Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kolay gelsin canım sana...

ne zaman büyüdüğünü anlayamıcaksın bile buna emin ol...hatta keşke bebek kalsaydı bile diceksinkaydirigubbakcemile3benim kızım birinci sınıfa gidiyor ama benim gözümde hala bebek gibi...:ecrin_bebek:

sana kolay gelsin miniğima.s.

ne zaman büyüdüğünü anlayamıcaksın bile buna emin ol...hatta keşke bebek kalsaydı bile diceksinkaydirigubbakcemile3benim kızım birinci sınıfa gidiyor ama benim gözümde hala bebek gibi...:ecrin_bebek:
doğru diyosun canım daha dün hamileydim şimdi kucağımda hayat işte.

doğru söylüyosun canım.büyüdükçe dertleride büyüyo.birde sizin gibi okullu çocukları olan anneleri görünce daha bir fenalık geliyo bana:bbo:
bunun lisesi dersanesi üniversitesi evlenmesi derken bunlarıda 3 e çarp ay daraldımdelikafadulden
yinede allah acılarını göstermesin canım:Saruboceq:

slm kıslar hayırlı cumalar herkese..nasılsınız bakalım sayfaları hala okuyamadım döndüümde inşallah bi bakam dedim napıolar...herkes iyi inşallah ben pazartesi döncem kocişimle kızım bana sevgililer gününe hediye almaya gittiler bakalım ne alcaklar bende kuzenimin mazası var orda oturuyorum...laleli de...

:1shok: Rüyanaz'cım naber canım.. Ohh ne güzel gez, dolaş, keyfine bak.. kaydirigubbakcemile3

gez dolaş tadını çıkar canımhihoyyyt

slm kızlar hergün kk ye giriyorum yazıştıklarınızı okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum herkezin meleği var onunla nasıl vakit geçirdiğini yazıyo bende evde oturuyorum kös kös yapcak bişeyim meşgalim yok yani ama sizin yazdılarını okumak bile keyiflendiriyo beni

canım ben okuyup yazana kadar sen herşeyi halletmişsindir
kuşummm ellerine sağlık
meleğim nasıl mutludur canım öpüyorum meleklerimi ve seni
aaaaaaaaaaa mihri naptın şeker içime daral geldi
lise ewlilik falan .........
dur bakalım bu günlerimizin tadını çıkaralımmm

hoşgeldin ballımmm gez canım benim
pzts. görüşmek üzere inş.

canım yaaa neden yazmıyosun yaz lütfen
kendini üzme bitanem herşeyin zamanı olduğu gibi senin bebişininde gelmesinin zamanı varmış demekki
sabır birazcık arkadaşım hayırlısı olsun herşeyin ,
öpüyorum ca:1hug:a.s.nımmmm

canım benim meleğini öp benim için allah huzurlu,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin meleğine kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız ilk iş günüm geçti kızım burnumda tüttü kokusu çok özledim sürekli annemi arayıp durdum

buyur canım dur daha buyurde bu gunlerını ararsın sonra
bak dedıydı dersın.
bende oyle dıyordum sımdı ay accık susun dedıgılde esım eeeeee sen konussun ıstıyordunya al sana konusuyor der sureklı:roflol::roflol:
onemlı olan konusmaları degıl anam susmasını bılmelerı:roflol::roflol:
ama bunu bılenını hala gormedım hele 2 3 derken sonradan doganlar daha cenebaz oluyor sorma:bbo::bbo:

kolay gelsin canım sana...

sana kolay gelsin miniğima.s.

sagolun canlarım benım
cok tesekkur edıyorum tatlı telas oldugundan yorulmuyorum keyıf verıyor
bırde ıcımde hala buyumeyen bır cocuk var susler balonlar hedıyeler hazırlıklar derken bayılıyorum kızlardan cok ben heyecanlanıyorumhihoyyythihoyyyt

ooooooooooooooooo kacak naber sekerımmmmmmmmmmmm
masaallah canım gez dolas tadını cıkar sekerım yakısır sanada
hadı bakalım ne alacakmıs melegımle babıskosu guzel arkadasıma
sımdıden gule gule kullan canım hedıyenı

canım neden boyle soyluyorsun.senınde ıcınde muhakkak bır annelık vardır.rabbım sanada nasıp edecektır ıcını rahat tut sen.her zaman beklerız canım ne demek.kos kos oturmak neden canım kendıne bır ugraslar bul onlarla vakıt gecır kafanda dagılır hem.puzzle yap elısı yap olacak melegıne guzel seyler or hem vakıt gecer hemde mutlu olursun.

yok canım bugun cok bısey halledemedım sızmıs kalmısım yarın yetıstırırım hepsını.
sen nasılsın?ada nasıl canım keyıflerı ıyıdır ınsaallah

canım benim meleğini öp benim için allah huzurlu,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin meleğine kaydirigubbakcemile3

canım benım cok cok tesekkur edıyorum
elıfe gosterdım cok begendı canım.
anne harıka arkadasların var dedı.ne yazdıgını soyledı okudum babasına kostu bana melegım dıye yazmıs dıye gozlerının ıcı guldu
cok tesekkur ederım canım benım Şeniz
amın ınsaallah hepımızın evlatlarına bızlerle bırlıkde omur boyu mutluluklar nasıp etsın rabbım:Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız ilk iş günüm geçti kızım burnumda tüttü kokusu çok özledim sürekli annemi arayıp durdum

hadı bakalım hayırlısı canım ınsaallah
devamıda gelıp alısacaksın
ama ıllakı ozleyıp arayacaksın canım tabıkı annelık bunun adı
ozlem gıder bakalım melegınle sımdı
ıyı aksamlar dılıyorum

iyi akşamar şekerler
nasılsınız bugün sizlere yazamadım sabah bir girdim hemen çıkmak zorunda kadım
yeğenimle ilğiendim aynı zamanda misafirlerim vardı
akşamda kardeşlerim geldiler dr dan çok şükür bebek çok iyiymiş düşük olma ihtimaline karşı iğne vermiş dr
onları az önce evlerine uğuladım sizlere bakmaya geldim
sizler neyaptınız bugün
minikcim meleğinin doğun günü kutu olsun sağlık,mutuluk,huzur ve en nemlisi sizine nice yıllara inş
tüm meleklerimi ve annelerini çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…