- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.321
canım ben 3 tane doğurdum banada erkek istemiyomusun diyolar duyunca deliriyorumdelikafaduldenyok bitti artık istemiyorum diyorum anlamıyolar:dilcikar:
valla şimdilik ben iyi idare ediyorum.hafıza sorunum yok kolay kolay bişeyi unutmam
sağolsun eşim herşeyi benim elime verir kaldır bunu diye kendi hiç sorumluluk almaz banada her eşyaya belgeye yer bulmak ve yerini unutmamak kalır
bazen eşime kızıyorum yeter herşeyi benim elime verme diyorum ama o ümitsiz vaka gözünün önündekini bile görmez öyle şaşkındır sağolsun:roflol:
bilmiyorum bende unutkan olsam bu evin hali ne olurdufisfisfis
sanki herkesin mutlaka oğlu olmak zorunda
eşimle bende aldırmıyoruz kızlarımızdan bi şikayetimiz yok ben zaten kendimi erkek
annesi olarak hiç düşünemiyorum nedense feministlik var galiba bendesengözlerimebaksanab
bizim evde de aynı canım herşeyi ben kaldırırımda unutuncada heryeri birden aramak zorunda kalıyorum:roflol:
Yesin onu teyzesi :asigim: zaten yememek için zor tutuyorum kendimi bazen sırnaşık şey
erken mi acaba diye çok düşündüm ama bu şekilde gidersem kapılardan sığmıycam canım dr konuştum bol su içersen süt yapar korkma sen dediadercim erken değilmi rejim için canım ya
daha bebeğin küçük değilmi emzirmiyomusun bebeğinifisfisfis
iyide tatlımaç kalarak zayıflanmaz
spor yapman lazım açken adayla nasıl ilğileneceksin
hem merak etme ayaklansın iyice onun peşine düşünce mecburen verirsin kiloları
ama evde değil onuda alacaksın havalar da güzel olur o vakitler zaten hergün parka götüreceksin yorulıp geleceksiniz bak nasıl veriyorsun fark etmeden kiloları aç kalarak verdiklerin misliyle geri döner aç kalma okyerimseniben
KIZLAR TANIŞTIRAYIM, BU KIZIMIN GERÇEK TEYZESİ ARAMIZA SIZMIŞ SANAL TEYZELERİ KISKANARAK :dance:
memnun oldum tanıştığımıza
aaaaaaaaa nevarmış kıskanıcak bea
meleğinde bu kadar tatlı olmak mı zorundaydı :cüvcüv:a.s.
sanki herkesin mutlaka oğlu olmak zorunda
eşimle bende aldırmıyoruz kızlarımızdan bi şikayetimiz yok ben zaten kendimi erkek
annesi olarak hiç düşünemiyorum nedense feministlik var galiba bendesengözlerimebaksanab
bizim evde de aynı canım herşeyi ben kaldırırımda unutuncada heryeri birden aramak zorunda kalıyorum:roflol:
aaaa nediyosunuz siz
adacık doğduktan hemen sonra malum şahıslar hemen başladı bitane daha olsun belki erkek olur falan diye aman sakın bunada çokm arA vermeyin falan diye ama kocişim hemen susturdu allahtan biliyo çünkü benim ne yapıcamıklava:
biz çok memnunuz eşimle millete ne oluyosaa
takmayın canlarımmm
aynen tatlım yaaa bütün kağıtlar ewraklarda vss ben kaldırıyom sonrada her yer dağılıyoo bulana kadar
ölede acaba beyin niye normal doğurmadık diye
bize kızıp intikam almasın:roflol::roflol:
napalım normal doğum şansı verdilerd değerlendirmedikmi
ben masumum beni dr kesti doğuramaz dedi
üstelik vaktinden 3 hafta önce almak zorunda kaldılar ilk meleğimi
mıknatıs gibi çekerim normal olmayan 1000 de bir görünen durumları huyum kurusun:roflol:
hanımlar yazdıklarınızı okuyunca iyi ki normal doğum yapmışım bir sorun çıkmamış diyorum.
allah hepinizin yardımcısı olsun.tansiyon hafıza kaybı baş ağrısı kolay şeyler değil:1no2:
umarım sıkıntılarınız yakın zamanda son bulur:Saruboceq:
KIZLAR TANIŞTIRAYIM, BU KIZIMIN GERÇEK TEYZESİ ARAMIZA SIZMIŞ SANAL TEYZELERİ KISKANARAK :dance:
selam geldim bende
kizla birbirimizi yiyeyiye uyuduk
ama benim kiz uykudan uyaninca cok fene oluyo
iyiki hergün uyumuyo mmizildanip duruyo
asil siz ne diyorsunuz ben gecen aylarda bebegimi aldirmak zorunda kaldim
vebaya olaylar oldu neyse hastaneden cikacagim gün bazi kisilerin
icine dert oldu doguramadim ya esime sorsana dr a yine nezaman hamile kalir diyo
benim derdim ona kalmista üstelik sezeryan olmusum sinir etti beni
ve esimde sormadi iyi yapti ona
geçmiş olsun canıma.s.
sen kendine ve ailene bak canım diğer şahısların
can sıkıcı tavırlarını görme duyma boşver
emiy canım geçmiş olsun
boşwerecez böölelerini
ama elimizde olmadan canımızda sıkılmıyoo değil
aaa bu dikkat eksikliği konsantrasyon bozukluğu,sinirlilik,gibi durumların onrmal olduğunu söyledi doktor bana ,
KADIN……
Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldür…
Bir melek yanına yaklaştı ve “Neden bu seferkine bu kadar zaman harcıyorsun “dedi..
Tanrı yanıtladı….
“O’nu nasıl yarattığımı öğrenmek ister misin?!
“O yıkanabilir,ama plastikten değil,200 den fazla oynar ekleme sahip ve her çeşit yemek yapabilir,kalbinde birden çok çocuğa yer verebilir.,incinmiş dizden,kırık bir kalbe kadar her şeyi sevgiyle iyileştirebilir….ver en önemlisi bütün bunları sadece iki eliyle yapabilir…”
MELEK ÇOK ETKİLENMİŞTİR..!
Sadece iki el….! Bu imkansız!...
Bu standart bir model mi?...
“Bir güne bu kadar emek…Yarına kadar dinlenin efendim.onu sonra tamamlarsınız!...
“Olmaz” dedi.Tanrı” eserimi tamamlamaya az kaldı,onun kalbimde ap ayrı bir yeri olacak “
“O hasta olduğunda kendi kendisini iyileştirebilir ve günde 18 saat çalışabilir..”
MELEK KADINA YAKLAŞTI VE ONA DOKUNDU
“Ama siz onu çok yumuşak yapmışsınız efendim”
“evet,öyle”dedi Tanrı..”ama ayrıca güçlüde yarattım.onun nelere dayanıp nelerin üstesinden gelebileceğini tahmin bile edemezsin”
“Peki düşünebiliyormu?....”
Diye sordu melek….
Tanrı yanıtladı;
“Düşünmekle kalmıyor,nedenini sorguluyor ve tartışıyor”
MELEK KADININ YANAĞINA DOKUNDU
“Tanrım bu su sızdırıyor galiba! Ona çok şey yüklemiş olmalısın..
“Su sızdırmıyor,o gözyaşı”diye düzeltti,Tanrı.
“NE İÇİN “diye sordu melek,
Tanrı yanıtladı;
“Gözyaşları onun üzüntüsünün,tasalarının,sevgisinin,yalnızlığının çektiği acıların,gurunun göstergesi”
B*u yanıt meleği çok etkiledi”Efendimiz siz bir dahisiniz.Herşeyi düşünmüşsünüz.Kadın gerçekten muhteşem..
“Evet öyle kadınların erkekleri şaşırtan güçleri var.sıkıntıyla başa çıkabilir ve çok ağır yükleri taşıyabilir.Mutluluğu,sevgiyi,ve zekayı elinde tutar…
Çığlık atacak hale geldiğinde gülümser,ağlayacak gibi olduğunda şarkı söyler,mutlu olduğunda ağlar ve korktuğunda kahkaha atar..inandığı şey uğruna savaşır..adaletsizliğin karşısındadır..Yeni çözüm önerilerine her zaman açıktır..Ailesi içim canını feda etmeye her zaman hazırdır..En kötü anınıda dostunun yanındadır..
*SEVGİSİ KOŞULA BAĞLI DEĞİLDİR…Çocuklarının başarılarıyla sevinç gözyaşı döker..Arkadaşlarının başarılarıyla gururlanır.Doğum ve evlilik haberleri onu dünyanın en mutlu insanı yapar.*Bir akrabası veya arkadaşı öldüğünde yüreği kan ağlar,fakat kendisinde hayatla mücadele edecek gücü bulur.Bir öpücüğün bir kucak açışın kırık kalpleri iyileştireceğini bilir…
Onun bir yanlışı vardır”
KENDİSİNİN PAHA BİÇİLEMEZ OLDUĞUNU UNUTUR!
KADIN……
Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldür…
Bir melek yanına yaklaştı ve “Neden bu seferkine bu kadar zaman harcıyorsun “dedi..
Tanrı yanıtladı….
“O’nu nasıl yarattığımı öğrenmek ister misin?!
“O yıkanabilir,ama plastikten değil,200 den fazla oynar ekleme sahip ve her çeşit yemek yapabilir,kalbinde birden çok çocuğa yer verebilir.,incinmiş dizden,kırık bir kalbe kadar her şeyi sevgiyle iyileştirebilir….ver en önemlisi bütün bunları sadece iki eliyle yapabilir…”
MELEK ÇOK ETKİLENMİŞTİR..!
Sadece iki el….! Bu imkansız!...
Bu standart bir model mi?...
“Bir güne bu kadar emek…Yarına kadar dinlenin efendim.onu sonra tamamlarsınız!...
“Olmaz” dedi.Tanrı” eserimi tamamlamaya az kaldı,onun kalbimde ap ayrı bir yeri olacak “
“O hasta olduğunda kendi kendisini iyileştirebilir ve günde 18 saat çalışabilir..”
MELEK KADINA YAKLAŞTI VE ONA DOKUNDU
“Ama siz onu çok yumuşak yapmışsınız efendim”
“evet,öyle”dedi Tanrı..”ama ayrıca güçlüde yarattım.onun nelere dayanıp nelerin üstesinden gelebileceğini tahmin bile edemezsin”
“Peki düşünebiliyormu?....”
Diye sordu melek….
Tanrı yanıtladı;
“Düşünmekle kalmıyor,nedenini sorguluyor ve tartışıyor”
MELEK KADININ YANAĞINA DOKUNDU
“Tanrım bu su sızdırıyor galiba! Ona çok şey yüklemiş olmalısın..
“Su sızdırmıyor,o gözyaşı”diye düzeltti,Tanrı.
“NE İÇİN “diye sordu melek,
Tanrı yanıtladı;
“Gözyaşları onun üzüntüsünün,tasalarının,sevgisinin,yalnızlığının çektiği acıların,gurunun göstergesi”
B*u yanıt meleği çok etkiledi”Efendimiz siz bir dahisiniz.Herşeyi düşünmüşsünüz.Kadın gerçekten muhteşem..
“Evet öyle kadınların erkekleri şaşırtan güçleri var.sıkıntıyla başa çıkabilir ve çok ağır yükleri taşıyabilir.Mutluluğu,sevgiyi,ve zekayı elinde tutar…
Çığlık atacak hale geldiğinde gülümser,ağlayacak gibi olduğunda şarkı söyler,mutlu olduğunda ağlar ve korktuğunda kahkaha atar..inandığı şey uğruna savaşır..adaletsizliğin karşısındadır..Yeni çözüm önerilerine her zaman açıktır..Ailesi içim canını feda etmeye her zaman hazırdır..En kötü anınıda dostunun yanındadır..
*SEVGİSİ KOŞULA BAĞLI DEĞİLDİR…Çocuklarının başarılarıyla sevinç gözyaşı döker..Arkadaşlarının başarılarıyla gururlanır.Doğum ve evlilik haberleri onu dünyanın en mutlu insanı yapar.*Bir akrabası veya arkadaşı öldüğünde yüreği kan ağlar,fakat kendisinde hayatla mücadele edecek gücü bulur.Bir öpücüğün bir kucak açışın kırık kalpleri iyileştireceğini bilir…
Onun bir yanlışı vardır”
KENDİSİNİN PAHA BİÇİLEMEZ OLDUĞUNU UNUTUR!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?