Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi sayılırım yorgunum ada aşıdan çok etkilendi dün hiç uyumadım bakıp kaçıcam aten canım
sana iyi uykular canım
öpüyorum meleğini ve seni

ewet canım bugün herkes erkenci
bende kaçıyom gülüm

meleklere ve annişlerine güzel uykularrrrrrrrrr

gülüm benim bence 2. bebişi düşünüyosan sağlık probleminde yoksa yap fazla ara vermenin güsel yanları olduğu kadar zor yanları daha fazla arkadaşın olarak ve tecrübe olarak söölüyorum

haklısın bende çok düşünüyorum ama istanbuldayım ve burda hiç kimsem yok kızımı okula ben götürüp getirmek zorundayım bebek olunca bebeği bırakacak kimse yok komşuya hergün bırakılmaz tabiki...o yüzden erteliyorum...çünkü benim gibi burda kimsesi olmayan arkadaşlarım var onların bebekle yaşadıkları zorlukları görünce cesaret edemiyorum...ama belli de olmaz belki size sürpriz yapabilirim:CüvCüv:

iyi geceler.
çok yorucu bir günün sonunda ancak fırsat bulup gelebildim.oğlum diş çıkartıyor ve biraz zor çıkartıyor bu gece hiç uyumadı benide uyutmadı sabah sarhoş gibiydim ve o halde kızımın karnesini almaya gittik..ben kızımı seneye ana okuluna vericem diye planlarken oğlum doğdu ve öylesine okula gidip soduğumda kızınız boylu poslu 2003 lüleride alıyoruz dediler diye yıl kaybımız olmasın diye kızımı yazdırdım ama bin pişmanda oldum.oğlumun 40kı çıktı ertesi gün okullar açıldı ve kimsem olmadığı için bir ay oğlumla beraber kızımı götürüp getirdim oradaki veliler bana acıyorlardı nerdeyse okadar kilo verdimki kızı hazırla bebeği hazırla hergün 5 kat in çık 15 dakikalık yolu git gel sıkıntıdan yüzümde kocaman kocaman uçuklar çıkmıştı ve psikolojim mahvorlmuştu neyseki kısa sürede kızımı servise verdikte o stresten kurtuldum.yani gerçekten çevre olmayınca yeni doğan bir bebek ve okula giden bir çocuk aynı anda çok çok zor öyle durumda olanlar varsa Allah yardımcıları olsun.
ama yinede 2. bebek okadar güzel bir duyguymuşki okadar sıkıntıma rağmen hiç of demedim kimsenin bu duygudan mahrum kalmasınıda istemem.kendine güvenen hiç beklemesin belinay senin vaktin gelmiş bence kızında büyümüş artık çok güzel ablalık yapar eminim benim 5 yaşındaki kızım bile çoğu zaman bana yardımcı oluyor gündüz kardeşini yıkarken suyunu o döküyor bazen.bebek düşünenlere gaz verebilirim yani duyurulur :)

günaydınlar sayfaların hepsini okuyamadım umarım bi sorun yoktur kimsede.
karneler alınmış,maşallah meleklerimizin hepsi güzel not getirmişler hepsinin yanaklarından öpüyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kızımın da bütün dersleri 5 kızımda bizde çok mutlu olduk.şimdiye kadar karnemiz hep 5 ti bakalım 4. sınıfta ne yapacak.
bütün meleklerimize iyi tatiller:)))))))))))

merhabalar a.s.
ben de bir kız annesiyim..ama minik bi kız henüz :ecrin_bebek: 4 aylık..
siz tecrübeli annelerden öğreneceğim çok şey olacak..
hepinize sevgiler :dance:

aramıza hoşgeldin canıma.s. meleğini allah bağışlasın
burada güzel vakit geçireceğine eminim canım.görüşmek üzere

gunaydınlar dılıyorum canlarım herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum
dun aksam arkadasım pcme bır dosya ındırmıstı kendı ecauntuna.sonra pcm acılmadı gırmedım sabah kalktıgımda denedım aynı sorunla karsılastım.pcme yuklemıs oldugu dosyadan vırus bulastı ısın kotusu evde su an acık olmayan tek pc olarak esımın notbooku kaldı.dıger pclerede netwoorkten vırus bulasma ıhtımalı cok fazla.
o nedenle sadece sızlere gunaydın dıyıp kacacagım sekerler.hepınızı cok cok opuyorum
aksamada mısafırım vardı zaten yemege gelecekler.kahvaltıdan sonra markete gıdecegım ve yemek hazırlayıp evı toparlayacagım
gorusmek uzere ınsaallah canlarım
herkesı cok cok opuyorum.

kusura bakmayın canlarım yaa gecmısı okuyamadım bugun.
herkes ıyıdır ınsaallah
cok cok opuyorum meleklerımı ve sızlerıde
efsun bu arada gulme sakın :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
anladın sen onu:)))))))))))))))))))))

günaydın cnm teşekür ederim sen nasılsın cnm
tebrik ederim betülcüm maşallah cnm hepsi beşmiş
öpyorum cnm seni kuzularını

bende iyiim canım sağol.eşim işe gittikten sonra uykum kaçtı bende sizleri dolaşmaya geldim.
tayfunu na maşallah teşekkür almış.öp benim yerime.
gamzemi de unutmadım onuda öpüyorum tombiş yanalarından

canım benim günaydın
geçmiş olsun
niye güleyim tatlım
dün bizim masa üstündede
virüs çıktı truva atımıymış neymiş
ama silindi şükür
sağ olsun efecik her ouyna tıkladığı için
nihayet silindi gerçi bişeyde olmadı.
işin özü çok virütük hatunlarız biz:roflol::roflol::roflol::roflol:
he bu arada tel gitti akşam yeni telim geliyor.
kaç gündür kapsama dışındaydım biliyorsun
öpüyorum canım sana kolay gelsinnnn.

günaydınlar hepinize
anlaşılan hepiniz tatil modundasınız
baksanıza ortalıklarda kimsecikler yok
bende gidip yatayım bari
görüşürüz meleklerimi ve sizleri
kocaman öpüyorum

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım
herrkeste karne sevinci var
maşallah meleklerimiz annelerini hiç üzmemişler güzel karnelerle gelmişler
aferin onlara.benim için öpün yavrularınızı anneleri
herkese güzel bir haftasonu diliyoruma.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…