Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aslında büyük marifet.
o parmaklar o vücudu nasıl kaldırıyor.oda ayrı bir muamma hayatım.:roflol:

demı ama o bunyenın ayakta durması zorken parmak ucunda yurumesı bır mucıze:roflol::roflol::roflol:

ne demek canım hepımız yasadık o acemılıklerı hala bılmedıgımız sonradan aaa bız bunu bılmıyorduk dedıgımız okadar cok sey varkı
masaallah canım hadı bakalım koca kız olmus annesı
saglık sıhhat uzun omurler versın rabbım ınsaallah

canım hepimiz acemilik çektik.fikir alışverişi her zaman olur.
benimki büyüdü hala sorarım onla ilgili bilmediğim birşey olursa.sormadan zor oluyor hayatım.
emin ol annesi oda seni çok seviyor.:1hug:

yok kız benimki beni süt kaynagı olarak görüyor:1shok:bana gülücük yok agu yok babayla anneanneye aguda var gülücükte banatavır aldı yaramaz kızım şimdiden ahhh ahhh:çok üzgünüm:

canim kaynana degilmi hepppppppppppppsi ayni
fabrika mali sanki hepsinin derdi gelinleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3
:tomato: Kaynana mı dedi biri Çok üzgünüm çoook kötükedihüso
klava:kötükedihüso
canlarım bişey soracam yavrularınızı ne zaman yürütece koydunuz yada koydunuzmu sakıncası olurmu

ben arkadaşıma gitmiştim orda rüyanaz kendi binmek istedi 7 aylıktı arkadaşın yürüteci getirdik 2 ay falan koyduk canım bi problem omadı sonra yürüdü zaten...

yok kız benimki beni süt kaynagı olarak görüyor:1shok:bana gülücük yok agu yok babayla anneanneye aguda var gülücükte banatavır aldı yaramaz kızım şimdiden ahhh ahhh:çok üzgünüm:

yok annesi seviyor seni:1hug:
ama o babalar işin içine girince herşey değişiyor
benimkide baba manyağı:dilcikar:
sen daha dur biraz daha büyüsün bak nasıl aşk yaşıycaklar:1hug:
seni kıskanıcak ve kıskandırıcak.
benimki öyle yapıyor.:roflol:

her çocuk farklıdır canım zamanla sürünür de yürürde merak etme o zaman işin çok ozrlaşıcak zaten en zor zamnalar beklio ilk yürümeye başladıgında...
belkide hiç sürünmeden yürür canım kızkardeşimin kızı 9 aylıktı sürünmeye başladı 15 gün sonra yürüdü......şimdi 10 aylık koşuyo ya resmen....

evet canım zaten karnımdaykende baba konuştumu bir tekmeler atardı delirirdi ne yapalım baktım olmuyor birtane daha yaparım :jeyyar:artık beni sevene kadar veletler habire doğururmuşum:CüvCüv:

S1907 evet canım 8 aylık..
Minik kuşum yok yürümek için erken de neden sürünmüyo bile daha CADIARZU

10 aylık koşuyo mu maşallah ona
Ben emeklemesini istiyodum aslında emeklerken çok şeker oluyolar ama belki de benimki de emeklemeden başlar yürümeye hayırlısı artık.. Ama bisüre yürütece koymayı dşünüyorum eğer durursa bazıları istemiyomuş yürüteç, binmiyolarmış.. Artık yeterince büyüdü zaten .çok tutmadığım sürece bir sorun olmaz herhalde.. İlerde Banu Alkanvari bi yürüyüşle karşılaşmam herhalde sırnaşık şey

evet canım bana çekmiş bende 9 aylıkken yrüyomuşum..
canım dedim ya bizim öykümüzde 9 aylıktı emekledi 15 gün sonra yürüdü belki seninkide direk yürür canım bence yürütecin hiçbir zararı yok arada koy canım önce yürüteci evde tut onun göüzün önünde oynamak ister kesin sonra bindirirsin çok hoşuna gidecek bence......

Bakalım canım deniycem.. Aşamalardan haberdar ederim sizi de canolarım benim Şeniz

Kızlar ben çıkıyorum. Kızım uyandı mama yedirip işime kaldığım yerden devam edeyim :jeyyar:
Kolay gelsin deyin :dilcikar:

neyse kizlar benim cikmam gerek kizimi alip gelecem
bugün cok komiklerdi herkezde degisik dedisik köstüm
kapidan bir girdim heryerden müzik sesi geliyodu dans ediyodu bütün cocuklar
boyonmislar giyinmislar anam büyüklere ne demeli büyüklerde giyiniklerdi
neyse hadin öpüyorum gelirim 45 dk kadar eger icerdelerse resimlerini cekmek istiyorum
eger cekersem görürsünüz nekadar komik olduklarini byeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…