- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.121
ıyı aksamlar canlarım yemegımızı yedık kahvelerımızı ıctık kızlarım ve esımle bırlıkte
kızlar sutlu kahve delısıde bugun yaprak dokumu var elıfde ızlemek ıstıyormus bende kahve yaptım onlarada
bu arada naz oglen az ateslenır gıbıydı uykudan uyandı atesı vardı ılac verdım kucagımda yattı tv ızledık aksam acıktım dedı baya yemek yedı hatta cok vermek ıstemedım rahatsız olur cıkarır dıye ama sımdı dızı baslamadan baba ve ablasıyla sarkı dınleyıp dans edıyor ıyı gıbı ama ınsaallah gece ateslenmez
bende dızı baslamadan sızlere bır bakayım dedım
herkes ıyıdır ınsallah sekerler
yaprak dokumu bugun yıne karısıyor hadı bakalım hayırlısı
meleklerımı ve sızlerı opuyorum sekerler gorusmek uzere kıb canlarım
iyi akşamlar şekerler
annemde yemeğimizide yedik öyle geldikcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
kızlarımı yatırdım çayımı demledim sizlerle olmaya gelmiştim
bugünün dizi günü olduğunu unutmuşum:roflol:
sizler dizi izliyorsunuz tabi
ben gidince de kaynatmaya devam etmişsiniz
oku oku bitmedi fisfisfis
gerçi benimde günüm güzel geçti ama sizleri özledim
size iyi seyirler bende biraz nette gezineyim
görüşmek üzereyerimseniben
oh canım afiyet olsun sana.
bende işlerimi hallettim geldim bakıyım kızlara diye.
ama hepsi dizi seyretmeye gitmiş hayatıma.s
sanırım sadece ikimiz varız.
sende benim gibi dizi seyretmeyelerdensin herhaldea.s
iyi akşamlar kızlar...bende az önce sizlere cevap yazacakken çok yakından büyük bir patlama sesi geldi :uhm:hemen çıktık polislerin dediğine göre bomba patlamış :1shok: hemen arka sokağımız marketin önünde minibüste patlamış...allahtan kimseye birşey olmadı:Saruboceq:hala olayın şokundayım:1shok:çok korktum...
iyi akşamlar kızlar...bende az önce sizlere cevap yazacakken çok yakından büyük bir patlama sesi geldi :uhm:hemen çıktık polislerin dediğine göre bomba patlamış :1shok: hemen arka sokağımız marketin önünde minibüste patlamış...allahtan kimseye birşey olmadı:Saruboceq:hala olayın şokundayım:1shok:çok korktum...
teşekkürler canım
dotorlar ve yol arkadaşım haricindeki dizleri izlemiyorum canım
genelde tv akşamları eşimde oluyor ben pcyi alıyorum
yaprak dökümüne ayrı bir alerjisi var zaten eşimin:roflol::roflol::roflol:
benimde işime geliyor illaki izlemek istediklerimi zaten netten yalnızken izliyorumsırnaşık şey
amin canım.sakin ol biraz.sen böyle olursan kızın nasıl olur.allah onları korur merak etme.unutma onlar melek hayatım.:Saruboceq:sağolun canlarım...bende zaten panik atak var hala titriyorum,yarın okula kızımı nasıl götürüp onu okulda bırakıcam bilmiyorum...bu kadar yakınımızda olmalarına inanamıyorum...allahım hepimizi korusun:Saruboceq:
amin canım.sakin ol biraz.sen böyle olursan kızın nasıl olur.allah onları korur merak etme.unutma onlar melek hayatım.:Saruboceq:
allah bu pisliklere fırsat vermesin inşallah canım.:Saruboceq:
belınay canım benım rabbım korusun canım ınsaallah boyle kotu olaylardan kotu kısılıklerden hepımızı
korkulur tabı canım yaaa ınsan kendını kotu hısseder
ınsaallah kotu bısey olmamıstır kımsenın canı yanmamıstır ınsaallah
bununla gecmıs olsun ınsaallah canım benım
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım naz rahat gıbı uyuyor ama gece ne olur bılemıyorum o yuzden bernde yatacagım uykusuz kalmayım
sabah gorusmek uzere ınsaallah canlarım
allah rahatlık versın herkese
meleklerımıde benım ıcın opun ıyı uykular dılıyorum yavrularımada
benimde dikkatimi çekti minikcimkızlar bu arada sevvalcık nerelerde yaa
kac gundur denk gelemıyorum dıyecegım de baya oldu gorunmuyor bılgısı olan varmı sekerler
kızlar ben kaçtım.hepinizi öpüyorum ve tabi meleklerimide.a.s.
malum sabah 6.30 kalkıcam.:çok üzgünüm:
yarın sabah görüşmek üzere hepinizle.allah rahatlık versin.
canım belinaycım.canım tekrar çok geçmiş olsun.allah tüm kötülüklerden korusun bizi.:teselli::Saruboceq::Saruboceq:
ama bu ülke bunlara fırsat vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?