- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.261
Biri pasta mı dedi
nerdeeeeeeeeeecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
S1907 evet canım 8 aylık..
Minik kuşum yok yürümek için erken de neden sürünmüyo bile daha CADIARZU
10 aylık koşuyo mu maşallah ona
Ben emeklemesini istiyodum aslında emeklerken çok şeker oluyolar ama belki de benimki de emeklemeden başlar yürümeye hayırlısı artık.. Ama bisüre yürütece koymayı dşünüyorum eğer durursa bazıları istemiyomuş yürüteç, binmiyolarmış.. Artık yeterince büyüdü zaten .çok tutmadığım sürece bir sorun olmaz herhalde.. İlerde Banu Alkanvari bi yürüyüşle karşılaşmam herhalde sırnaşık şey
yabancı geline bakımusunuz kızlar ben izliyorum ve akvilina ve almirenayı destekliyorum..
Kızlar ben çıkıyorum. Kızım uyandı mama yedirip işime kaldığım yerden devam edeyim :jeyyar:
Kolay gelsin deyin :dilcikar:
Merhaba arkadaslar
Lütfen bana dua edin:Saruboceq:
Zeynebe çiş ögretmeye calısıyorum ve sabır tasım catlamak üzere 2 gündürdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Çamasır makinam ve ben fazla mesai yapıyoruz
Ama kararlıyım geri dönüs yok inşallah ögerndiğini yazacam sizlere:hooray:
iyi günler şekerler
nasılsınız hasta olan meleklerime acil şifalar
işi olan arkadaşlara kolay gelsin
geceleri leptopu kaynım alıyor
sabahlarıda lütfedip getirmez eşim işe gitmeden önce getirirdi bana bugün geç kalacaktı getiremedi
oda kalkınca getirmedi sinir oldum alırken bişey yok vermeye gelince yanaşmayacaklar
kendimiz gidip almasak günlerce getirmeye niyeti yok sanki süs için aldık kullanmak için değil
sinir oldum eşim öğlen işten gelince getirdi sağolsun
akşam gri getirmeyeceksen alma diyecek ya bakalım
düşüncesiz insanlara sinir oluyorum
neyse başınızı ağrıtmayayım daha fazla
bugün asabiliğim üzerimde bağımlı oldum ciddi ciddi giremeyince sinir yapmaya başladı
meleklerimde sosyalleşmeye başladılar
dün halime arkadaşına gitmişti
bugün ayşe derya arkadaşının doğum günü varmış
okuldan arkadaşına geçecek direk
şimdiden başladık bakalım hayırlısı
banada kızkardeşim gelecek akşama kadar giremem sanırım
meleklerimi ve sizleri çokkkkk öpüyorum görüşmek üzere
slm kızlar nasılsınız? güzelzeyno canım umarım öğrenir allah kolaylık versin sanırım çok zor oluyo bebişleri tuvalet alışkanlığı öğretmek bende bugün sıkıntıdan pastalar yaptım ama birinin şekerini az atmışım:roflol:
kendini boyuyo
buda arkadaslari
benmi :uhm: :uhm: benimi zehirlicen kiz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bu mause beni sinir ediyo yarin yenisin alcam
bugünde idare edeyimde sanki dislerimle bastiriyorum mause soltarafi bozulmus sagi calisiyo :roflol: :roflol: :roflol:
en güzelide iste bu kiz bakin böyle bir prenses gördünüzmü bakalim
akıllı cocuk anam bosver ılerde nasılsa sureklı yuruyecek bosver tadını cıkarsın bu anın tabı sende
valla benım elıfde 9aylıkken yurudu cıldırıyordum bıt kadar bısey kosturuyor sonra 1.5 yasına geldı kucaktan ınmek ıstemedı cabuk bıktı:roflol::roflol:
once baktı heyecanlı bıseye benzıyordu sonra gordu gununu sureklı aynı sey sıkıldı kucaklamaya basladı:roflol::roflol::roflol:
tv kulturum yok canım yaa sadece yaprak dokumu ızlıyorum bırde lost onun dısında tv ızleme huyum yok
ancak esımle aksamlar sınema keyfı yapıyoruz
kolay gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebegımmmmmmmmmmmmmmm
allah yardımcın olsun canım benım hadı hayırlısı bakalımda seker havalar soguk aslında nısan mayıs gıbı ogretsen daha ıyı olmazmı
ben nısanda baslayacagm havalar ısınsın cunku gecede baglamayacagım benımkının gece uyanması yok kıs gunu terlemıyorda sabaha kadar altı ıslak bekler durur onun ıcın 1 2 ay daha bekleyım dıyorum
hadı bakalım ınsaallah ogrenır erkenden canım
kolay gelsın sanada sekerım
amanın canım sakın ol bebegım
sınır yapma sen kendıne seker
enıste soyleyecegım demıs o halleder uzme sen tatlı canını arkadasım
gorusmek uzere ınsaallah canım benım
bende sızlerı opuyorum sekerrrrrrrrrrrrrrr
bende ıstıyommmmmmmmmmmm
sorun degıl anam zatı tatlı sevmem ben az sekerlısı ıyıdır
hıc yıyemezsenız bana ver yerımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
oyyy oyy yerım ben onun kendını boyamasını
sılme barı yıne cocugun yuzunu aglatma yıne okklava: klava:
masaallah sekerler cok tatlı cıkmıslar canlarım yaa
yok canım zehirlermiyim hiç.çok güzel hepsi sorma gitsin :roflol::roflol::roflol:meleğin bi harika öptüm yanaklarından onun:1hug:
yerım ben onun sırın sırın sırıtmaasını
benım ıcın ısır o yanaklarından sekerım
masaallah rabbım nazarlardan esırgesın ınsaallah
kızlar karla karısık yagmurmu desem yagmurla karısık karmı bılmıyorum ama cok sacma sapan bıseyler yagıyor
cok fena ayaz var dona cekercesıne
nazı yatırdıkdan sonra elıfı evde bıraktım pazara gıttım
meyvelerı bıtmıstı ordan markete ugradım derken dondum resmen
bırde banyo yapmıstım ınsaallah hasta olmam
aksama nasıl gıdecegız bılmıyorum annemlerın orada cok kar varmıs hala yagıyormus
:jeyyar: :jeyyar: gitte karla hasret gider canim :roflol: :roflol: :roflol:
hadi kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi görüşmek üzerea.s.
hadi kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi görüşmek üzerea.s.
kız kendımemı guldurem herkesı sulu sulu neye benzedıgını bılemedım
sevıncımden msnde oleyyy kar yagıyor yazdım bır baktım sonra ne oldu dıye vıcık vıcık cıvık bıseye donmussenağlamasenağlamasenağlama
en güzelide iste bu kiz bakin böyle bir prenses gördünüzmü bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?