Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Günaydın kızlar..hihoyyyt

Gülzeyno çok çok geçmiş olsun canım. Gerçekten salgın var sanırım, Allah şifa versin..

günaydin canlarim hepinize hayirli günler diliyorum
nasilsiniz bakalim kizlar aksam napti ferhunde
kizlar benim kiz bu hafta geziyo pazartesi kiyafetz satan dükkana
dünde markete yarinda mcdonals a gideceklermis arkadaslariyla
berabe otobüsle gidiyolarmis nasil seviniyo bir görseniz
sabah arkadaslari geldi sariliyolar özlemisler birbirlerini hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
onlari görünce beni umursamiyo :roflol: :roflol:

Emiy naber canımm..

Ya sorma akşam Ferhunde neler yaptı öyle Leyla'la yazık hep kabak ona patlıyo baksana :1no2:

Oyy yerim senin kızını arkadaşlarıyla gezermiş miniğim benimm bi de annesini de takmazmış onları görünce sırnaşık şey

iyiyim canim sern nasilsin melegin nasil sekercim öp benden prensesi
evet ya yazik kiza ama neclanin kocasi nasil karisini ezdirmedi hemen
göz isareti yapti ciktilar ama ferhudede attida atti yalanci garuuuu

minigim yollayamiyorum ama resmiyle hasret gider artik
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyiyim canim sern nasilsin melegin nasil sekercim öp benden prensesi
evet ya yazik kiza ama neclanin kocasi nasil karisini ezdirmedi hemen
göz isareti yapti ciktilar ama ferhudede attida atti yalanci garuuuu

Bizde iyiyiz şekerim sağol... Sende öp meleğini benim için güzel gözlerinden Şeniz

He walla Neclanın kocasında da ne mide varmış zaten delikafadulden Ferhundenin herzamanki hali attıkça atıyo ama ben Leylanın nşanlısının tavrına da sinir oldum sanki bunlr kolay anlatılacak şeyler daha farklı bi şekilde sorup öğrenebilirdi sonuçta olanlarda Leylanın bi suçu yokkii :mymeka:

canim öylede yalan söyledi ya herseyi en basindan anlatsaydi keske eskisi gibi olacak bence yada oguzla beraber yasayacak yine gibime geliyo

canim öylede yalan söyledi ya herseyi en basindan anlatsaydi keske eskisi gibi olacak bence yada oguzla beraber yasayacak yine gibime geliyo

Doğru tabi anlatmalıydı ama baksana anlatılması ne kadar zor şeylerr :bbo: Oğuz o kıvrık dudaklı karıyla evlenmemişmiydi :roflol:

Doğru tabi anlatmalıydı ama baksana anlatılması ne kadar zor şeylerr :bbo: Oğuz o kıvrık dudaklı karıyla evlenmemişmiydi :roflol:

evet ama bence ondan bosanip leylayla evlenecek
leylaa seviyo oguzu gibime geliyo
evi neden alsinki yoksa dediya yasayamadiklarim var diye
alemsin bu arada kivrik dudak haaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım
bende salgınmı diye düşünüyorum canım benim 2 kızda sürekli ateşleniyolar.antibiyotik vermeye başladım
şimdilik iyiler.bakalım ne zaman bitecek hastalıkları
hepimize geçmiş olsun

cok gecmis olsun canim dikkat edin salgin varsa
ama okula falan gidiyosa nekadar dikkat edebilirsinki
insallah cabuk iyilesirler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın hanımlar
umarım hepiniz iyisinizdir
sabah sabah dizi yorumuna başlamışsınız:roflol:davidof bu arada kıvrık dudaklı karu lafı nerden aklına geldi kız:roflol:
çocuklar acıktı hanımlar kahvaltıdan sonra yine gelirim

iyi geceler efsuncum

iyi geceler

sanada canım

Yok ben burdayım cnm

Aaaa bu haftanın yorumunu yapmadan yatmak var mı minikcim:roflol::roflol::roflol:
Neyse yarın alırım senden iyi geceler

sekerım ne olsun sonunda herkes hakettıgını buldu dıyecektım ama salak nazmı gerı donuyor leylaya.
ben bunları allaha havale ettım ayol kımın elı kımın cebınde degıl tıplere donduler hala leylayı sevıyom ask dıyo yaaaaaaa cıldıracam valla.

günaydınlarrr
sağlıklı,huzurlu,mutlu ,bereketli ve sevgi dolu birgün diliyorum

supersın sekerım yaaaaaaaaa
harıka bır goruntu bebegım cok tesekkurler edıyorum

cok sukur toparlıyor canım sureklı merhem suruyorum mazoşıstlık var accık bende cok canım yanmaz.acıya dayanıklı karuyumdur
acuların karusuyummmmmmmmmmm:roflol::roflol:
rıca ederım canım bende sızlere sırayla vermeye calısıyorum 3 4 kısıye verıyorum yoruldun dınlen dıyo sankı ben bılmıyom yorulup yorulmadıgımı:roflol::roflol::roflol:
denk geldıkce aralarda verıyorum.sorun degıl bebegım.bır tesekkuru kaldırdılar alıntı yapıp cevaplıyoruz daha cok yer harcıyoruzlülülülülülü

gunaydın canım
cok gecmıs olsun
acıl sıfalar dılıyorum canım
cok sukur bu kıs ıkısıde hasta olmadı benım ama sanırım okula baslasın elıf seneyede ben cekecegım:bbo:

hadi şekerim kolay gelsin sana
bende ırmağı okula gönderiim ada nın kontrolü var bugün dr gidip geliyim
sonra sizlerleyim şekerlerr
görüşmek üzereee

gorusmek uzere seker kolay gelsın opuyorum canım byeeee

Günaydın kızlar..hihoyyyt

Gülzeyno çok çok geçmiş olsun canım. Gerçekten salgın var sanırım, Allah şifa versin..

gunaydın canım sanada

oooooooo sekerım senın kız erken bırakmıs senı yaaaaaaaa
valla pek sevınme bu ısın sonu kotu senle gezmeyecek kız boyle gıderse:roflol::roflol:

kıs ne yazıgı aaaaaaaaaaaaaaaaa.
butun olayların sebebı leyla.ılk neclayla oguz cıkıyorlardı leyla ayarttı onu.sonra evıne gıttı zengın dıye kardesının elınden kaparken ıyıydı.sımdımı yazık.bırde bagırınıyo benım sucum ne dıye.tum suc onun aslında.oguzla arayı yapacam dıye babasını dınlemedı ferhundeyı aralarına soktu abısınınde basını yaktı.sımdı masumu oynuyor.
neclanın tek sucu evlıyken elınden alması yoksa aynısını yaptı ıkısıde.leyla yaparken ıyıydıde necladamı kotu oldu.
uzulme canım ozette gosterdı gormussundur gerı gelıyor nazmısı.
boynuzlu damadı 2ledık bakalım hayırlısı.
ama ılerde bakında gorun leyla oguza donebılır .oguz vıcdan azabından asık oldu ve leylayı gerı ıstıyor.
evı de o satın alacak yada bırıne aldırıp ondan alacak

minigim yollayamiyorum ama resmiyle hasret gider artik
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

supersın bebegım cok sagolasın
kar yukleyen ellerın dert gormesın :roflol::roflol::roflol::roflol:
yettı valla canım benım cok muckkkkkkkkkkkkkkkŞenizŞenizŞeniz

gunaydınlar herkese meleklerımın melek annelerı
gununuz guzel gecsın ınsaallah
hastalarıma acıl sıfalar dılıyorum
kahvaltıdan sonra gorusmek uzere ınsaallah
pazara gıtmeyecegım bugun hafta sonu marketten alacagım yas gunu hazırlıgı ıcın cıktıgımda.
ders yapacagım naz uyusunda.
sızlerınde gunu guzel olsun ınsaallah
herkeslere kolay gelsın canlarım

olabilir walla bakalım neler bekliyo bizi

Günaydın minik kuşum afiyet olsun... Senin de günün güzel geçsin inş.. Parmağın iyidir umarım....

İYİ DERSLER kaydirigubbakcemile2

sanada kolay gelsin canim afiyet olsun
allah zihin acikligi versin

günaydın kızlar
hepinize güzel bir gün diliyorum
tembelliğime bakın daha yeni kalktım
gerçi sabah kalktım bir posta kahvaltı hazırladım eşimi işe kızımı okula gönderip
geri yattım anaaaaaa bir kalktım saat kaç olmuş nerdeyse saati
öğlen yapmışız. hasta olan meleklerimize allah şifa versin diyorum
hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…