- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.161
günaydınlar herkese:teytey:
Güzel bir gün sizin ve meleklerinizin olsun
Belinay gecmiş olsun Rabbim onlara fırsat vermesin
Frezya kızına gecmiş olsun birde diş cıkarıyordu herhalde sana kolay gelsina.s.
Minikcim naz yine ateslenmemiştir umarım
Bu arada nerde dün aksam ve gelecek haftanın yorumu bakayım?:roflol::roflol::roflol:
Ben kahvaltı yapıp geliyorum bizimkiler acıktılarcokacimcoook
Sonra yine görüsürüz:1hug:
çok geçmiş olsun minikciğim.meleklerimiz hasta oluyor tek tek.herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım
dun nazın atesı var hasta dıyordumya elıfcıgım cok uzulup sureklı sarılıp yanına yatıyor opuyordu yapma dedıgım halde olsun anne bana gecer kardesım kucuk daha dıyordu
ohh tam oldu gece naz ateslenır dıye beklerken naz sabaha kadar uyudu delıksız elıf ateslendı.cok bıseyı yok yanımıza geldı sokuldu bıze sarılıp yattı
sımdıde salonda tv karsısına yastık battanıye getırttı yatarak tv keyfı yapıyor.nasıl hastalık anlamadım ben bunu.sadece hafıf ates var.aksamda annemlere gıtmemız gerekıyor kardesımı gonderecegız askere ıznı bıttı.esımde daha kotulesırse gıtmeyelım dıyor ama gıdecegız evdede oturuyorlar nasılsa kızlar 2 3 saat durup gelecegız bısey olmaz dıye dusunuyorum
netıcede kac ay gelmeyecek gormeyecegım kardesımıde
az sonra kızları bır dus aldırıp ılac verıp yatırayım aksama kadar toparlasınlar kendılerını canlarım
herkese guzel bır gun dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah
kizlar aksam dizinin sonunda ne oldu göremedim yaaaaaa
kizlar en son kiz oguzun yanina gidiyodu orda kestiler ya
filmi yada ben göremedim saat 10 bitirdiler 1 saat özet gösterdiler
offfffffffffffffffffff neyse bende internetten bastan sona bakayim
çok geçmiş olsun minikciğim.meleklerimiz hasta oluyor tek tek.
bir gerçekte varsa hastalığıda çok güzel kullanııyorlar.a.s
benim meleğimde öyle.biraz ateşlensin hemen yastık battaniye oda tv keyfi başlıyor.a.s
bencede git hayatım kardeşine.kaç ay hasret çekiceksin.şimdidende allah kavuştursun hayatım.:1hug:
günaydııınlaaar...
meleklerime ve annelerine güzel bir gün diliyorum....
minikcim çok geçmiş olsun canım.....
minik geçmiş olsun canım
Günaydın datlularım :dilcikar:
Minikkuşum geçmiş olsun meleklerime, düzelirler inşallah akşama kadar iyice toplarlar kendilerini.. Kardeşine de hayırlı teskereler Allah kavuştursun canım ...
:dilcikar: Hem ben size küsüm temizlik yapıyoz dedik bi kolay gelsin diyen olmamış uyuz karılar :dilcikar:
Minikkuşum geçmiş olsun meleklerime, düzelirler inşallah akşama kadar iyice toplarlar kendilerini.. Kardeşine de hayırlı teskereler Allah kavuştursun canım ...
:dilcikar: Hem ben size küsüm temizlik yapıyoz dedik bi kolay gelsin diyen olmamış uyuz karılar :dilcikar:
cok sagolasın bebegım
allah razı olsun
ınsallah canım benım
ay sekerım bızler de son gunlerde ne ıs ne temızlık var cenemıze vurdu senı kıskandık ondan demedık dermısımmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
valla gozden kacırmısım canım kusura bakma bebegımmmmmmmmmmmm
günaydın canım.a.s.
kız ne zaman dedin temizlik yapıyorum diye cadı seni.CADIARZU
Dün dedim Çok üzgünüm çoook
Nbr şekerim :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?