K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #8.781
Ayy öyle deme canım ya, walla benimkini babişkosuna bırakıp sana yardıma gelesim geliyo benneyaptımki
Bu akşam benim ki de pek bi huysuz anca iyice dalabildi uykusuna. Bide seninki de içime dert oldu senağlama
Yarın geçer huysuzluğu canım 3 gün yıkanmayıversin süslü prenses :ecrin_bebek:
ben geldim kızlar arkadaşa yemege gittim sonrada kuaföre gittim saat 10 du benim boya işlemi başladıgında yeni geldim eve ya..açtı önce sonra boyadı kesim fön derken bu saati bulduk..
tam mor olmadı yani mor olduda o resimdekinin aynısı olmadı ama benim hoşuma gitti kızlar 2. boyamada tam o renk olur diolar bakalım........
rüyacıım güle güle kullan canım senin hoşuna gittiyse no problem
ewet canım 2. de zaten tam rengini alıyoo genelde
ayşegül canım bu gece biraz sabret bitanem yarına inş. bişeyciği kalmaz meleğimin
canım sağol çok iyisin ama bu gece uyumaz kızımı tanıyorum artık
Ader'cim kızın 8. aya girmiş takviminde öyle gözüküyo hayırlı olsun canım.
Minikkuşum, Adercim, Kamilecem iyi geceler, iyi uykular, öptüm Şeniz
Rüyanızda beni görün :jeyyar: :jeyyar:
ben geldim kızlar arkadaşa yemege gittim sonrada kuaföre gittim saat 10 du benim boya işlemi başladıgında yeni geldim eve ya..açtı önce sonra boyadı kesim fön derken bu saati bulduk..
tam mor olmadı yani mor olduda o resimdekinin aynısı olmadı ama benim hoşuma gitti kızlar 2. boyamada tam o renk olur diolar bakalım........
canım sağol çok iyisin ama bu gece uyumaz kızımı tanıyorum artık
ewet canım benim girdik
saol tatlım
darısı size inş. bende bütün gün 8 aylık olduk diyip durdum valla büyüdük gibi geliyoo
sagol canım benım tesekkur edıyorum
olur sekerım gorurumde pek pıs bakıs attın valla ucuk olmaz ınsaallah sabah dudagım:roflol::roflol:
saol canım tşk ederim...rüyacıım güle güle kullan canım senin hoşuna gittiyse no problem
ewet canım 2. de zaten tam rengini alıyoo genelde
ayşegül canım bu gece biraz sabret bitanem yarına inş. bişeyciği kalmaz meleğimin
Hayırlı uğurlu olsun güzelim yeni saçın, eminim çok yakışmıştır sana arkadaşım Şeniz
merhabaa
merhabaa
büyümüşmüyüz biraz zayıfız ama olsun sağlıklı olalım da
sagol canım benım tesekkur edıyorum
olur sekerım gorurumde pek pıs bakıs attın valla ucuk olmaz ınsaallah sabah dudagım:roflol::roflol:
ooooooo hayırlı olsun canım benım
gule gule kullan uzat
kocıskosunada guzel gorunmek ıcın kuaforlerde gecelemıs canım arkadasım benımmmmmm
allah yardımcın olsun canım ınsaallah uyurda sende dınlenırsın
herkese ıyı geceler sekerler ben bu kez kactım valla yarın tum gun sersem gıbı olacagım
opuldunuz anacugum hepınızzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?