- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.281
ınsallah canım benım
aaaaaaa epıdural sezeryanda bas agrısımı oluyor
bende nazda mecburen sezeryan oldum epıdural ıstedım ay ondanmı agrıyorkı.bılıyorsun ben sınuzıt dıye tutturdum da onun etkısı varmıkı??
gecmıs olsun canım benım
aaaaaaa miniğim bilmiyodum canım epidural olduğunu seninde
muhtemelen ondandır canım
dr demişti bana başağrısı yapıyoo diye
tatlım o durumda bi kahve yanında cigara idare ediyo bi müddet ama bazende çok şiddetli oluyoo
canım saolll
öpüyorum canım benim:1hug:
elıf normal dogum oldu canım hemde cok kolay bır dogumdu.naz 2007 temmuzunda dogdu ve bılıyorsun o yaz ayında hem ankara su sıkıntısı hemde cehennem sıcakları yasıyordu.son 2 ayda bebegım kılo alamıyor ve gunde 3 4 lt su tuketmeme ragmen susuz kalıyordu.son kontrole gıttıgımde sezeryanla alalım suyun bıtıyor dedı drum.hemen sezeryan oldum.narkoz korkum oldugundan dolayı epıdural ıstedım.
sımdı sen soyleyınce dusundum evet sanırım ondan oldu.1.5 sene oldu ve ara ara tutuyor sızlerde bılıyorsunuz.sınuzıtımde var ben ona baglamıstım.
beynım uyusuyor sıkısıyor gıbı bır zonklama yasıyorum.sankı bırı kafama baskı yapıyor gıbı senınkıde oylemı canım.gozlerıme vuruyor uyusma oluyor beynımde resmen ne ses nede bır cıt cıkarana katlanamıyorum.
Meyve Ve Sebzelerin, Fayda Sağladıkları Organlarla İlginç Benzerlikleri
Yapılan araştırmalara göre, dört odacık bulunan ve kalbe benzeyen domates kal ve kan için faydalı olurken, küçük bir beyin görünümündeki ceviz beynin fonksiyonlarına iyi geliyor. Böbrek görünümündeki fasulye böbrek fonksiyonlarını iyileştiriyor, kalp şeklindeki üzüm salkımı ise kanı canlandırıp kalbe fayda sağlıyor.
Yapılan araştırmalara göre, dört odacık bulunan ve kalbe benzeyen domates kal ve kan için faydalı olurken, küçük bir beyin görünümündeki ceviz beynin fonksiyonlarına iyi geliyor. Böbrek görünümündeki fasulye böbrek fonksiyonlarını iyileştiriyor, kalp şeklindeki üzüm salkımı ise kanı canlandırıp kalbe fayda sağlıyor.
İHA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sebzelerin yararlı oldukları organlarla ilginç ilişkileri şöyle:
"Havuç: Dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini gösteriyor.
Domates: Kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.
Üzüm: Salkımı kalp şeklindedir. Her üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.
Ceviz: Küçük bir beyin görünümündedir. Ve beyin fonksiyonlar için faydalıdır.
Fasulye: Böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.
Kereviz: Kemiklere benzer. Bu sebze kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve yüzde 23'tür. Gıdanızda yeterli sodyom yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.
Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.
İncir: Tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.
Patates: Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.
Zeytin: Yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.
Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.
Soğan: Vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur."ALINTIDIR....
sızlerde duymussunuzdur sanırım ama yınede sızlerle paylasmak ıstedım
meleklerım ve sızler ıcın canlarım
saglıklı gunler sızlerın olsun ınsaallah
elıf normal dogum oldu canım hemde cok kolay bır dogumdu.naz 2007 temmuzunda dogdu ve bılıyorsun o yaz ayında hem ankara su sıkıntısı hemde cehennem sıcakları yasıyordu.son 2 ayda bebegım kılo alamıyor ve gunde 3 4 lt su tuketmeme ragmen susuz kalıyordu.son kontrole gıttıgımde sezeryanla alalım suyun bıtıyor dedı drum.hemen sezeryan oldum.narkoz korkum oldugundan dolayı epıdural ıstedım.
sımdı sen soyleyınce dusundum evet sanırım ondan oldu.1.5 sene oldu ve ara ara tutuyor sızlerde bılıyorsunuz.sınuzıtımde var ben ona baglamıstım.
beynım uyusuyor sıkısıyor gıbı bır zonklama yasıyorum.sankı bırı kafama baskı yapıyor gıbı senınkıde oylemı canım.gozlerıme vuruyor uyusma oluyor beynımde resmen ne ses nede bır cıt cıkarana katlanamıyorum.
ewet miniğim aynısı oluyoo gözlerime vuruyoo benimde canım yaa
peki senin baş ağrın nazın doğumundan öncede varmıydı
bende hiç yoktu bilmezdim baş ağrısını ama şimdi üzgünüm çok iyi anladım
ewet miniğim aynısı oluyoo gözlerime vuruyoo benimde canım yaa
peki senin baş ağrın nazın doğumundan öncede varmıydı
bende hiç yoktu bilmezdim baş ağrısını ama şimdi üzgünüm çok iyi anladım
yok canım yaa cok stres veya uzuntulu bır durum olmadıgı aglamadıgım surece basım agrımazdı.sınuzıtum vardı ama etkılemez sadece tıkanıklık yapardı.yas 29 oldu 2 doguk vs derken dedım kendıme dıkkat etmedıgım ıcın sınuzıtım azıyor dıye dusundum.
ama hafıza kaybı yasadıgımı hıssedıyorum.ders yaparken bıle tekrar tekrar okuma ıhtıyacı hıssedıyor konsantre olamadıgımı dusunuyorum ama dıyorumya ev ıs yemek coluk cocuk derken hayat sartlarına baglamıstım sebebını
ondanmı oluyor acaba.
en guzelı normal dogum valla da ıste mecburıyetten oldum canım yaaa
miniğim canım stres yapma canım benim azimli hatunsun yaparsın sen allahın izniyle
hadi bakalım sana iyi çalışmalarr
bende biraz uzanıyım dinleniyim ada uyumuşken
allah utandırmasın canım
görüşürüz
yok canım yaa cok stres veya uzuntulu bır durum olmadıgı aglamadıgım surece basım agrımazdı.sınuzıtum vardı ama etkılemez sadece tıkanıklık yapardı.yas 29 oldu 2 doguk vs derken dedım kendıme dıkkat etmedıgım ıcın sınuzıtım azıyor dıye dusundum.
ama hafıza kaybı yasadıgımı hıssedıyorum.ders yaparken bıle tekrar tekrar okuma ıhtıyacı hıssedıyor konsantre olamadıgımı dusunuyorum ama dıyorumya ev ıs yemek coluk cocuk derken hayat sartlarına baglamıstım sebebını
ondanmı oluyor acaba.
işin kolay değil canım
inanıyorum ama sen hepsinin üstesinden gelirsin canım
ayy yok kıss korkarım normal doğumdan
sağlık açısından en iyisi bencede
TÜNAYDIN KIZIMIN TEYZOŞLARII kaydirigubbakcemile3
inş. biran önce et tutar canım benim
bende baş ağrısı doğumdan kaldı canım
epidural sezeryan oldum bi tutunca mahvediyoo
gözüm kızarmış bi durumdayım
inş. akşama kadar daha iyi olurum canım
saoll tatlımm:1hug:
canlarım naz uyuyor elıfde pcde oyun oynayacak bende bıraz ders calısayım dıyorum hafta sonu dun parmak vukaatım derken yıne salladım dersı.
1.5 ayım kaldı sınava stres olmaya basladım yıne.sankı ossye gıdecek lıselı ogrencıler gıbı bır kalp carpıntısı ve endıse yasıyorum.
ınsaallah hakkıyla sınavlarımı verırde esıme mahcup olmam.haftaya ıkıncı harc parası yatacak bırde.herseyı gectım bosa para yatırmıs olmak ıstemıyorum
offfffff offffffff daraldım valla canlarım dualarınızı eksık etmeyın bende nolursunuz
canlarım naz uyuyor elıfde pcde oyun oynayacak bende bıraz ders calısayım dıyorum hafta sonu dun parmak vukaatım derken yıne salladım dersı.
1.5 ayım kaldı sınava stres olmaya basladım yıne.sankı ossye gıdecek lıselı ogrencıler gıbı bır kalp carpıntısı ve endıse yasıyorum.
ınsaallah hakkıyla sınavlarımı verırde esıme mahcup olmam.haftaya ıkıncı harc parası yatacak bırde.herseyı gectım bosa para yatırmıs olmak ıstemıyorum
offfffff offffffff daraldım valla canlarım dualarınızı eksık etmeyın bende nolursunuz
tabiki ederiz canım
eminim üstesinden geleceksin canım
ama hafıza kaybı yasadıgımı hıssedıyorum.ders yaparken bıle tekrar tekrar okuma ıhtıyacı
hıssedıyor konsantre olamadıgımı dusunuyorum ama dıyorumya ev ıs yemek coluk cocuk derken hayat sartlarına baglamıstım sebebını
ondanmı oluyor acaba.
epidural doğumun başağrısı yaptığını bende ilk defa duyuyorum demekki olabiliyor
ama baş ağrısı zor senin yerine kendimi koyuyorum miniğim allah yardımcın olsun canım
bende sana katılıyorum 3 normal doğum yaptım çok şükür bir sıkıntım olmadı.daha önceleri baş ağrısnıı hiç bilmezdim şimdi galiba üşütünce çok hafif ağrım oluyo ama çabuk geçiyo
.o bile beni çok rahatsız ediyo sizin gibi olsam hiç dayanamazdım sanırım
allah şifa versin canım:Saruboceq:
merhabalar arkadaslar:teytey:
Bu gecede zeynep ateslenince doktora götürdüm normalde cok mecbur kalmadıkca antibiyotik agrı kesici vs vermek istemiyorum ama sizlerde biliyorsunuz birkac gündür atesleniyordu Dün gecede atesi 38- 39 olunca endişelendimfisfisfis
Bogaz enfeksiyonu biliyosunuz cok ates yapıyo Allah korusun herkesin yavrusunu
Neticede antibiyotiğe basladık simdi uyuyo keyfi iyi
Bende cocuklar uyurken bi bakayım sizlere dedim
Minikcim kolay gelsin Allah zihin acıklığı versin cnm
Rüyanaz özledik seni :1hug:
Adercim gecmiş olsuna.s.
Hepinize güzel bir gün diliyoruma.s.
Ben kacıyorum yemek koyacamcokacimcoook
benimki iyi sayılır canım
senin meleğinede geçmiş olsun canım
dün gece benim 3 kızımda ateşlenmişti salgınmı var acaba:uhm:
üçünede ateş düşürücü verdim ellerini yüzlerini yıkadım çok şükür sabaha bişeyleri kalmadı.bende ortanca kızıma antibiyotik veriyorum canım.
hepimize geçmiş olsun:Saruboceq:
merhabalar arkadaslar:teytey:
Bu gecede zeynep ateslenince doktora götürdüm normalde cok mecbur kalmadıkca antibiyotik agrı kesici vs vermek istemiyorum ama sizlerde biliyorsunuz birkac gündür atesleniyordu Dün gecede atesi 38- 39 olunca endişelendimfisfisfis
Bogaz enfeksiyonu biliyosunuz cok ates yapıyo Allah korusun herkesin yavrusunu
Neticede antibiyotiğe basladık simdi uyuyo keyfi iyi
Bende cocuklar uyurken bi bakayım sizlere dedim
Minikcim kolay gelsin Allah zihin acıklığı versin cnm
Rüyanaz özledik seni :1hug:
Adercim gecmiş olsuna.s.
Hepinize güzel bir gün diliyoruma.s.
Ben kacıyorum yemek koyacamcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?