Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gunaydın canım benım
sagolasın bebegım
yok sekerım fedakar ablamız sagolsun tum gun hastalık bana gecsın kardesıme kıyamam dedı optu durdu gectı valla:roflol::roflol:
naz oynuyor sımdı ablamız yatıyor yanımda tv ızleyerek:roflol:
sadece ates var bıraz ne oldugunu anlamıs degılım bende
ayol ben bu dızıdekılerı allaha havale ettım sekerım yaaaa.bu hafta olanlar malum cok sukur nazmının aılesınde namus belırtısı gordum:roflol::roflol::roflol:ahlakı hala var olan bır aıleye benzıyorlar.
ferhunde evlerını alan adamlada bır ısler becerıp o evı alacak bak gor.valla taktırı şayan kadın yaa heryere yetıyor.:roflol::roflol::roflol:
dıger suzme salakların halını bende bılemıyorum artıkın dagıldılar ıyıce kalan saglar bızımdır modunda yasayacaklar

çok geçmiş olsun minikciğim.meleklerimiz hasta oluyor tek tek.
bir gerçekte varsa hastalığıda çok güzel kullanııyorlar.a.s
benim meleğimde öyle.biraz ateşlensin hemen yastık battaniye oda tv keyfi başlıyor.a.s
bencede git hayatım kardeşine.kaç ay hasret çekiceksin.şimdidende allah kavuştursun hayatım.:1hug:

kizlar en son kiz oguzun yanina gidiyodu orda kestiler ya
filmi yada ben göremedim saat 10 bitirdiler 1 saat özet gösterdiler
offfffffffffffffffffff neyse bende internetten bastan sona bakayim

kizlar aksam dizinin sonunda ne oldu göremedim yaaaaaa

kizlar en son kiz oguzun yanina gidiyodu orda kestiler ya
filmi yada ben göremedim saat 10 bitirdiler 1 saat özet gösterdiler
offfffffffffffffffffff neyse bende internetten bastan sona bakayim

kız dedıgın leyla demı canım hee gıdıyordu bısey olmadı zaten orası haftaya kaldı canım
alırıza evı sattı evı alan hanzoyla geldı gerı eve.oturdular cok kayda deger bısey olmadı.sevket manyagı nasıl olduysa ferhundeye dıklenebıldı.kredı kartını onun adresıne gondermıs ferhunde cıldırdı bunun acısını alırım dıye.alacagı acıda kesın o hanzoyla bır ısler pısırıp evı alacak onun elınden
en buyuk acı bence onlar ıcın baba yadıgarı evı ferhundede gormek

cok sagol canım benım tesekkur edıyorum
valla keyıf yerınde nazmı mızmızı olmaz benımkılerınde tv karsısında tum gun yatarlar gık demezler.dınlensın accık onlarda anam sureklı kımıl kımılkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet canım bende oyle dusunuyorum kac ay gelmeyecek gıtmeden goreyım dıyorum az once esımlede konustum aksama gıdecegız ohhh yemek derdımde yok aksama kadar kızlarla vurur kafayı yatarım vallahı:lepi::lepi:

günaydııınlaaar...
meleklerime ve annelerine güzel bir gün diliyorum....
minikcim çok geçmiş olsun canım.....

gunaydın canım benım
cok sagolasın canım sanada guzel bır gun dılıyorum
cok tesekkurler edıyorum tatlım

Günaydın datlularım :dilcikar:
Minikkuşum geçmiş olsun meleklerime, düzelirler inşallah akşama kadar iyice toplarlar kendilerini.. Kardeşine de hayırlı teskereler Allah kavuştursun canım ...
:dilcikar: Hem ben size küsüm temizlik yapıyoz dedik bi kolay gelsin diyen olmamış uyuz karılar :dilcikar:

cok sagolasın bebegım
allah razı olsun
ınsallah canım benım
ay sekerım bızler de son gunlerde ne ıs ne temızlık var cenemıze vurdu senı kıskandık ondan demedık dermısımmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
valla gozden kacırmısım canım kusura bakma bebegımmmmmmmmmmmm

günaydın canım.a.s.
kız ne zaman dedin temizlik yapıyorum diye cadı seni.CADIARZU

Gıskanç garu :dilcikar:
Sizin yüzünüzden kolay gelmedi :dilcikar: eşim işten geldi ben hala temizlik yapıyodum delikafadulden

g ü n a y d ı ı ı ııı n

merhaba melek annelri oo bakıyorumda erkenden ayaktasınız maşallah.Ben bu gün daha iyiyi çok şükür.Bebişleri hasta olanlara acil şifalar diliyorum bu ara büyük küçük herkes hasta.

minik kuşlarım jestin için çok teşekkür ederim çok kibarsın.a.s.
temizlik yapanlara kolaylar gelsin diliyorum. sular seller gibi bitsin inşallah

datlummmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin şeker ay hemececik küsme ŞenizŞeniz
ben geçmişi okumadım dolayısıyla bilmiyordum.
fena çuvalladık :roflol::roflol::roflol::roflol:

davıdof kızma bacumm kolay gelsin diyelim geç oldu ama :) ayrıca yavruları hasta olan annişler geçmiş olsun hava şuanda çok güzel hafta sonuda böyle olursa kuzumu dışarı çıkarsammı diyorum bir siftah yapalım artık şöyle bir gezelim istiyorum kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…