- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.301
emiy cim kızın cok tatlı masallah Allah nazarlardan saklasın sana benzediğide cok dogru
Minikcim çişe bahara basla demişsin ama benim kız zaten 2 yasını gecti artık ögrenme zamanı geldi hem evimiz sıcak nasılsa
Gündüz uykusunda bez baglamadım ama gece bagladım iyice ögernince gecede baglamayacam bakalım insallah ögrenir:Saruboceq::Saruboceq:
kız ben yerim seni.allah nazardan saklasın.:Saruboceq:
annesi o çok güzel bir melek yawww.Şeniz
heeeeeeeeee gıdemde hasret gıderem bakam kız daha hafta sonu bendelerdı hasretlık kadar olmadık daha :roflol::roflol::roflol:
yakın oldugumuz ıcın sorun olmuyor gıdıp gelmek :roflol::roflol::roflol:
minigim kiz sen ne yapiyon bugün aklin nerde yavricim anan gille degil karla hasret gider dedim :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:
Kiz Cocuk Ile Erkek Cocuk Farki (komik Yonleri Ile)
--------------------------------------------------------------------------------
Kiz cocuga bir top atarsaniz hemen suratina carpar. Erkek cocuga bir top
atarsaniz onu yakalamak icin ellerini acar, yine de top suratina carpar.
Kiz cocugunuzu disari cikmak icin ozene bezene giydirirsiniz, suslenme
fasli bittiginde kucuk hanim harika gorunmektedir ama gidicesiniz yere 1
saat gecikmissinizdir. ..Erkek cocugunuzu disari cikmak icin ozene bezene
giydirirsiniz, ama 10 dakika sonra gomleginin 2 yakasi 2 tarafa kaymis,
ayakkabilari tozlanmistir.
Kiz cocuk yerde bir cubuk gordugu zaman alip neden yapildigini anlamaya
calisir. Erkek cocuk yerde bir cubuk gordugu zaman alip bundan nasil bir
silah yapacagini dusunur.
Kiz cocuklara bir Barbie bebek verin, onu giydirir, susler, evcilik
oynarlar.Erkek cocuklara bir Barbie bebek verin, hemen kollarini
bacaklarini koparirlar.
Kiz cocugun saclarini kestirdiginizde yeni halini begenmemisse kendini 2
hafta odasina kilitleyebilir.Erkek cocugun saclarini kestirdiginizde nasil
olduguyla ilgilenmez bile.
Kiz cocuk annesinin makyaj malzemelerini alip yuzune gozune surer.Erkek
cocuk annesinin makyaj malzemelerini alip duvarlari boyar.
Kiz cocuk gaz kacirirsa kipkirmizi olur cok utanir.Erkek cocuk gaz
kacirirsa once bir guler, ardindan ayni sesi 50 kere tekrar eder.
Kiz cocuklar tirnaklarini uzatir ama daha guzel oldugu icin degil, bir
erkek cocugun orasini burasini cizebilmek icin...Erkek cocuklar
tirnaklarini uzatir cunku kesmeye usenirler.
Erkek cocuklar 6 yasindan itibaren babalarina yanak vermeyi keserler.Kiz
cocuklar 6 yasindan itibaren babalari onlara seker vermezse onlar da
yanak vermeyi keserler.
Kiz cocuklar genelde erkek cocuklardan once konusmayi ogrenirler. Erkek
cocuklar genelde konusmadan once silah seslerini taklit etmeyi ogrenirler.
Kiz cocuklar filmde biri oldugunde aglarlar.Erkek cocuklar Ninja
Kaplumbagalari 3. kere seyrederken biri TV'yi kapatirsa aglarlar.
Kiz cocuklar buyuyunce kadin olurlar.Erkek cocuklar buyuyunce buyuk erkek
cocuk olurlar.
(Kız çocuğunu güzelce terbiye edip, Allahü teâlânın verdiği nimetlerle bolluk içinde yedirir giydirirse, o kız çocuğu onun için bir bereket olur, Cehennemden kurtulup kolayca Cennete girmesine vesile olur.) [Taberani]
(Çarşıdan aldığı şeyleri, erkek çocuklardan önce kız çocuklarına verene Allahü teâlâ rahmetle nazar eder. Allahü teâlâ, rahmetle nazar ettiğine de azap etmez.) [Harâiti]
(Çarşıdan turfanda meyve alıp evine getiren, sadaka sevabı alır. Getirdiği meyveyi, erkek çocuklarından önce kız çocuklarına versin! Kadınları, kızları sevindiren, Allah korkusundan ağlayanlar gibi sevap kazanır. Allah korkusundan ağlayanın bedeni de Cehenneme haram olur.) [İbni Adiy]
(Kimin kız çocukları olur, onların sıkıntılarına katlanır, iyi yetiştirir ve dengi ile evlendirirse, bu kız çocukları onun için Cehenneme perde olur.) [Tirmizi]
(İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir.) [İbni Asakir]
Kadınlara, kızlara değer vermeyenler, Müslümanlığı bilmeyen cahillerdir. Dinini bilen bir Müslüman, kız çocuklarına ve kadına layık olduğu değeri verir. Üç hadis-i şerif meali de şöyledir:
(Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.) [İ.Asakir]
(Allahü teâlâdan hayırlı evlat istedim. Bana kız çocukları ihsan etti.) [Şir’a]
(Kız çocuklarını hor görmeyin; çünkü ben kızlar babasıyım.) [M. Cinan]
Görüldüğü gibi, Peygamber efendimiz kız babası olmakla iftihar ediyor. Bu vesikalar karşısında hiç kimse, İslamiyet kadınlara, kızlara değer vermiyor diyemez.
Dinimizde kadın, miras almaya muhtaç bırakılmamıştır. Onun bütün ihtiyaçlarını, kocası, babası, erkek kardeş ve amca gibi yakınları, ona vermeye mecbur tutulmuştur. Bakacak hiçbir akrabası yok ise, onun ihtiyaçlarını Beyt-ül-mal karşılar. Kadın, çalışıp kazanmak zorunda değildir. Erkeklerin, bu güç vazifelerinden dolayı, mirasın hepsini almaları gerektiği halde, dinimiz kadınlara yine ikide bir pay vermektedir.
Görüldüğü gibi erkek, kadına bakmaya mecbur, kadın ise, kendine bile bakması lazım olmadığı halde, İslamiyet kadını kayırmakta, ona ayrıca miras da vermektedir.
Önceki milletler, 300, 500 hatta 1000 sene yaşayıp, ibadet ederlerdi. Peygamber efendimiz, (Ya rabbi benim ümmetimin ömrü kısadır. Diğer ümmetler çok yaşadı, çok sevab kazandı. Ümmetimin hali nice olur?) diye sual ettiği zaman, (Allahü teâlâ, ben ümmetine bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini verdim) buyurdu. Bin ay, 83 sene eder. 50 sene ibadet eden bir Müslüman, 4000 seneden fazla ibadet etmiş gibi sevab kazanıyor. Bu ümmetin az yaşaması, az ibadet etmesi, bir dezavantaj gibi görülemez. Bu ümmetin az ibadeti, diğer ümmetlerin çok ibadetinden üstün olduğu gibi, kız çocuk için kesilen bir akika, erkek çocuk için kesilen iki akikaya denk gelmektedir. Dinimiz kız evlatlar için bu kolaylığı bildirmiştir. Bu da, kız çocuklarının değerini göstermektedir.
meleklerımızın kıymetını allah katındakı degerını herkes bılıyor ama yınede paylasmak ıstedım canlarım
teşekkürler canıma.s.a.s.dinimizi kullanarak kadınları kendi istedikleri yönde yönlerdirmek isteyenler de var malesef bilinçli olup bunlara izin vermemeliyiz benceDinimiz, kadınlara kızlara çok değer verir. Birkaç hadis-i şerif meali şöyledir:
(Kız çocuğunu güzelce terbiye edip, Allahü teâlânın verdiği nimetlerle bolluk içinde yedirir giydirirse, o kız çocuğu onun için bir bereket olur, Cehennemden kurtulup kolayca Cennete girmesine vesile olur.) [Taberani]
(Çarşıdan aldığı şeyleri, erkek çocuklardan önce kız çocuklarına verene Allahü teâlâ rahmetle nazar eder. Allahü teâlâ, rahmetle nazar ettiğine de azap etmez.) [Harâiti]
(Çarşıdan turfanda meyve alıp evine getiren, sadaka sevabı alır. Getirdiği meyveyi, erkek çocuklarından önce kız çocuklarına versin! Kadınları, kızları sevindiren, Allah korkusundan ağlayanlar gibi sevap kazanır. Allah korkusundan ağlayanın bedeni de Cehenneme haram olur.) [İbni Adiy]
(Kimin kız çocukları olur, onların sıkıntılarına katlanır, iyi yetiştirir ve dengi ile evlendirirse, bu kız çocukları onun için Cehenneme perde olur.) [Tirmizi]
(İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir.) [İbni Asakir]
Kadınlara, kızlara değer vermeyenler, Müslümanlığı bilmeyen cahillerdir. Dinini bilen bir Müslüman, kız çocuklarına ve kadına layık olduğu değeri verir. Üç hadis-i şerif meali de şöyledir:
(Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.) [İ.Asakir]
(Allahü teâlâdan hayırlı evlat istedim. Bana kız çocukları ihsan etti.) [Şir’a]
(Kız çocuklarını hor görmeyin; çünkü ben kızlar babasıyım.) [M. Cinan]
Görüldüğü gibi, Peygamber efendimiz kız babası olmakla iftihar ediyor. Bu vesikalar karşısında hiç kimse, İslamiyet kadınlara, kızlara değer vermiyor diyemez.
Dinimizde kadın, miras almaya muhtaç bırakılmamıştır. Onun bütün ihtiyaçlarını, kocası, babası, erkek kardeş ve amca gibi yakınları, ona vermeye mecbur tutulmuştur. Bakacak hiçbir akrabası yok ise, onun ihtiyaçlarını Beyt-ül-mal karşılar. Kadın, çalışıp kazanmak zorunda değildir. Erkeklerin, bu güç vazifelerinden dolayı, mirasın hepsini almaları gerektiği halde, dinimiz kadınlara yine ikide bir pay vermektedir.
Görüldüğü gibi erkek, kadına bakmaya mecbur, kadın ise, kendine bile bakması lazım olmadığı halde, İslamiyet kadını kayırmakta, ona ayrıca miras da vermektedir.
Önceki milletler, 300, 500 hatta 1000 sene yaşayıp, ibadet ederlerdi. Peygamber efendimiz, (Ya rabbi benim ümmetimin ömrü kısadır. Diğer ümmetler çok yaşadı, çok sevab kazandı. Ümmetimin hali nice olur?) diye sual ettiği zaman, (Allahü teâlâ, ben ümmetine bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini verdim) buyurdu. Bin ay, 83 sene eder. 50 sene ibadet eden bir Müslüman, 4000 seneden fazla ibadet etmiş gibi sevab kazanıyor. Bu ümmetin az yaşaması, az ibadet etmesi, bir dezavantaj gibi görülemez. Bu ümmetin az ibadeti, diğer ümmetlerin çok ibadetinden üstün olduğu gibi, kız çocuk için kesilen bir akika, erkek çocuk için kesilen iki akikaya denk gelmektedir. Dinimiz kız evlatlar için bu kolaylığı bildirmiştir. Bu da, kız çocuklarının değerini göstermektedir.
meleklerımızın kıymetını allah katındakı degerını herkes bılıyor ama yınede paylasmak ıstedım canlarım
:roflol::roflol:teşekkürlercanımKiz Cocuk Ile Erkek Cocuk Farki (komik Yonleri Ile)
--------------------------------------------------------------------------------
Kiz cocuga bir top atarsaniz hemen suratina carpar. Erkek cocuga bir top
atarsaniz onu yakalamak icin ellerini acar, yine de top suratina carpar.
Kiz cocugunuzu disari cikmak icin ozene bezene giydirirsiniz, suslenme
fasli bittiginde kucuk hanim harika gorunmektedir ama gidicesiniz yere 1
saat gecikmissinizdir. ..Erkek cocugunuzu disari cikmak icin ozene bezene
giydirirsiniz, ama 10 dakika sonra gomleginin 2 yakasi 2 tarafa kaymis,
ayakkabilari tozlanmistir.
Kiz cocuk yerde bir cubuk gordugu zaman alip neden yapildigini anlamaya
calisir. Erkek cocuk yerde bir cubuk gordugu zaman alip bundan nasil bir
silah yapacagini dusunur.
Kiz cocuklara bir Barbie bebek verin, onu giydirir, susler, evcilik
oynarlar.Erkek cocuklara bir Barbie bebek verin, hemen kollarini
bacaklarini koparirlar.
Kiz cocugun saclarini kestirdiginizde yeni halini begenmemisse kendini 2
hafta odasina kilitleyebilir.Erkek cocugun saclarini kestirdiginizde nasil
olduguyla ilgilenmez bile.
Kiz cocuk annesinin makyaj malzemelerini alip yuzune gozune surer.Erkek
cocuk annesinin makyaj malzemelerini alip duvarlari boyar.
Kiz cocuk gaz kacirirsa kipkirmizi olur cok utanir.Erkek cocuk gaz
kacirirsa once bir guler, ardindan ayni sesi 50 kere tekrar eder.
Kiz cocuklar tirnaklarini uzatir ama daha guzel oldugu icin degil, bir
erkek cocugun orasini burasini cizebilmek icin...Erkek cocuklar
tirnaklarini uzatir cunku kesmeye usenirler.
Erkek cocuklar 6 yasindan itibaren babalarina yanak vermeyi keserler.Kiz
cocuklar 6 yasindan itibaren babalari onlara seker vermezse onlar da
yanak vermeyi keserler.
Kiz cocuklar genelde erkek cocuklardan once konusmayi ogrenirler. Erkek
cocuklar genelde konusmadan once silah seslerini taklit etmeyi ogrenirler.
Kiz cocuklar filmde biri oldugunde aglarlar.Erkek cocuklar Ninja
Kaplumbagalari 3. kere seyrederken biri TV'yi kapatirsa aglarlar.
Kiz cocuklar buyuyunce kadin olurlar.Erkek cocuklar buyuyunce buyuk erkek
cocuk olurlar.
annesi öp benim için olurmu
nabersin kamilece kiz olacaksin ya kaynana kizin var ya
bilmiyorum canım tinkiminiye mesaj yazmak istemiştim geçengün iletişimide kapalıkızlar tinkimi sevvalcik lahanabebek ceren2006 ortalarda yokCADIARZUCADIARZU
Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?:uhm::uhm::uhm:
benim kızlar evlenmeyi düşünmüyorlarmış canımkaydirigubbakcemile3
ama vakti gelince vaz geçerler ya haber bari verseler nikahlarnı:roflol:
ay şekerim damat kaynanası olmak başka
gelin kaynanası olmak başka:roflol::roflol::roflol:
bilmiyorum canım tinkiminiye mesaj yazmak istemiştim geçengün iletişimide kapalı
sevvalcıkda geçen cuma girmiş enson
inş iyidirler:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?