Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mihri cnm aynen bendede öyle kilo yok göbek var
ama ben iki sezaryan oldum ondanda kaldı şimdi gitmiyo
sinir oluyorum ya azda yiyom yok anam bi çare

hanımlar az önce ıspanaklı börek yaptım ama bilmiyorum nasıl olacakCADIARZU
pek iddalı değilimdir hamur işlerindede
inşallah güzel olur
eee sizler nasılsınız bakalım

frezya tebrikler canım çook güzel bi duygu ...ader senin yaşadığında bamabaşka bi gurur ne güzel ne ince düşünen evlatlar yetiştirmişsin...tebrikler arkadaşım...

çok teşekkür ederim canım benim inş. sende meleğinin bööle güzel günlerini yaşıyacaksın öpüyorum canımmm:1hug:

bende sezeryanla doğum yaptım benimde tekderdim göbek ...bende platese başladım bakalım artık ...birazda rejimdeyim ..pazartesiden sonra daha bi iddealı olucam ...çünkü yarışmaya katılıyorum..kk da ...

Kızlar ben geldim fisfisfis
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım Şeniz

Yeğenimde korkulduğu gibi apandisit çıkmadı Allah'a şükür. Şimdi de bi virüsten şüphelenmiş doktor mikrobik olabilir demiş. Ama şimdi kakasını yapmasını bekliycez tahlil için kafamçokkarıştı
Karnesini ben aldım hepsi 5'ti sırnaşık şey 3'e gidiyo bu arada..

Yeni gelen arkadaşım hoşgeldin canım a.s.

Kızlar hepinizin melekleri birbirinden zeki maşallah Allah başarılarının devamını nasib etsin kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar şekerler
adercim, frezyacım meleklerinize maşallah canım onların başarıları bizide çok mutlu ediyor
benim şekerlerimin karneleride hepsi 5 gururla getirdiler bizde çok mutlu olduk
guruduyduk şekerlerimle inş ömürleri boyunca emek vererek başarılı olurlar:Saruboceq:
görüşmek üzere şekerler çok öpüyorum msafirim var sonra görüşmek üzere

canım benim çok sevindim gözün aydın allahım başarılarının devamını getirsin

canım çok sevindim maşşalah allahım başarılarının devamını
getirsin

tüm karne alan melek annelere tebrikler
benim kızımda bu sene teşekkür yok morali çok bozuk hayatımızda
ilk defa karnede 2 gördük çok üzüldü ağladı gerisi 4 - 5 ama uzay geometrisi
zayıf sanki çok lazım bir derste
bu sene lise 4 bakalım bu sene bizim için çok zor

iyi akşamlar kızlar...öğlen kızımın karnesini aldık dediği gibi beni çok mutlu edecek bir sürpriz yaptı bana, karnesi baştan aşağıya hepsi 5...öğretmenimiz tebrik etti...çok gurur vericiydi...inşallah hep böyle gider...karneyi aldıktan sonra arkadaşıyla birlikte yemeğe gittik,oradan lunaparka gittik,çok eğlendiler...eee hakettiler tabiii...bu arada yeni katılan arkadaşımız minik anniş hoşgeldin canım aramıza,bebişini allah bağışlasın...

CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
BENCE SENİN MELEĞİNİNDE MAŞALLAHI VAR CANIM lise 4 te dersleri ağır olduğu gibi sınav heyecanıda var kolay değil canım benim inş. önümüzdeki dönem bu notunuda yükseltir tebrik ederim canım öpüyorum seni ve meleklerinikaydirigubbakcemile3Şeniz

kamilece canım tebrikler meleklerini öpüyorum canım

belinay canım sizide tebrik ederim
iyi olmuş canım stres atmışlardır bizimde pazar gününe planlarımız var bebiş olunca havada malum soğuk çıkamadık hersene bizde karneyi alınca eşimin işyerine baskın yapar ordanda yemeğe çıkardık
ayy özlemişim o günlerimi ADA hanım beni fena ewe bağladı ayy yine çenem düştü öpüyorum canım seni ve meleğini

amin inş canım
kolay gelsin canım derslerden çok sınav stresi de var demi canım
ne garip dersler icat ediyorlar ya üzmesin kendini
o istedikten sonra başaramayacağı hiçbirşey yok
bunu unutmasın herşey onda bitiyor
önemli dersler maşallah negüzelmiş ama
tebrik ediyor ve çok öpüyorum canım
allah ın izniyle bu yılı ve sınavı çok güzel bir şekilde atlatacaksınız
yeterki istesin:lepi:

teşekkür ederim adercim...senin meleğinide tebrik ederim canım...evet canım iyi oldu,tabi senin bebiş olunca çıkamazsın ben şimdilik rahatım tek çocukla bakalım sonumuz ne olacak...

Son düzenleme:
gülüm benim bence 2. bebişi düşünüyosan sağlık probleminde yoksa yap fazla ara vermenin güsel yanları olduğu kadar zor yanları daha fazla arkadaşın olarak ve tecrübe olarak söölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…