- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.541
gel kiz gel yamacima dogru kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hosgeldin aramiza
canlarım elıf hepınıze cok tesekkur edıyor ve sızlere resım gondermemı ıstedı
tum teyzelerını opuyormus
hepınız guzel dıleklerınız ıcın tesekkur edıyorum canım arkadaslarım
ıyıkı varsınız sekerlerrrrr
bende katılmak istiyorum aranıza.benimde küçük bir kızım var.benide alırmısınız aranıza.
slm kızlar babaannem icin yaptıgınız dualar icin saolun agzınıza saglik ama kaybettik babaannemı
ben izmirde oldugum icin katılamadım cenazeye cocuklarda var havada soguk olunca gelme dıyorlar ama ben cok üzülüyorum arkadaşlar
slm kızlar babaannem icin yaptıgınız dualar icin saolun agzınıza saglik ama kaybettik babaannemı
ben izmirde oldugum icin katılamadım cenazeye cocuklarda var havada soguk olunca gelme dıyorlar ama ben cok üzülüyorum arkadaşlar
iyi geceler tatlım allah rahatlık versin bende yatacağımkamilece sanada iyi geceler öptüm canım
bende artık yatıyorum herkez uyudu.allah rahatlık versin bütün meleklerime ve annelerine
günaydın hanım lar günaydınlarrrr
hepinize güzeL bi haftasonudiliyorum a.s.
sabah kahvelerinzi benden,
rica ederim tatlım
benim şekererde çok seviyorlar
bizde seneye kısmet olursa uyku setini alacağız meleklrimize
onlar mutlu olunca bizde katkat mutlu oluyoruz:1hug:kaydirigubbakcemile5
a.s.sanada tşk ederim ilgin için minik kuşlarım desteklerinizle beni çok mutlu ediyosunuz hepiniz melek anne olmayı çok hakediyosunuz çok öpüyorum hepinizi
allahim ya su güzellige bakin kizlar bu aynen annesi
gibi cok bilmis olcak gibi geliyo bana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
allahim nazarlardan saklasin canim benim
minigim meleginin dogumgününü kutluyorum
ben karistiriyorum elif hangisi naz hangisi elif bu demi ?????? delikafadulden delikafadulden
neyse iyki dodun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bende katılmak istiyorum aranıza.benimde küçük bir kızım var.benide alırmısınız aranıza.
yerimm seninn balll yanaklarını kaydirigubbakcemile3
meleğim iyiki doğdun
rabbim seni annecine babacıına bağışlasın
uzun ömürler versin
ball yanaklarından öpüyorum meleğimmmm:1hug::1hug:
doğum günün kutlu olsun elif...
maşallah canım allah nazarlardan korusunçok tatlı.ayyy yiyesim geldi
bu arada nazımızı da kıskandırmayalım.o da çok tatlı.yerimseniben
canım bende aynı şeyleri düşünüyorum iyiki seni ve burdaki bütün arkadaşlarımı tanımışım.biz ayrılmaz bir bütün olduk.:1hug::1hug::1hug:
[/IMG]
sevgililer gününüz kutlu ve mutlu olsun
hepinizi kocaman öpüyorum
herkezin sevgiller günü kutlu olsun canlarım a.s.
sevgililer günümüzz kutlu olsunnnnn
günaydın hanım lar günaydınlarrrr
hepinize güzeL bi haftasonudiliyorum a.s.
sabah kahvelerinzi benden,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?