- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.221
sagol canım benım tesekkur edıyorum sekerım
son durum ne olsun sargılı koca bır parmak oldu oyle gezınıyom
yok yok canım merak etme dusmuyor performanstan orta parmakla halledıyom allah dıger 9una zayı vermesın ınsaallah
gercı dılımlede yazar sıze yeterım kıs merak etme sen
aynısını efsun da soyledı ama seker sorma onun yuzunden oldu.telde 2 saat lafladık bugun beles gunumuz dıye bır ıkı cekıstırdık bırılerını kapattım yemek yapayım dıye aha olan bu.
eeeeeeeeee yukardakının sopası yok yaa boyle oldu
cok sukur dılıme bısey olmadı onun cezasını ote tarafa saklıyo sanırım:roflol::roflol::roflol:
masallah sekerım ıcındekı cok guzelde kıyafetlerı pek cırkın al alamanların valla kusura bakma
ama kuzucugum o kıyafetın bıle hakkını vermıs cok guzel tasımıs
opuyorum bebegım sızlerı
cekıstırın anam cekıstırın sonra sızde gorursunuz gununuzu
yaaaaaa yatından yenmedı
saka bır yana kıs elımın kanı durdukdan sonra aksama dogru pısırdım aksılık bırde guzel olmus sorma kocıskom cok begendı
bende dedım canımla kanımla yaptım tabı guzel olur dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yaa havanın tadı yok dısarı cıkılacak gıbı degıl ınsaallah acısını cıkarırım bunun ben seker.hafta sonuna kızın yas gunu vs derken masraf yapmayım sımdı askuma dedım kıyamadım bebegıme:asigim::asigim:
sızlerde ıyısınız ınsaallah canlarım benım
meleklerımı de sızlerıde opuyorum yafrularrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz
azcık çekiştirdik canım seni.valla ben bile merak ettim pırasanın tadını eminim çok güzel olmuştur.nede olsa canın pahasına yaptın o yemeği
canım şaka bi yana elin nasıl oldu iyimisin?
sagol canım benım tesekkur edıyorum sekerım
son durum ne olsun sargılı koca bır parmak oldu oyle gezınıyom
yok yok canım merak etme dusmuyor performanstan orta parmakla halledıyom allah dıger 9una zayı vermesın ınsaallah
gercı dılımlede yazar sıze yeterım kıs merak etme sen
aynısını efsun da soyledı ama seker sorma onun yuzunden oldu.telde 2 saat lafladık bugun beles gunumuz dıye bır ıkı cekıstırdık bırılerını kapattım yemek yapayım dıye aha olan bu.
eeeeeeeeee yukardakının sopası yok yaa boyle oldu
cok sukur dılıme bısey olmadı onun cezasını ote tarafa saklıyo sanırım:roflol::roflol::roflol:
masallah sekerım ıcındekı cok guzelde kıyafetlerı pek cırkın al alamanların valla kusura bakma
ama kuzucugum o kıyafetın bıle hakkını vermıs cok guzel tasımıs
opuyorum bebegım sızlerı
cekıstırın anam cekıstırın sonra sızde gorursunuz gununuzu
yaaaaaa yatından yenmedı
saka bır yana kıs elımın kanı durdukdan sonra aksama dogru pısırdım aksılık bırde guzel olmus sorma kocıskom cok begendı
bende dedım canımla kanımla yaptım tabı guzel olur dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yaa havanın tadı yok dısarı cıkılacak gıbı degıl ınsaallah acısını cıkarırım bunun ben seker.hafta sonuna kızın yas gunu vs derken masraf yapmayım sımdı askuma dedım kıyamadım bebegıme:asigim::asigim:
sızlerde ıyısınız ınsaallah canlarım benım
meleklerımı de sızlerıde opuyorum yafrularrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz
canlarım pırasa dograrken sol elımın ısaret parmagının tırnak dıbınden olup et kısımın komple kesmıs bulunuyorum kanını durduramadım
ne yemek yapıcan ne baska bısey vurup kafayı yatacagım valla
gorusmek uzere orta parmakla ancak yazıyom optum hepınızı
davıdof canım masaallah opuyorum melegını fazla yazamayacam sızlaması neyse pcm kan oluyo
hadı kactım
kendınıze ıyı bakın sekerler.ıs kazası sıgortası olsa kocamdan alırdım sımdı paraları neyse bır aksam yemegıne fıt olayım barı(
mihribancım geçmiş olsun ..ben bayadır girmiyorum ..kızın nasıl oldu merak ettim ..en son gözünden bir operasyon geçircekti ...inş iyidir şimdi ..
hepiniz ve melekleriniz iyidir inş ..bnm pc bozuk giriyorum .sonra kapanıyo ..bir girdiğim topiğe birdaha giremiyorum ..karışık ..ama hep bakıkndım ..yazmaya kalkınca kilitlenip kalıyo ...burası çok da yoğun allah sohbetinizi arttırsın şekerler...
kızlar bende çıkıyorum bi oda oyununa daldım anca çözdüm.boynum ağrımış.
bakalım uyuyabilirsem bugün erken yatcam.sonra sabahları kalkamıyorum.
mihriban geçmiş olsun meleklerine.allah şifa versin
ameliyat sonrası kızının gözü nasıl oldu canım.inş daha iyidir öptüm sizi
kizimin kiyafeti nasil
almanlarin karnavali var onun icin aldik
kreste giyecek
sevvalcik gelmiş galiba nerelerdesin kaçak özlettin kendini
iyi akşamlar kızlar...bugün giremedim işlerim vardı,yemeğimi yiyip hemen koştum ama eşim geliyormuş yoldaymış yine pcyi kapıcak gelince:1no2:
bugün felaket başım ağrıyodu
giremedim şimdi daha iyim
mihriban canım geçmiş olsun
kızının gözü nasıl oldu
miniğim canım parmağın nasıl oldu bebişimmm
herkese iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?