Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aramıza hoş geldin canım
meleğini allah bağışlasın
bu arada nikinde adında güzelmişa.s

hanımlar işlerimi bitirdim.şimdide yemeğimi yapıyorum bir buraya bir mutfağa koşuyorum:roflol:
valla kk sayesinde iyice hamarat oldum ben:teytey:
eee sizler ne yapıyosunuz

hoşbuldum arkadaşlar sağoluna.s.
birtanede bebeğim var :ecrin_bebek:çok yaramaz hep kucak istiyor onun için çok fazla takip edemiyorum ama sohbetlerinizi kaçırmamaya çalışıcam.
belinay bu senin gerçek isminmi birde kızın hangi okula gidiyor.bizimki yeşil yuvaya gidiyor pek memnun değilim ve okula başladıktan sonra çok hasta olmaya başladı hadi bu normal diycem ama iyileşmesi çok uzun sürüyor hatta iyileşmiyor çok huzursuz oluyorum bu yüzden.yarında gösterileri var bakalım neler yaptılar.hihoyyyt

cennetim hoşgeldin armıza meleklerini allah bağışlasın canım
emiy meleğine geçmiş olsun canım
maşallah mihribancım hamaratlık iyidir canım kolay gelsin
benim kızlarda öğleden sonra okula gitmediler
büyük sınıfların deneme sınavı varmış
bizde kızlarımla nete takıldık biraz onlar tv ye geçtiler bende sizlere bakmaya geldim

cennetım canım hosgeldın aramıza cocuklarını allah bagıslasın ınsaallah canım
saglık sıhhat afıyet versın rabbım canım
kızlar ılknur cınayetı gunlerdır benıde cok sınırlendırıyordu.30 gun oldu ve sonunda yakalandı cok sukurde yakalansa ne olacak gıden 3 can 2 melek vahsıce oldurulmus.muebbet dıyorlar ama ıcerde benım senın vergınle beslenecekler.dogalgazı bız kısık yakarken ıcerde sıcacık yatacak.
17sınde bır cocuk denecek yasta nedır bu hırs ıntıkam cınnet anlam veremıyorum yaaaa
4 ve 1.5 yasında cocugu sen nasıl kurban keser gıbı kesersın
ay cok sınırlerım bozuldu yıne sabah efsunla telde konusuyorduk hatta katılın bulundugunda telı kapattık ekrana kılıtlendık adamdakı pıskınlıgı gordum sok uzerıne sok gecırdım
allah yardımcımız olsun ınsaallah hepımızın
evlatlarımıza saglık huzur mutluluk dolu hayırlı omurler nasıp etsın rabbım

iyi akşamlar şekerler ben şimdilik çıkıyorum
sonra yine gelirim eşimi elimde p olmadan karşılayayım bu akşam
görüşürüzzz

canlarım herkese ıyı aksamlar dılıyorum
malum aksama dızımız var aralarda gelırım sımdılık kacıyorum salonda heryer oyuncak kalem kagıt ne ararsan var esım gelmeden hemen kızlarla bır nanacılık oynayalım
elıfın bır yuzugu var ona ufluyor hemen topluyoruz
sormayın ne soytarılık yapıyoruz
adam sanıyorkı ev her zaman derlı toplu
gelmesıne yarım saat kala bır toparlama ıslem tamam
:)))))))

iyi akşamlar melek anneler nasılsınız
fırsat bulup giremiyorum kafam bozuk umarım sizler iyisinizdir
öptüm hepinizi fırsat buldukça gelirim :1hug::1hug:

iyi akşamlar melek anneler nasılsınız
fırsat bulup giremiyorum kafam bozuk umarım sizler iyisinizdir
öptüm hepinizi fırsat buldukça gelirim :1hug::1hug:

ıyıdır canım cok sukur
hayır olsun ınsaallah canım senın kafan neden bozuk
bızde kafanı bozanları bozarız bebegım
sen o guzel canını sıkma canım benım
opuyorum senı kıb
beklerız canım benım

selam anneler veeee melekleriii nabersiniz??? bu aralar rejime basladım sinirlerim bozuk yaaa... bu aylarda cok kilo alıyorum dikkat etmem lazım kısslar...sabahları aac karnına elma sirkesi içmeye basladım.inşallah bıraz yararı olur. öptüüüümmm hepinizi ve meleklerinizi.k.i.b

bende kızımla oturuyorum yemek yapmadım kızım da aç degilim dio ona sorsak hiç aç degil zaten ay bişeyler yapalşım yielim biz en iyisi...
için sıkıntılı bi arkadaşım eşiyle tartışmış onun yanına gittim geldim içim karardı ya........

soğol canım benim büyük kızım yüzünden kafam bozuk pazartesi dersanye giitim eve
topallıyarak geldim kramp girdi ayağıma sinirden biliyorsunuz bu sene lise sonda biryandanda öss ye hazırlanıyor hoçalarıyla konuştum tek tek hepsi birden dersleri
bıraktı derslerde uyuyor dediler :1no2:
niye bırakmış dersleri neymiş efendim kimya 2 yi anlamıyormuş sorsun hocalarına öğrensin hangi hoca öğrenmek isteyen çocuğa hayır derki hepsi canla başla
öğrencimiz eksiklerini söylesin anlatalım eksiklerini tamamlayalım diyorlar
bende dersaneye bıraktım kızı hani bir laf varya eti sizin kemiği benim naparsanız yapın bunu dedim sağolsun öğretmenleri tek tek konuşmuşlar daha ocak ayında böyle pes
edilirmi diye haziranda sınav yapabilirsin demişler artık daha ne dediler bilmiyorum
allah razı olsun hepsinden :Saruboceq:2 gündür hırslandı arada demekki böyle dürtmek gerekiyor böyle

daha en iyi zamanlarınız kıymetini bilin kızlar
bilmiyorum ufaklık var daha onlan nasıl baş ediceksem delikafadulden

moralimin diğer bozuk olduğu şeyde o benim sebibi hayatım
neyse boşver hava yağmurlu bizde
öptüm melek anneler görüşürüz :1hug:

selam canım,aramıza hoşgeldina.s.meleğini allah bağışlasın
buradaki arkadaşlıklar,dostluklar çok güzel.senide aramızda görmek isteriz her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…