Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:
dilanaz günaydın ben iyiim canım sen nasılsın?
belinay sanada günaydın canım nasılsın?

sağolasın canım.
kızım bu aralar yine çok huysuz.
herşeye ağlıyor.sürekli onun yaramzlıklarıyla uğraşıyorum.
çok yoruluyorum artık.bunların 2 yaş sendromu,3 yaş sendromu
bitmiyor anacım.pc,nin başına zor oturuyorum :1no2::1no2::1no2:

ınsallah canım benım
aaaaaaa epıdural sezeryanda bas agrısımı oluyor
bende nazda mecburen sezeryan oldum epıdural ıstedım ay ondanmı agrıyorkı.bılıyorsun ben sınuzıt dıye tutturdum da onun etkısı varmıkı??
gecmıs olsun canım benım

ay canım benım bıtmez onların sendromu
ıste kızların tek sınır olan yonu mız mız tıpler .
normale donuyorlar 3den sonra canım merak etme
2 4 yas arası ınat donemınde yenılırsen ısın zor ılerde cok cekersın
ıyı ayarlamak lazım o ınce ayarı allah yardımcımız olsun ınsaallah
:Saruboceq::Saruboceq:

sekerler gunaydın demeyı unuttum sızlere sanırım
tunaydınlar dılıyorum canlarım meleklerıme guzel bır gun dılıyorum
sızlerede kolay gelsın sekerler
cok cok opuyorum herkeslerı
belınay canım bu arada gulden haberım yok
uzun zamandır topıgede ugramıyordu zaten gecen gun sadece betule yazmıs topıkde cıkmıs.
kapsama alanı oldugunuda senın yazından ogrendım canım bılgım yok

ayy acaba havalardanmı benim kızım aynı şekilde.o kadar huysuzluk yapıyo ki hep derdi benimle.yanından iki dk ayrılamıyorum.
galiba benimkide 4 yaş sendromu yaşıyoa.s

yaa demek 6 gün yok,neyse görüşürsen selam söylersin...
kızlar ben bugün yokum akşama kadar avonda takım öncülüğü yapıyorum ya belki daha önce söylememişimdir,bugün ve yarın temsilcilerimi ziyarete gidicem bakalım neler yapıyorlar 2 gün çok yoğunum...öpüyorum hepinizi...Şeniz

Geçmiş olsun Ader'cim.. Ben de epidural oldum ama senin neden başağrısı yapıyo canım ya bana öyle bişey olmadı :uhm:

Geçmiş olsun Ader'cim.. Ben de epidural oldum ama senin neden başağrısı yapıyo canım ya bana öyle bişey olmadı :uhm:

canım saol
yan etkisiymiş canım benim
dr demişti yapabilir diye şans yani
lotoda bana vurdu tatlım zaman zaman yapıyooo
olduğunda da berbat bi durumda oluyorum
sewindim senin adına canım yapmaması çok güzel

napiyonuz bacularimmmmmm
ben yoruldum ya mutfagimi topladim
ve kizim odasini topladim
ispanak yapacam onu dogradim isladim
geldim simdide kizima nar ayiklayacam gelince yesin diye
dün aksam istedi uyusun diye vermemistzim icimd kaldi
yesin gelince prensesim
minigim kiz kar okadar cok yokki bulmusum ben
hic yopllarmiyim

Oyy kıyamam sana.. Peki bu zamanla geçecek bişeymi yoksa hep böyle ara ara devam mı edecek canım ?

canım yaa dr net bişey söyleyemiyoo
dewam edebilirde diyoo etmeyebilirde
bazılarında hiç etkisi olmuyomuş canım senin gibi ......
kısmet yanii
inş. en kısa zamanda geçer canım

canım bebeğim 8 aylık oldu
8 aydır zaman zaman tutuyoo böllee
dün daha kötüydüm biraz bugün iyim çok şükürr

Meyve Ve Sebzelerin, Fayda Sağladıkları Organlarla İlginç Benzerlikleri
Yapılan araştırmalara göre, dört odacık bulunan ve kalbe benzeyen domates kal ve kan için faydalı olurken, küçük bir beyin görünümündeki ceviz beynin fonksiyonlarına iyi geliyor. Böbrek görünümündeki fasulye böbrek fonksiyonlarını iyileştiriyor, kalp şeklindeki üzüm salkımı ise kanı canlandırıp kalbe fayda sağlıyor.
Yapılan araştırmalara göre, dört odacık bulunan ve kalbe benzeyen domates kal ve kan için faydalı olurken, küçük bir beyin görünümündeki ceviz beynin fonksiyonlarına iyi geliyor. Böbrek görünümündeki fasulye böbrek fonksiyonlarını iyileştiriyor, kalp şeklindeki üzüm salkımı ise kanı canlandırıp kalbe fayda sağlıyor.
İHA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sebzelerin yararlı oldukları organlarla ilginç ilişkileri şöyle:
"Havuç: Dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini gösteriyor.
Domates: Kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.
Üzüm: Salkımı kalp şeklindedir. Her üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.
Ceviz: Küçük bir beyin görünümündedir. Ve beyin fonksiyonlar için faydalıdır.
Fasulye: Böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.
Kereviz: Kemiklere benzer. Bu sebze kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve yüzde 23'tür. Gıdanızda yeterli sodyom yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.
Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.
İncir: Tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.
Patates: Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.
Zeytin: Yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.
Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.
Soğan: Vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur."ALINTIDIR....

sızlerde duymussunuzdur sanırım ama yınede sızlerle paylasmak ıstedım
meleklerım ve sızler ıcın canlarım
saglıklı gunler sızlerın olsun ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…