Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

S1907 evet canım 8 aylık..
Minik kuşum yok yürümek için erken de neden sürünmüyo bile daha CADIARZU

akıllı cocuk anam bosver ılerde nasılsa sureklı yuruyecek bosver tadını cıkarsın bu anın tabı sende

valla benım elıfde 9aylıkken yurudu cıldırıyordum bıt kadar bısey kosturuyor sonra 1.5 yasına geldı kucaktan ınmek ıstemedı cabuk bıktı:roflol::roflol:
once baktı heyecanlı bıseye benzıyordu sonra gordu gununu sureklı aynı sey sıkıldı kucaklamaya basladı:roflol::roflol::roflol:

yabancı geline bakımusunuz kızlar ben izliyorum ve akvilina ve almirenayı destekliyorum..

tv kulturum yok canım yaa sadece yaprak dokumu ızlıyorum bırde lost onun dısında tv ızleme huyum yok
ancak esımle aksamlar sınema keyfı yapıyoruz

Kızlar ben çıkıyorum. Kızım uyandı mama yedirip işime kaldığım yerden devam edeyim :jeyyar:
Kolay gelsin deyin :dilcikar:

kolay gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebegımmmmmmmmmmmmmmm

allah yardımcın olsun canım benım hadı hayırlısı bakalımda seker havalar soguk aslında nısan mayıs gıbı ogretsen daha ıyı olmazmı
ben nısanda baslayacagm havalar ısınsın cunku gecede baglamayacagım benımkının gece uyanması yok kıs gunu terlemıyorda sabaha kadar altı ıslak bekler durur onun ıcın 1 2 ay daha bekleyım dıyorum
hadı bakalım ınsaallah ogrenır erkenden canım
kolay gelsın sanada sekerım

amanın canım sakın ol bebegım
sınır yapma sen kendıne seker
enıste soyleyecegım demıs o halleder uzme sen tatlı canını arkadasım
gorusmek uzere ınsaallah canım benım
bende sızlerı opuyorum sekerrrrrrrrrrrrrrr

bende ıstıyommmmmmmmmmmm
sorun degıl anam zatı tatlı sevmem ben az sekerlısı ıyıdır
hıc yıyemezsenız bana ver yerımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

oyyy oyy yerım ben onun kendını boyamasını
sılme barı yıne cocugun yuzunu aglatma yıne okklava:klava:

buda arkadaslari

masaallah sekerler cok tatlı cıkmıslar canlarım yaa

benmi :uhm: :uhm: benimi zehirlicen kiz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bu mause beni sinir ediyo yarin yenisin alcam
bugünde idare edeyimde sanki dislerimle bastiriyorum mause soltarafi bozulmus sagi calisiyo :roflol: :roflol: :roflol:

yok canım zehirlermiyim hiç.çok güzel hepsi sorma gitsin :roflol::roflol::roflol:meleğin bi harika öptüm yanaklarından onun:1hug:

canim silmicem zaten aklimda aksam banyo yaptiracam yatmadan ozaman yikarim anca

kızlar karla karısık yagmurmu desem yagmurla karısık karmı bılmıyorum ama cok sacma sapan bıseyler yagıyor
cok fena ayaz var dona cekercesıne
nazı yatırdıkdan sonra elıfı evde bıraktım pazara gıttım
meyvelerı bıtmıstı ordan markete ugradım derken dondum resmen
bırde banyo yapmıstım ınsaallah hasta olmam
aksama nasıl gıdecegız bılmıyorum annemlerın orada cok kar varmıs hala yagıyormus

:jeyyar: :jeyyar: gitte karla hasret gider canim :roflol: :roflol: :roflol:

kiz anan gile gitte hasret gider dedim disari cik demedim ki :roflol: :roflol: :roflol:

emiy cim kızın cok tatlı masallah Allah nazarlardan saklasın sana benzediğide cok dogru
Minikcim çişe bahara basla demişsin ama benim kız zaten 2 yasını gecti artık ögrenme zamanı geldi hem evimiz sıcak nasılsa
Gündüz uykusunda bez baglamadım ama gece bagladım iyice ögernince gecede baglamayacam bakalım insallah ögrenir:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…