- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.201
canlarım bişey soracam yavrularınızı ne zaman yürütece koydunuz yada koydunuzmu sakıncası olurmu
Ben tüm bu topicteki karılara çıkardım :dilcikar:
anacım benim kaynanada beni başta pek istememişti uyuzluk yaptı ama şimdi dibimden ayrılmıyorlar ahhhh ahhhhh kaynana işte lafına bende katılıyorum
canlarım bişey soracam yavrularınızı ne zaman yürütece koydunuz yada koydunuzmu sakıncası olurmu
bak bak hala affetmedin mi kız.:jeyyar:
canımmmmmmmm davidofummmmmmmmm........
yavru kuşummmmmmmmmm
hadi affet.
bak ne diycem.:jeyyar:
sen tekrar temizlik yap bugün.
bizde sana kolay gelsin diyelim :roflol::roflol::roflol:
canim kaynana degilmi hepppppppppppppsi ayni
fabrika mali sanki hepsinin derdi gelinleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE
bayıldım emiyciğim buna:roflol::roflol::roflol:
canim kaynana degilmi hepppppppppppppsi ayni
fabrika mali sanki hepsinin derdi gelinleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:tomato: Kaynana mı dedi biri Çok üzgünüm çoook kötükedihüso
Minikkuşum affettim gitti :hooray: Zaten Emiy'in kaynanası aklıma geldi ve doğal olarak diğerleri tüm sinirim bu yöne kaydı kötükedihüso
sekerler yaa boyle guzel bır topıge luzumsuz kısılıklerı konusarak neden topıgın canını sıkıyoruzkıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
en ıyısının canı nerde cıkarsa cıksın bosverınnnnnn bız keyfımıze bakalım:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla canım ılk kızım hıc oturmadı ıkıncıyıde ıstedım ama dr onermedı kızımda oturmadı
herkes farklı soyluyor ama 7 8 aydan once koymayın dıye duydum.hayır zaten yasına gelmeden yuruduklerı ıcın benımkıler gerek bıle kalmadı
bosver emekleyıp surunerek daha saglıklı oluyorlar.yurutece bınen cocuklarda parmak ucunda yurume alıskanlıgı olustugunu ve ılerde sorun yasandıgı soylenıyor ve sıtede bır tanıdıgın cocucugu bas parmak uzerınde yuruyor hala 3.5 yasında
topıkdekı arkadaslarımın fıkrını bılmıyorum belkı katılırlar bana ama benım nacızane fıkrım bu
valla canım ılk kızım hıc oturmadı ıkıncıyıde ıstedım ama dr onermedı kızımda oturmadı
herkes farklı soyluyor ama 7 8 aydan once koymayın dıye duydum.hayır zaten yasına gelmeden yuruduklerı ıcın benımkıler gerek bıle kalmadı
bosver emekleyıp surunerek daha saglıklı oluyorlar.yurutece bınen cocuklarda parmak ucunda yurume alıskanlıgı olustugunu ve ılerde sorun yasandıgı soylenıyor ve sıtede bır tanıdıgın cocucugu bas parmak uzerınde yuruyor hala 3.5 yasında
topıkdekı arkadaslarımın fıkrını bılmıyorum belkı katılırlar bana ama benım nacızane fıkrım bu
Yapıcam walla dün yarım kaldı zati kocam bastı tam da kaptırmıştım kendimi erken geleceği tuttu işten -tatlicadiarzu-
Sizi affetmemek mümkünmü yawrukuşlarım
Hala başparmağının üstünde mi yürüyo ayy kıyamam ona ben.
Banu Alkan'ı da vakti zamanında çok koymuşlar herhalde havuz başında hep öyle turluyodu sırnaşık şey
o zaman sana
kolay gelsin hayatıııııımmmmmmmmmmmmm.a.s.a.s.
bak nasıl kolay bitiriceksin bugün gör.........:roflol::roflol:
Sağol bebişim. İnş. bitecek bugün kaydirigubbakcemile3 Şu sigara ve kahve faslı bitsin önce
Kızlar ya benim bebiş sürünmeye bile başlamadı daha ayakta tutuyorum çok sağlam basıyo ama adım atmıyo yere yatırıyorum sürünmeye çalışıyo çabalıyo ama beceremiyo neden acep kafamçokkarıştı
Hala başparmağının üstünde mi yürüyo ayy kıyamam ona ben.
Banu Alkan'ı da vakti zamanında çok koymuşlar herhalde havuz başında hep öyle turluyodu sırnaşık şey
Kızlar ya benim bebiş sürünmeye bile başlamadı daha ayakta tutuyorum çok sağlam basıyo ama adım atmıyo yere yatırıyorum sürünmeye çalışıyo çabalıyo ama beceremiyo neden acep kafamçokkarıştı
sağolun kızlar bende yürütec hakkında pek iyi şeyler okumamıştım sizlerinde tecrübesi benden önde arada sizlerden fikir almak iyi oluyor aklıma takılan çok şey oluyor acemilik canlarım ne yaparsınız ayrıca kızım bugün 84 günlük oldu aaayyy çok seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?