Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar şekerler
napıyorsunuz bakalım
tatil nasıl gidiyor meleklerimin
benimkiler pek memnun
halimeyi azcık örgü merakı sardı
onun eline bir şiş verdim azcık oyalandı ama çabuk bıktı
imdi kardeşyle odalarına gitti evcilk kurdular galiba
sesleri çıkmıyor şimdilik

iyi akşamlar bayanlar mihribancım çok çok geçmiş olsun kıyamam ben ona umarım çabucacık düzelir sağlık dilerim

geçmiş olsun canım ....hemde bütün kalbimle edicem ...dualarımı ....allah yeryüzündeki bütün yavrucukları korusun...sende bizi arada haberdar et olurmu .....

iyi akşamlar kızlar
hasta olan meleklerimize
alah şifa versin.
kaç gündür girmiyorum
bi bakayım dedim
hepinizi öpüyorum.

efsune cnm hayrdı niye giremyosun balım iyimsin cnm bende seni öptüm

kuusuum ne haber cnm ne yaptın buün akşama ne yiyon cnm
ben ispanak ve çorba yeşil salata yiyecem cnm

eyvah ya sütle ilaç olmaz diyo arkdaşlar başka topiklerde de aynı şeyi söylediler...meyvesuyunuda sevmiyo bu kız ..ay allahım ya ....

freyzacım bende sana sorcaktım kalb kalbe karşı derler ya ..bende ziyaretçi mesajı atayım diye düşünüyodum ..iyi şimdilik çok sıkıntı çekmedim ...sen nasılsın dayanabildinmi ...

ay varya benimkini şırıngayı gördükten sonra zapt etmek nasıl olur bilemiyorum...3 şurubu var 2 sini içiyo bu bitaneyi içiremiyorum...yok zorla içiriyorum çocuk kusuyo bu sabah sütüyle içirdim ..oda fos çıktı ...ne yapalım bulucaz artık bir olur yolunu...kaçırma kaçırma dikkat et...freyza

iyi geceler kızlar...herkes erkenden kaçmış galiba,kimseler yok...bende kızımdan pek fırsat bulamıyorum,okul varken oynamaya fırsatı olmuyordu şimdi doya doya oynasın...

günaydın meleklerimin güzel anneleri
bi kaç gündür giremiyorum
işlerim vardı dünde kızlarımla gezdik hava güzeldi bu günde annemler gelicekler inş. fazla giremeyebilirim
geçmişi okuyamadım inş. herkesler iyidir
meleklerimi ve annelerini çookk öpüyorumkaydirigubbakcemile3
her fırsatta gelicem datlularımmm benim:1hug:
a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s.

:teytey: Kızlar günaydınn

Umarım hepiniz iyisinizdir. Kızımın yeni resimlerini eklemek istiyorum ama makinayı evin içinde kaybettim sırnaşık şey bulur bulmaz çekip ekliycem sengözlerimebaksanab Öptüm meleklerinizi ve sizi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…