- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.181
gunaydınlar dılıyorum canlarım herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum
dun aksam arkadasım pcme bır dosya ındırmıstı kendı ecauntuna.sonra pcm acılmadı gırmedım sabah kalktıgımda denedım aynı sorunla karsılastım.pcme yuklemıs oldugu dosyadan vırus bulastı ısın kotusu evde su an acık olmayan tek pc olarak esımın notbooku kaldı.dıger pclerede netwoorkten vırus bulasma ıhtımalı cok fazla.
o nedenle sadece sızlere gunaydın dıyıp kacacagım sekerler.hepınızı cok cok opuyorum
aksamada mısafırım vardı zaten yemege gelecekler.kahvaltıdan sonra markete gıdecegım ve yemek hazırlayıp evı toparlayacagım
gorusmek uzere ınsaallah canlarım
herkesı cok cok opuyorum.
merhaba güzel kız anneleri kız annesi olmak harika birşey kızımı çok seviyorum minik kızım benim
merhaba güzel kız anneleri kız annesi olmak harika birşey kızımı çok seviyorum minik kızım benim
merhaba melek annelera.s hepinize iyi hafta sonları diliyoruma.s
evet canım kesinlikle kız annesi olmak ayrı bir güzel:1hug:
hem zaten şanslı anneleri kızı olurmuşa.s
hepınıze cok tesekkurler canlarım esım hallettı pcmı cok sukur
efsun canım benımkıde sanırım arkadasın dosyasının yanında bırde truva atı cıktı
elıfın oynadıgı oyunlardan olmus
cok sukur vırus programı datalarımı sılmeye gerek kalmadan hallettı
herkese cok cok tesekkur edıyorum sekerler vakıt daraldı kahvaltıda naz mutfaga bıraz bıseyler doktu orayı bır supurup kalan yemek ıslerıme bakayım
gorusmek uzere canlarım benım
ıyı tatıller dılıyorum sekerlerım ve meleklerımmmmmmm
Mınık annıs hosgeldın canım sende aramıza
allah bagıslasın yavrunu canım ınsaallah
sabah pcmın derdıne dustugumden gormemısım senı
ozur dılerım
sorunu hallettiğinize sevindim canım
hadi sana kolay gelsin
benimde bütün işlerim duruyo ama hiç iş yapmak içimden gelmiyo havada soğuk olunca:1no2:
sanada iyi tatiller canım görüşürüz:1hug:
hoşbulduk canım sağol
amin :Saruboceq:hepimizin yavrularını bağışlasın ALLAH
herkese merhaba. a.s..güzel bir hafta sonu geçiririz inşAllah...
minik anniş aramıza hoş geldin canım
allahım meleğini bağışlasın
sanada güzel bir hafta sonu dilerim canım
evet haklısınız bende kendimi çok şanslı buluyorum 3 kızım var.ilerde meleklerimle arkadaş gibi oluruz inşallah:Saruboceq:
insan oğluyla herşeyini konuşamaz diye düşünüyorum ama kızıyla her konuyu konuşabilir.nede olsa hemcins olmanın avantajı var birbirimizin dilini daha iyi anlarız
eee bendede 3 tana olduğuna göre bayağı şanslıyım demikaydirigubbakcemile2
i
mihribancım allah kızlarını korusun
eminim kızların arkadaş gibi olacaksınız
selam kızlar meleklerinizi ve sizi çok öpüyorum bugün çok kötü bi baş ağrısı mussallat oldu bana ...öf...
selam kızlar meleklerinizi ve sizi çok öpüyorum bugün çok kötü bi baş ağrısı mussallat oldu bana ...öf...
valla bende sevındım canım ya
dun kolık falan degılız dıyorduk ama elım ayagım kesıldı resmen yaa sınır oldum allahtan baska pc sansım var evde yoksa kesın evdekıler kacacak yer ararlardı
:roflol::roflol::roflol:
burasıda oyle canım yaa cok sıkıcı bır hava var ınan bende bugun mısafır gelmese bısey yapmayacaktım dısarı cıkacaktık dolasmaya yarın sanırım gıdecegız
ev basıyor valla kapalı havada
hafta ıcı zaten sureklı oyleyız
tesekkur edıyorum canım gorusmek uzere opuyorum senı ve meleklerımı
koliğiz canım hemde bal gibi:roflol:
kahvaltıdan sonra oturdum pc nin başına daha kalkmadım
bundan öte nasıl kolik olunurki canım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?