Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Kızlar günaydınn hihoyyyt

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... EŞLERİNİZLE VE KÜÇÜK SEVGİLİLERİNİZLE ÇOK GÜZEL BİR SEVGİLİLER GÜNÜ GEÇİRMENİZİ DİLERİM Şeniz :içelim: :jeyyar:

havvanur başın sağolsun canım
allah kalanlara sabır versin:Saruboceq:

miniğim maşallah meleğin çok şekermiş
tekrardan doğum günü kutlu olsun canım
allah sizinle birlikte uzun sağlıklı ömür versin meleğine:Saruboceq:
bu çiçeklerde benden kızına olsun canıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Yeni gelen arkadaş hoşgeldin canım. Allah bağışlasın meleğini.. kaydirigubbakcemile5

Minik kuşum 2 sayfa önceki dünya güzeli prenses senin prensesinmiş. Ve doğumgünüymüş galiba doğumgünü kutlu olsun prensesimizin nice yaşlarını sağlıkla , huzurla, mutlulukla kutlamak nasib etsin Rabbim..

günaydın hanım lar günaydınlarrrr
hepinize güzeL bi haftasonudiliyorum a.s.
sabah kahvelerinzi benden,

tesekkürler eine saglik a.s. a.s.a.s. a.s.

minigim kiz senle beraber koybi bakalim meleklerinin resimlerini
kime benziyo karari veririz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

geldim canım geldim.şöööööööööyle yamacına doğru geldim hayatım......sırnaşık şey

iyi ettin sekercim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

basin sagolsun canim allah sabir versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
canlarım marketten geldık onları yerlestırıp kuafore gıdecegım sonra temızlıge baslayacagım
canlarım hepınıze tesekkur ederım allah razı olsun sızlerden canlarım.
davıdof evet canım benım buyuk melegım de o ıste.
emıy yarın yas gununde cektıklerımızden koyayım seker senımı kıracagım yafrummmmmmmm
hepınızı cok cok opuyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah
sevgılıler gunu nasıl gıdıyor bu arada sekerler
bız elıfın yas gunu derdıne dustuk unuttum valla.esımı kutlayayım bır ara:))

merhaba hanımlar
miniğim o ne güzel kızın var öyle.
maşallah allah.cc nazarlardan saklasın.

doğum günü kutlu olsun..........

minik kızının yeni yaşı uğurlu güzel mutluluk dolu olsun ..okadar çokl olsunki bütün ömrüne yetsin..başarıları daim,sağlığı sonsuz olsun ..senide meleklerinide öptüm..

:çok üzgünüm:arkadaşım başınız sağolsun:teselli:geride kalanlara allah sabırlık versin.mekanı cennet olsun inş.

hanımlar görümcem yanıma geldi.10 yada 15 gün kadar burda kalacak.fazla giremeyebilirim ama yinede fırsat buldukça yanınızdayım
umarım gününüz iyi geçiyodur
hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.

iyi günler şekerler
meleklerimi ve sizleri öpüyor ve sevği gününüzü canı gönülden kutluyorum
hava şartlarından net gidip geliyor sabahtan bu yana yazdıklarımı bir türlü gönderemedim
inş bunu bari gönderebilirim görüşmek üzere güzel bir hafta sonu diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…