Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar meleğim çok huysuz bir ara ateşi yükseldi üstünde ince bir tulumla tutuyorum üşümese bari şurubunuda verdim canım yavrum

zeren canım aşıdandır şurubunuda vermişsin normal canım benim
inş. yarına bişeyi kalmaz meleğimin telaşlanma canım

bende pek boyatmam ama degisiklik olsun istiyorum coktandir perma yaptirmak istiyorum boyatmak istiyorum ama kararsizim a.s. a.s.

Emiy'cim perma yaptırma bence canım, çok yıpranır saçın.. Bi de hemen sönüyo, bişeye benzemiyo sönünce, saçına yazık, parana da yazık canımm. hihoyyyt

Güzel bi boya çektirr tam süper olursun :jeyyar:

ader canım sagolasın aslında 24unde yas gunude haftaya kardesım dagıtım ıznıne gelecek o geldıgı hafta sonu yapayım dıyorum onun ıcın erken kutlayacagız tesekkur ederım canım benım
zeren canım asıdan huysuzlanıyordur bırde kolunu acıttılar demıstın oda agrı yapmıs olabılır kolunu hareket ettırırken dıkkatlı ol canım nede olsa kucucuk etı var hassas daha etınde ezıklık olusmus olabılır
elıfınde kucukken asısında esım bacagından sıkı tutmamıstı canı acır dıye korktugu ıcın dr ıgneyı yaparken bacagını gerı cekınce etı ezıldı zamanla gecer dedı dru 4 yasına kadar basparmak buyuklugunde etı sert bır sekıldeydı bu sene buyudukce vucut gelıstıkce duzeldı canım bepanthene merhem var canım ezıge agrıya ıyı gelır fıyatıda cok uygun ası olan yerıne hafıfce surersen agrısını alır
cok gecmıs olsun canım
sekerler arkadasıma kahveye cıkmıstım sohbet ederken bu saat oldu yenı geldım daha cok uykum var yatacagım
herkese ıyı geceler dılıyorum opuyorum sızlerı gorusmek uzere ınsaallah
kendınıze ve meleklerıme cok ıyı bakın

iyi geceler melek anneleri.bi uğrayım dedim.

hasta olan çocuklarınıza açil şifalar dilerim.:Saruboceq:

benim uykumda onların olsun.hepinize allah rahatlık versin.mirmirmirmir

benimkiler büyümüş olsalarda.çok iyi bilirim uykusuz gecen geceleri.

öpüyorum çoluk çocuk hepinizi Şeniz

sagol canım sanada ıyı geceler dılıyorum
cok sukur uykusuz gece yasatmadı kızlarım canım
daha fazla uyumasınlar ay salak olacaklar aksam 8 sabah 8 yeter onlara bırde oglen uyuyorlar
sonra kızların yuzunu goremeyecem
hayır ılerde de uykucu olup evde kalacaklar ondan korkuyom:roflol::roflol::roflol:

kızlar bebegim uyudu sonunda ayaklarımda sallıyorum şuanda iyice dalsın beşiğine alacağım zor bir gün oldu birde kızım yıkanmadımı huysuz oluyor 3 gün yıkanmayacak yandık

iyi geceler şekerler
urayamadım bugün anca girebildim
misafirim vardı onları uğurladım
sizlere iyi geceler demek için uğradım
geçmişi okuyamadım
gzlerimden uyku akıyor
hastamız varsa acil şifalar
minikcim meleğinin doğum günü var galiba
sağlıklı,huzurlu sizinle beraber nice yaşlara
zeren(ayşegül) canım meleğine acil şifalar

canım sağol bu aşılar gerekli ama daha canlarını az acıtsa geliştirseler isterdim ufacıklar kıyamıyorum

sekerler herkese ıyı geceler dılıyorum
ben yatıyorum artık malum sabah erkencı benım melekler sonra uykusuz kalmayım
opuyorum herkesı
meleklerıme ıyı uykular dılıyorum
gorusmek uzere annıslerıııı

ayyyyyyyyyyyy uyandı hiç keyfi yok

Ayy öyle deme canım ya, walla benimkini babişkosuna bırakıp sana yardıma gelesim geliyo benneyaptımki

Bu akşam benim ki de pek bi huysuz anca iyice dalabildi uykusuna. Bide seninki de içime dert oldu senağlama

Yarın geçer huysuzluğu canım 3 gün yıkanmayıversin süslü prenses :ecrin_bebek:

ben geldim kızlar arkadaşa yemege gittim sonrada kuaföre gittim saat 10 du benim boya işlemi başladıgında yeni geldim eve ya..açtı önce sonra boyadı kesim fön derken bu saati bulduk..
tam mor olmadı yani mor olduda o resimdekinin aynısı olmadı ama benim hoşuma gitti kızlar 2. boyamada tam o renk olur diolar bakalım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…