- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.241
nasılsınız kızlar inşallah herkesler iyidir bizde yeni geldik
eşimi kandrdim kırk yılın başi yemeğe gittik
kızım çok mutlu oldu yemek yedğimiz yerde arabalar ve daha çok şeyler vardı onlara bindi inanirmsizn çok mutluydu şimdi uyuyo cadı eşim maçta bende sizlere bakayım dedim hepinize iyi akşamlar
meleklerinizi ve sizleri öpyorum
ıyı aksamlar sekerler
meleklerımı ve sızlerı opuyorum ben kacıyorum
gorusmek uzere kıb
herkese allah rahatlık versın sımdıden
belinay yeğenin nasıl oldu ..canım iyidir umarım..nesi varmış..zeren canım benim kızımda tam 2 aylıkken bırakmıştı başlarda hem çok üzülmüştüm hemde çok zoruma gitmişti ama zamanla alışıyosun doktorun yetmez dediyse inat etmenin bi faydası yok sen ara öğün olarak sütünü sağar bırakırsın ana öğünlerde mama verirsiniz...
kızlar selam ..ya benim fıstığım yine hasta gece birden kulağım diye ağlamaya başladı ateşide yükseldi ..orta kulak iltihabıymış ..ama ben korkmaya başladım glb antibiyotikler işe yaramıyo ...geçen haftada idrar yollarında enfeksiyon var dediler....habire antibiyotik veriyolar ...kış gitsin artık ...kuzucuğum hep hasta ...
belinay çok özür dilerim nasıl karıştırdım ...aman sanırım senin yazını okuduktan hemen sonra yazdım davidof yazıcağıma belinay dedim tekrar özür dilerim canım...benim bu ara kafada bi dünya ...
geçmiş olsun canım...acil şifalar diliyorum...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?