz
selam arkadaslar nasilsiniz
minik paylaşımın için saol arkadaşım
bende hemen mailden gönderiim
rüyanaz kolay gelsin canım
benim ewde dandini gidiimde toplayım çok şükür yemeklerim var
ada hanım uyanmadan hallediyim de geliyim şekerler
aelam hanımlara.s.
sitenin eski üyelerindenim ama çok aktif olduğum söylenemez.sitede tesadüf belinay la tanıştık o buraya yazıyormuş.benimde 5 yaşında bir kızım var ve bende artık bu foruma yazmak istiyorum.inşallah güzel vakit geçiririz.bu arada adım firdevs.şimdiden tanıştığımıza memnun oldum.
hoşgeldin firdevscim aramıza...emin ol hiç pişman olmıcaksın buraya geldiğine çok güzel arkadaşlıklarımız var....arkadaşlar biz firdevsle aynı mahallede oturuyormuşuz tesadüf burada karşılaştık,kızı varmış bende hemen topiğimize davet ettim arkadaşımı...öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?