Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

davidof canım saol
meleklerim benim iyiki kızlarım var canlarrr
uyumuyonuzmu yaw
haydin gidin de bende gidiyim

İyi geceler Rüyanazcım, yorgun bi gündü ama değdi canım senin adına, imaj yeniledin kaydirigubbakcemile3

İyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi bu gece herkes rüyasında beni görsün :dilcikar:

pişşşşşşşşşşt kızlar uykunuz gelmedimi
bende gece gece ortalık toparladım
yarın sizlere laf yetiştireyim diye

günaydın hanımlar
günün ilk günaydını benden oldu galiba
gece hepiniz iyi kaynatmışsınız sabahada uyanamadınız değilmikaydirigubbakcemile3
herkese güzel bir gün diliyorum

bu arada rüyacım yeni saçın hayırlı olsun canım güle güle kullan
adercim meleklerin çok şekermiş
onları allah bağışlasın canım

oyyyyyy oyyyy oyyy yerım ben onuuuuuu
masaallah canım benım yaaaaaaaaaaa
rabbım nazarlardan esırgesın sekerım

büyümüşmüyüz biraz zayıfız ama olsun sağlıklı olalım da

sabah sabah dalgamı gecıyon kıs neresı zayıf cocugun.aaaa sıskomu yapacan.ayına gore cok normal gorunuyor canım.fotodan 7kılo fazla gorunuyor dede dusup bayılayım suracıkta:roflol::roflol:
ıyı ıyı boyle saglıklı olsun zayıf olsun napacan ılerde nasılsa alıp verılmıyor.

AAaaa aşk olsun kuşum o pis bakışla gelirmiyim sana hiç en masum halimle gelicem rüyana :icecream:

askolsun canım baska bısey olmasında
ogel anam o masumıyetınle gel sekerım

evet geceledim minigim..
kocişim nasıl oldu dedi ben begendim dedim o zaman ben kesin begenirim aşkım sen gel bana yeter ki kel gel dio...delikafadulden

ooooooooooooooooooo gelde yeterkı kelde gel haaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
bekletme kıs enıstemızı kos anam

bu da ablamızzz

ay masaallah sekerım ablamızda pek guzel.rabbım sızlere bagıslasın ınsaallah canım
napacaz bız bunlarla kıs ılerde.dedektıf gıbı peslerınde gezecem ben emınımde:1ninca::1ninca:

gunaydın sekerler
herkese guzel bır gun dılıyorum
meleklerımı cok cok opuyorum
kızlarım erken kalmıs tv ızlıyorlardı ben gec yattıgım ıcın bıraz uyumak ıstedım.acıktık dedıler bende sımdı kalktım hemen kahvaltı yapmadan sızlere gunaydın dıyeyım dedım.
kahvaltıdan sonra gorusmek uzere ınsaallah sekerler
opuyorum sızlerı

günaydin herkeslere nasilsiniz bakalim minigim ben cok severim uzun saci evlenmeden önce popoma kadar geliyodu saclarim ama kazaya kurban gitti birdahada uzatmadim

günaydın hepinize
güzel bir gün olması dileğiyle
ben daha yeni uyandım
ama hala deli gibi uykum var
gece evi toparladıktan sonra
dişim tuttu saat 5 geçiyordu yattığımda
şimdi leyla gibiyim

Hepinize günaydınlaaar...
efsuncum geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur...
adercim kızların çok tatlı maşallah,
rüyacım yeni saç rengini güle güle kullan,
resmini isteriz ona göre bakalım nasıl olmuşkaydirigubbakcemile5
eşimde evde kızımda pc bana kalmıyor özledim sizlerle muhabbet
etmeyi yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…