Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

afiyet olsun canım.ne iyi yapmışsınız.gamzemde doya doya eğlenmiş,bizede,çocuklarada değişiklik gerekiyo arada.uyusun bakalım çok yorulmuştur.benim uykularım onun olsun.uyusunda büyüsün inş.öptüm canım seni ve kuzucuklarınıkaydirigubbakcemile3

canım benim yiğenim değildi davidofun yiğeniydi hasta olan...

iyi akşamlar kızlar...bende arada bir kaçamak yapıp sizlere bakmaya geliyorum eşim ve kızımdan fırsat bulmak çok zor başımda bekliyorlar...

sekerler nabersınız??????
arkadasıma kahveye cıktım ve yenı geldım sacını boyadımda
bedavaya kahve ıcırmedı bana:))))))))
sızler nasılsınız????
yatmadan bakayım dedım
nasılsa yarın pazartesı ve benım malum sendromum kesın olacak bırde uzerıne uykusuzluk hıc cekılmem sanırım yarın

günaydın hanımlara.s.
bu sabahta çay yaptım sizeeee,afiyet olsunnnnnnn kızlarrrrrrrr:teytey:

Son düzenleme:
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır gun guzel bır hafta dılıyorum herkese canlarım benım
okullar tatıl oldugu ıcın meleklerım ve annıslerı sanırım uyurlar bugun
ıyı uykular canlarım dınlenın tadını cıkarın tatılın
herkesı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah
kahvaltıdan sonra

kızlar selam ..ya benim fıstığım yine hasta gece birden kulağım diye ağlamaya başladı ateşide yükseldi ..orta kulak iltihabıymış ..ama ben korkmaya başladım glb antibiyotikler işe yaramıyo ...geçen haftada idrar yollarında enfeksiyon var dediler....habire antibiyotik veriyolar ...kış gitsin artık ...kuzucuğum hep hasta ...

geçmiş olsun canım...acil şifalar diliyorum...a.s.

belinay çok özür dilerim nasıl karıştırdım ...aman sanırım senin yazını okuduktan hemen sonra yazdım davidof yazıcağıma belinay dedim tekrar özür dilerim canım...benim bu ara kafada bi dünya ...

özür dilenecek ne varki özür diliyosun canım...yanlışlık olabilir...önemli değil...

günaydınlar şekerler
güzel huzur dolu birgün diliyorum
kuusum geçmiş olsun canım meleğine acil şifalar
kahvaltı hazılayacağım sonra görüşürüz

günaydın hanımlar
hepinize güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum
bende kahvaltı hazırlıyorum
görüşmek üzere canlarım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…