Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım sağol çok iyisin ama bu gece uyumaz kızımı tanıyorum artık

rüyacıım güle güle kullan canım senin hoşuna gittiyse no problem
ewet canım 2. de zaten tam rengini alıyoo genelde

ayşegül canım bu gece biraz sabret bitanem yarına inş. bişeyciği kalmaz meleğimin

Hayırlı uğurlu olsun güzelim yeni saçın, eminim çok yakışmıştır sana arkadaşım Şeniz

Ader'cim kızın 8. aya girmiş takviminde öyle gözüküyo hayırlı olsun canım.

Minikkuşum, Adercim, Kamilecem iyi geceler, iyi uykular, öptüm Şeniz

Rüyanızda beni görün :jeyyar: :jeyyar:

sagol canım benım tesekkur edıyorum
olur sekerım gorurumde pek pıs bakıs attın valla ucuk olmaz ınsaallah sabah dudagım:roflol::roflol:

ooooooo hayırlı olsun canım benım
gule gule kullan uzat
kocıskosunada guzel gorunmek ıcın kuaforlerde gecelemıs canım arkadasım benımmmmmm

canım sağol çok iyisin ama bu gece uyumaz kızımı tanıyorum artık

allah yardımcın olsun canım ınsaallah uyurda sende dınlenırsın
herkese ıyı geceler sekerler ben bu kez kactım valla yarın tum gun sersem gıbı olacagım
opuldunuz anacugum hepınızzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ewet canım benim girdik
saol tatlım
darısı size inş. bende bütün gün 8 aylık olduk diyip durdum valla büyüdük gibi geliyoo

Ewet canım büyüdük artık yaza koşuşturacaklar bizimkiler bizde peşlerinden tabi Allah'ın izniyle inşallah canımmm kaydirigubbakcemile5

saol canım tşk ederim...
Hayırlı uğurlu olsun güzelim yeni saçın, eminim çok yakışmıştır sana arkadaşım Şeniz

saol canım o senin güselligin canım.........

büyümüşmüyüz biraz zayıfız ama olsun sağlıklı olalım da

Ne zayıfı şekerim, tam normal ağırlığında bi melek bu annesi, sana öyle geliyo. Allah'ım ayaklanmış bide ısırırım onu tombul yanağından gece gece ne iyi geldi walla Ader'cim bu resim. Çok güzel meleğin Allah bağışlasınn.
Nazarlardan korusun hepimizin meleklerini :Saruboceq:

evet geceledim minigim..
kocişim nasıl oldu dedi ben begendim dedim o zaman ben kesin begenirim aşkım sen gel bana yeter ki kel gel dio...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…