- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.221
aslında büyük marifet.
o parmaklar o vücudu nasıl kaldırıyor.oda ayrı bir muamma hayatım.:roflol:
sağolun kızlar bende yürütec hakkında pek iyi şeyler okumamıştım sizlerinde tecrübesi benden önde arada sizlerden fikir almak iyi oluyor aklıma takılan çok şey oluyor acemilik canlarım ne yaparsınız ayrıca kızım bugün 84 günlük oldu aaayyy çok seviyorum onu
canım hepimiz acemilik çektik.fikir alışverişi her zaman olur.
benimki büyüdü hala sorarım onla ilgili bilmediğim birşey olursa.sormadan zor oluyor hayatım.
emin ol annesi oda seni çok seviyor.:1hug:
kaydirigubbakcemile3canim kaynana degilmi hepppppppppppppsi ayni
fabrika mali sanki hepsinin derdi gelinleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:tomato: Kaynana mı dedi biri Çok üzgünüm çoook kötükedihüso
canlarım bişey soracam yavrularınızı ne zaman yürütece koydunuz yada koydunuzmu sakıncası olurmu
yok kız benimki beni süt kaynagı olarak görüyor:1shok:bana gülücük yok agu yok babayla anneanneye aguda var gülücükte banatavır aldı yaramaz kızım şimdiden ahhh ahhh:çok üzgünüm:
Kızlar ya benim bebiş sürünmeye bile başlamadı daha ayakta tutuyorum çok sağlam basıyo ama adım atmıyo yere yatırıyorum sürünmeye çalışıyo çabalıyo ama beceremiyo neden acep kafamçokkarıştı
canım her cocuk farklıdır kımı erken yurur kımı gec
ıcını rahat tut 1 2 aya kadar yurur sekerım
ıyı gunlerın canım yaa ayaklansın ısın daha zor
tam bır yuruyen felaket oluyorlar :roflol::roflol:
gırmedıklerı delık karıstırmadıkları yer kalmıyor sonra
hadi canlar ben yemeğe gideyim karnım zil çalıyor birde kızıma süt sağayım
her çocuk farklıdır canım zamanla sürünür de yürürde merak etme o zaman işin çok ozrlaşıcak zaten en zor zamnalar beklio ilk yürümeye başladıgında...
belkide hiç sürünmeden yürür canım kızkardeşimin kızı 9 aylıktı sürünmeye başladı 15 gün sonra yürüdü......şimdi 10 aylık koşuyo ya resmen....
10 aylık koşuyo mu maşallah ona
Ben emeklemesini istiyodum aslında emeklerken çok şeker oluyolar ama belki de benimki de emeklemeden başlar yürümeye hayırlısı artık.. Ama bisüre yürütece koymayı dşünüyorum eğer durursa bazıları istemiyomuş yürüteç, binmiyolarmış.. Artık yeterince büyüdü zaten .çok tutmadığım sürece bir sorun olmaz herhalde.. İlerde Banu Alkanvari bi yürüyüşle karşılaşmam herhalde sırnaşık şey
evet canım bana çekmiş bende 9 aylıkken yrüyomuşum..
canım dedim ya bizim öykümüzde 9 aylıktı emekledi 15 gün sonra yürüdü belki seninkide direk yürür canım bence yürütecin hiçbir zararı yok arada koy canım önce yürüteci evde tut onun göüzün önünde oynamak ister kesin sonra bindirirsin çok hoşuna gidecek bence......
canim kaynana degilmi hepppppppppppppsi ayni
fabrika mali sanki hepsinin derdi gelinleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE
bayıldım emiyciğim buna:roflol::roflol::roflol:
sekerim gül diye dediydim zati kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben tüm bu topicteki karılara çıkardım :dilcikar:
sende dil fazlami ki yani cokmu uzun ne
:roflol: :roflol:
:tomato: Kaynana mı dedi biri Çok üzgünüm çoook kötükedihüso
aynen öyle canim biris kaygana dedi :jeyyar: :jeyyar:
Minikkuşum affettim gitti :hooray: Zaten Emiy'in kaynanası aklıma geldi ve doğal olarak diğerleri tüm sinirim bu yöne kaydı kötükedihüso
hangi yöne kiz ben cokmu kötü anlattim kiz iyidir aslinda akmayin siz bana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yabancı geline bakımusunuz kızlar ben izliyorum ve akvilina ve almirenayı destekliyorum..
Kızlar ben çıkıyorum. Kızım uyandı mama yedirip işime kaldığım yerden devam edeyim :jeyyar:
Kolay gelsin deyin :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?