- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.261
kızlar selam ..ya benim fıstığım yine hasta gece birden kulağım diye ağlamaya başladı ateşide yükseldi ..orta kulak iltihabıymış ..ama ben korkmaya başladım glb antibiyotikler işe yaramıyo ...geçen haftada idrar yollarında enfeksiyon var dediler....habire antibiyotik veriyolar ...kış gitsin artık ...kuzucuğum hep hasta ...
canım benim kızdada kulak agrısı ateş verdı dayadılar antibiyotiğikızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum ..bişey sorcam size benim kızla malum bazılarınız biliyo bi şurup sorunumuz var sütle içirsem bişey olurmu bnm kızım meyve suyunu pek sevmiyorda
kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum ..bişey sorcam size benim kızla malum bazılarınız biliyo bi şurup sorunumuz var sütle içirsem bişey olurmu bnm kızım meyve suyunu pek sevmiyorda
kızlar selam ..ya benim fıstığım yine hasta gece birden kulağım diye ağlamaya başladı ateşide yükseldi ..orta kulak iltihabıymış ..ama ben korkmaya başladım glb antibiyotikler işe yaramıyo ...geçen haftada idrar yollarında enfeksiyon var dediler....habire antibiyotik veriyolar ...kış gitsin artık ...kuzucuğum hep hasta ...
merhaba kızlar:teytey::teytey::teytey:
Ben bugün annemlere gidiyorum 10 gün yokum
Annemlerede internet yok ama bi fırsatını bulursam mutlaka yazarım kk askı sınır tanımaz:enbuyukkk:
Neyse hepinize iyi tatiller a.s.a.s.a.s.
Hasta olan meleklere acil sifalar
Hepinizi öptüm özleyin beni e mi?:1hug:
gecmiş olsun mihribancım tabi ki dua ederiz
miniğim teşekkürler canım
sanada kolay gelsin
bende kalkıp yemek yapacam
şimdilik byyyyyyyyyy:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?