- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #9.501
Sekerler ben kactım balonları sısırıp evı susleyım accık
kızlar uyandıgında suprız olsun
teyzesıde abıye alacaktı onuda arayım ne yapmıs bakayım bı.bıze gelecek teyzesı elıfe suprız olacak uyandıgında.
Gorusmek uzere sekerler kıb.
Meleklerımıde cok cok opuyorummmmmm
ne güzel çoğunuzun kızları büyümüş. benim ipek'im 5 aylık. sesini konuşmasını saçlarını duruşunu nasıl bi çocuk olacağını çok merak ediyorum. anne demesini sabırsızlıkla bekliyorum.
teyzesıde abıye alacaktı onuda arayım ne yapmıs bakayım bı.bıze gelecek teyzesı elıfe suprız olacak uyandıgında.
doğru diyosun canım daha dün hamileydim şimdi kucağımda hayat işte.ne zaman büyüdüğünü anlayamıcaksın bile buna emin ol...hatta keşke bebek kalsaydı bile diceksinkaydirigubbakcemile3benim kızım birinci sınıfa gidiyor ama benim gözümde hala bebek gibi...:ecrin_bebek:
ne zaman büyüdüğünü anlayamıcaksın bile buna emin ol...hatta keşke bebek kalsaydı bile diceksinkaydirigubbakcemile3benim kızım birinci sınıfa gidiyor ama benim gözümde hala bebek gibi...:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3
slm kıslar hayırlı cumalar herkese..nasılsınız bakalım sayfaları hala okuyamadım döndüümde inşallah bi bakam dedim napıolar...herkes iyi inşallah ben pazartesi döncem kocişimle kızım bana sevgililer gününe hediye almaya gittiler bakalım ne alcaklar bende kuzenimin mazası var orda oturuyorum...laleli de...
slm kıslar hayırlı cumalar herkese..nasılsınız bakalım sayfaları hala okuyamadım döndüümde inşallah bi bakam dedim napıolar...herkes iyi inşallah ben pazartesi döncem kocişimle kızım bana sevgililer gününe hediye almaya gittiler bakalım ne alcaklar bende kuzenimin mazası var orda oturuyorum...laleli de...
canım ben okuyup yazana kadar sen herşeyi halletmişsindirSekerler ben kactım balonları sısırıp evı susleyım accık
aaaaaaaaaaa mihri naptın şeker içime daral geldidoğru söylüyosun canım.büyüdükçe dertleride büyüyo.birde sizin gibi okullu çocukları olan anneleri görünce daha bir fenalık geliyo bana:bbo:
bunun lisesi dersanesi üniversitesi evlenmesi derken bunlarıda 3 e çarp ay daraldımdelikafadulden
yinede allah acılarını göstermesin canım:Saruboceq:
hoşgeldin ballımmm gez canım benimslm kıslar hayırlı cumalar herkese..nasılsınız bakalım sayfaları hala okuyamadım döndüümde inşallah bi bakam dedim napıolar...herkes iyi inşallah ben pazartesi döncem kocişimle kızım bana sevgililer gününe hediye almaya gittiler bakalım ne alcaklar bende kuzenimin mazası var orda oturuyorum...laleli de...
slm kızlar hergün kk ye giriyorum yazıştıklarınızı okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum herkezin meleği var onunla nasıl vakit geçirdiğini yazıyo bende evde oturuyorum kös kös yapcak bişeyim meşgalim yok yani ama sizin yazdılarını okumak bile keyiflendiriyo beni
ne güzel çoğunuzun kızları büyümüş. benim ipek'im 5 aylık. sesini konuşmasını saçlarını duruşunu nasıl bi çocuk olacağını çok merak ediyorum. anne demesini sabırsızlıkla bekliyorum.
kolay gelsin canım sana...
sana kolay gelsin miniğima.s.
slm kızlar hergün kk ye giriyorum yazıştıklarınızı okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum herkezin meleği var onunla nasıl vakit geçirdiğini yazıyo bende evde oturuyorum kös kös yapcak bişeyim meşgalim yok yani ama sizin yazdılarını okumak bile keyiflendiriyo beni
canım ben okuyup yazana kadar sen herşeyi halletmişsindir
kuşummm ellerine sağlık
meleğim nasıl mutludur canım öpüyorum meleklerimi ve seni
aaaaaaaaaaa mihri naptın şeker içime daral geldi
lise ewlilik falan .........
dur bakalım bu günlerimizin tadını çıkaralımmm
hoşgeldin ballımmm gez canım benim
pzts. görüşmek üzere inş.
canım yaaa neden yazmıyosun yaz lütfen
kendini üzme bitanem herşeyin zamanı olduğu gibi senin bebişininde gelmesinin zamanı varmış demekki
sabır birazcık arkadaşım hayırlısı olsun herşeyin ,
öpüyorum ca:1hug:a.s.nımmmm
canım benim meleğini öp benim için allah huzurlu,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin meleğine kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız ilk iş günüm geçti kızım burnumda tüttü kokusu çok özledim sürekli annemi arayıp durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?