- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.181
canlarım pırasa dograrken sol elımın ısaret parmagının tırnak dıbınden olup et kısımın komple kesmıs bulunuyorum kanını durduramadım
ne yemek yapıcan ne baska bısey vurup kafayı yatacagım valla
gorusmek uzere orta parmakla ancak yazıyom optum hepınızı
davıdof canım masaallah opuyorum melegını fazla yazamayacam sızlaması neyse pcm kan oluyo
hadı kactım
kendınıze ıyı bakın sekerler.ıs kazası sıgortası olsa kocamdan alırdım sımdı paraları neyse bır aksam yemegıne fıt olayım barı(
TÜNAYDIN KIZIMIN TEYZOŞLARII kaydirigubbakcemile3
cok sagol canim bendende sana a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bu arada adanain neresindensin
bende adanali sayilirimda osmaiye yani
canlarım pırasa dograrken sol elımın ısaret parmagının tırnak dıbınden olup et kısımın komple kesmıs bulunuyorum kanını durduramadım
davıdof canım masaallah opuyorum melegını fazla yazamayacam sızlaması neyse pcm kan oluyo
hadı kactım
kendınıze ıyı bakın sekerler.ıs kazası sıgortası olsa kocamdan alırdım sımdı paraları neyse bır aksam yemegıne fıt olayım barı(
gunaydı hanımlar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
lahanabebek hoşbulduk
hanımlar benim babaannem suan cok hasta bir soluk bekliyor derler o anda herkesden dua bekliyorum allahım bırimizin duasını kabul eder :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
lahanabebek hoşbulduk
hanımlar benim babaannem suan cok hasta bir soluk bekliyor derler o anda herkesden dua bekliyorum allahım bırimizin duasını kabul eder :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba güzel anneler birşey soracağım kızımın çişi ve kakası kokar oldu:)kokması normal demeyin:)mamadan sonra oldu normalmi?
lahanabebek hoşbulduk
merhaba güzel anneler birşey soracağım kızımın çişi ve kakası kokar oldu:)kokması normal demeyin:)mamadan sonra oldu normalmi?
oy canım benim yerim ben o yanaklarınıa.s allahım nazarlardan saklasın allah bağışlasın canımcım
çiçekler için teşekkür ederim canım a.s
ben adana yüreğirdeyim canım
miniğim noldu bacım ya:1no2: nazaramı geldin
geçmiş olsun şekercim
canım allahım şifa versin inşallah :Saruboceq: allah yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
lahanabebek hoşbulduk
canım çok geçmiş osun
ihmal etme canım yaa polikliniğe falan bi göster allah korusun mikrop falan kapar ,
canım kardeşinede hayırlı teskereler
elifimin doğum günü kutlu olsun
öp benim için bal yanaklarından
tabii nazı da öpüyorum
Minik kuşum çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:
Kardeşine hayırlı teskereler meleğinin de doğum günü kutlu olsun canım öpüyorum onu a.s. a.s.
miniğim çok geçmiş olsun.nasıl yaptın be canım.pansuman yapmışsındır herhalde.kan durmazsa git bi sağlık kuruluşuna ihmal etme.tekrar geçmiş olsun.
miniğim canım benim geçmiş olsun
hoş biz konuşmuştuk emme olsun
davidof maşallah öpüyorum yavrunu çok tatlıymış
allah bağışlasın
hadı kactım
kizimin kiyafeti nasil
almanlarin karnavali var onun icin aldik
kreste giyecek
tatlım allah bağışlasın çok güzel bi kızın var kıyafetide çok yakışmış öprüm güzel yanaklarından a.s.a.s.
Lahanabebek sağolasın canım benim.. :=))
Emiy çok yakışmış meleğine bu kıyafet, tam bi şirine bu ya sırnaşık şey
emiy kızın çok tatlı olmuş canım.meleğini öp benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?