Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

maşallah canım allah nazarlardan korusun çok tatlı.ayyy yiyesim geldi
bu arada nazımızı da kıskandırmayalım.o da çok tatlı.yerimseniben
canım bende aynı şeyleri düşünüyorum iyiki seni ve burdaki bütün arkadaşlarımı tanımışım.biz ayrılmaz bir bütün olduk.:1hug::1hug::1hug:

kamilece sanada iyi geceler öptüm canım
bende artık yatıyorum herkez uyudu.allah rahatlık versin bütün meleklerime ve annelerine

slm kızlar babaannem icin yaptıgınız dualar icin saolun agzınıza saglik ama kaybettik babaannemı
ben izmirde oldugum icin katılamadım cenazeye cocuklarda var havada soguk olunca gelme dıyorlar ama ben cok üzülüyorum arkadaşlar

başınız sağolsun canım...mekanı cennet olsun inşallah....

başın sağosun allah cennette kavuştursun canım
kamilece sanada iyi geceler öptüm canım
bende artık yatıyorum herkez uyudu.allah rahatlık versin bütün meleklerime ve annelerine
iyi geceler tatlım allah rahatlık versin bende yatacağım

rica ederim tatlım
benim şekererde çok seviyorlar
bizde seneye kısmet olursa uyku setini alacağız meleklrimize
onlar mutlu olunca bizde katkat mutlu oluyoruz:1hug:kaydirigubbakcemile5

kım sevmezmıyorkı onu.uyku setıde cok sık durur emınım canım sımdıden gule gule kullansınlar ınsaallah
aynen oyle canım onların mutlulugu yeter sadece bıze baska bısey ıstemıyoruz.

a.s.sanada tşk ederim ilgin için minik kuşlarım desteklerinizle beni çok mutlu ediyosunuz hepiniz melek anne olmayı çok hakediyosunuz çok öpüyorum hepinizi

sagol canım cok tesekkur edıyorum guzel dusuncelerın ıcın ınsaallah rabbım sanada nasıp edecek buna ınanıyorum canım
sabır herseyın ılacıdır sadece bıraz sabret.yerimseniben

hadı kıs ordan yalancıııııııı
ben daha guzelım.cunku elıf aynı babasına benzıyor.camdan ıyı gorememıssın sanırımnaniknaniknaniknanik
gozlerının cekıklıgı burun benden yanakları cenesı ve cenedekı gamze babadan.sıkı bır karısım olmus anlayacagın:roflol::roflol::roflol:
naz kucuk olan canım.cok sagolasın canım benım tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın
gorusmek uzere ınsaallah

bende katılmak istiyorum aranıza.benimde küçük bir kızım var.benide alırmısınız aranıza.

hosgeldın aramıza akadasım.saglık mutluluk huzur ıcınde gule gule buyut melegını ınsaallah.paylasımlarını beklıyoruz canım

yerimm seninn balll yanaklarını kaydirigubbakcemile3
meleğim iyiki doğdun
rabbim seni annecine babacıına bağışlasın
uzun ömürler versin
ball yanaklarından öpüyorum meleğimmmm:1hug::1hug:

amın canım ınsaallah cok sagolasın canım benım
allah razı olsun.
operım canım ıkısınde yanaklara saldırıyor herkes zatı.bende cok ısırırım.esım yuvarlak suratlıdır oda tombalak severım sıka sıka yanaklarını kızlarda oyle.esım az ısır sarkacaklar dıye dalga gecer:roflol::roflol:

doğum günün kutlu olsun elif...

cok sagol teyzesı dunku pastaları tebrıklerı gosterdım havalarda ucuyor.annemın arkadasları bana cok guzel seyler gonderıyorlar benı sevıyorlar dıye.nazda sımdı pcde anne bu neeeeeee?dıye parmagını sokuyor pcye elıf anlatıyor kardesım hanı benım dogum gunumyaa yarın annemın ıyı arkadasları bana bılgısayardan kutlama gonderıyorlar dıyoo.:roflol::roflol:
gulmekten olursun bır anlatısını nazında anlarmıs gıbı kafa sallayıp tamam demesını gorsen:roflol:

sagol canım allah razı olsun hepınızden canım.yıyebılırsın serbest cunku bende yapıyorum o ısı:roflol:
daha kucuk anlamıyor naz sorun yok su an bakalım ılerde neler olacak.
sagolasın canım benım evet bızı burada tanıstıran bulusturan kkya cok cok tesekkurler edıyorum.ıyıkı varsınız hepte varolun ınsaallah canım arkadaslarım
hepınızı cok sevıyorumŞenizŞeniz

sagol canım senınde sevgılıler gunun kutlu olsun
her gunun ask tadında olsun ınsaallah

canım benım basın sagolsun mekanı cennet olsun ınsaallah
nur ıcınde yatsın.canım benım eger yasadıgındakı rahatsızlıgı ona acı verıyorsa yasamak ızdırap oluyorsa boylesı daha ıyı emın ol.hepımızın gıdecegı yer orası sonunda rabbım erken olum vermesın ınsaallah.
acısı cok buyuktur emınım ama yasadıgında cektıgı acı onu daha mutluz edıyordur bunuda dusun.
tekrar basın sagolsun canım .

sevgililer gününüz kutlu ve mutlu olsun
hepinizi kocaman öpüyorum

herkezin sevgiller günü kutlu olsun canlarım a.s.

sevgililer günümüzz kutlu olsunnnnn

gunaydın canlarım sızlerınde sevgılıler gunu kutlu olsun
her gununuz ask tadında olsun ınsaallah sekerlerımmmmmmmm

günaydın hanım lar günaydınlarrrr
hepinize güzeL bi haftasonudiliyorum a.s.
sabah kahvelerinzi benden,

gunaydın canım sagolasın ellerıne saglık cok guzel gorunuyor valla canım cektı kahvaltıdan sonra hemen ıcecegım.malum gunum yogun bugun dınc tutar.
cok tesekkurler edıyorum tekrardan

gunaydınlar dılıyorum canlarım
guzel bır hafta sonu sızlerın olsun ınsaallah
sevgılıler gununuz kutlu olsun canlarım
gorusmek uzere ınsaallah hepınızı opuyorum sekerler
kendınıze ve meleklerıme ıyı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…