Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

[COLOR="Red"]minik kuşlarım eımy ve bana yazan yazmayan diğer tüm arkadaşlar teşekkürler size minik kuşlarım aşk olsun unuturmuyum hiç .Dediğim gibi hastaydım boğaz iltihabı olmusum ateşler içinde yattım ondan konulara acık uzak kaldım sizler sürekli yazışıyorsunuz ya çok hoş.Evet burada konular anlık değişiyor ama ben szin hızınıza yetişemezsem bana arada torpil geçin.

Çalışıyorum yoğun bir iş tempom var ama işte vakit bulduğumda hep açığım sevdim burayı bende artık kendimi buraya ait hissetmeye başladım.Hele arkadaşların verdiği puanları farkedince çok daha sıkı sarılıyorum hoşuma gidiyor tabii.Bu gece kızım ders çalışırken bende yanında sessizce oturdum çok hoşuna gitti.Kitap bile almadım elime sıkılmaya başladığını anladığımda onu neşelendirmeye çalıştım bu ikimizinde hoşuna gitti.Kızım oks ye hazırlanıyorda.:hooray:

İşte kısaca benden haberler...Yarın açınca okursunuz sanırım sizlerin çoğu yattı ama ben ancak kendime zaman ayırabildim.:sm_cool:
[/COLOR]

cnm çok geçmiş olsun
allah korumuş insnaları
allahından bulsunlar ne istyolar masum insanlardan
cnm allah bi daha göstermesin

MELEKLERİMİN GÜZEL ANNELERİNE
KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇOK YORGUNUMU AKŞAM Bİ DÖKTÜRDÜM SORMAYIN VE SAAT 2 DE EVE GELDİK EŞİMİN KUZENI ASKERE GİDİYO DAVETLİYDİK AKŞAM KIZ BABA ANNEYE BİRAKTIK BEN OĞLUM VE EŞİM GİTTİK
OH NE ZAMANDAN BERİ OYNAMIYORUM İYİ GELDİ AMA EŞİM EVE ZOR GEDİRDİM EVE Bİ GELDİK KAYNANA KÖPÜRMÜŞ O SAAT OLMUŞ KIZ DAHA YATIRAMAMİŞ
YANE BURNUMDAN GELDİ
OĞLUYLA TARTİŞ OĞLUDA ANNAYE OFFFFFFFFFFFFF BENDE ARADA KALDIMAMANNASİNE BİZ Bİ YERE GİTĞİMZDE NİYE BÖYLE YAPIYOSUN DEDİ Bİ KIZA 3 SAAT BAKAMADIN NİYE HEP BANA KARŞİYIOSUN AY KIZLAR EĞLENDĞİMDE BURNUMDAN GELDİ VE ŞİMDİ BAŞİM ÇOK AĞRİYO
BİRAZ YATMAK İSTİYORUM BELKI KIZIMI DR GÖTÜRÜRÜM SANIRIM ÇOK KÖTÜ GİRİP OLMUŞ .
SABAH SABAH DA ÇENEM DÜŞTÜ NEYSE HEPİNİZİ VE MELEKLERİNİZİ ÇOK ÖPYORUM

günaydın kızlar.hihoyyyt
meleklerimi ve sizi kocaaaaaaaaman öpüyorum.a.s.
hepinize hayırlı günler diliyorum.
şöyle akşam neler olmuş bir bakıyım.

geçmiş olsun canım.bu ara herkes dökülüyor.:1no2:
çalışınca daha zor tabi.allah yardım etsin canım.a.s.

günaydın canım.
gene bir kaynana krizi.CADIARZU
ne oluyor bunlara yaw.bu aralar kaynanalar azdımı nekötükedihüsokötükedihüso
ama en azından kocan girmiş birbirine sen yırtmışsın yani.ana-oğul yesinler birbirini boşver.sen birşey dersin sonra onlar iyi sen kötü olursun arkadaşım.a.s
bu arada meleğimede geçmiş olsun.öpüyorum onu.a.s.

gecmıs olsun canım acıl sıfalar dılıyorum
ok tatlım bır guzellık yaparız sana yerimseniben
herzaman beklerız sekerrrrrrrr
konusacak coookkkk seylerımız var bu kadar cenebaz kısıler bır araya gelınce :roflol::roflol:
gorusmek uzere ıyı calısmalar dılıyorum kolay gelsın

canım neden canını sıkıyorsunkı sen bak esınde annesıne soylemıs soylemesı gerekenlerı
kusura bakmasınlarda bır ısımız oldugunda 3 saat bakamayacaklarsa torun dıye hıc sevmesınlerde
bu kadar bencıllık olurmu canım aaaaaaaa.sen hıc canını sıkma bosver derdı bellı onun kıskanclık.
sende ınadına canını sıkma salla gıtsın
melegımede gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum

günaydınlar herkese:teytey:
Güzel bir gün sizin ve meleklerinizin olsun
Belinay gecmiş olsun Rabbim onlara fırsat vermesin
Frezya kızına gecmiş olsun birde diş cıkarıyordu herhalde sana kolay gelsina.s.
Minikcim naz yine ateslenmemiştir umarım
Bu arada nerde dün aksam ve gelecek haftanın yorumu bakayım?:roflol::roflol::roflol:
Ben kahvaltı yapıp geliyorum bizimkiler acıktılarcokacimcoook
Sonra yine görüsürüz:1hug:

günaydın canım.afiyet olsun sanacokacimcoook
a.s.

herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım
dun nazın atesı var hasta dıyordumya elıfcıgım cok uzulup sureklı sarılıp yanına yatıyor opuyordu yapma dedıgım halde olsun anne bana gecer kardesım kucuk daha dıyordu
ohh tam oldu gece naz ateslenır dıye beklerken naz sabaha kadar uyudu delıksız elıf ateslendı.cok bıseyı yok yanımıza geldı sokuldu bıze sarılıp yattı
sımdıde salonda tv karsısına yastık battanıye getırttı yatarak tv keyfı yapıyor.nasıl hastalık anlamadım ben bunu.sadece hafıf ates var.aksamda annemlere gıtmemız gerekıyor kardesımı gonderecegız askere ıznı bıttı.esımde daha kotulesırse gıtmeyelım dıyor ama gıdecegız evdede oturuyorlar nasılsa kızlar 2 3 saat durup gelecegız bısey olmaz dıye dusunuyorum
netıcede kac ay gelmeyecek gormeyecegım kardesımıde
az sonra kızları bır dus aldırıp ılac verıp yatırayım aksama kadar toparlasınlar kendılerını canlarım
herkese guzel bır gun dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah

canim cok gecmis olsun akil vermek gibi olmasinda
istersen yikama bugün belki daha kötü ateslenir bugünü atlatsin
sen yine ilacini ver yatir hasta etme bak aksamda annenlere gidekcekmisiniz
yinede sen bilirsin canim tekrardan cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…